Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Geleceğe Odaklanıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Aralık 2022, Salı

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 90%

Aşkta kendi hislerine yabancılaşabilirsin. O yüzden bir şeyleri netleştirmek adına yalnız kalman gerekebilir. Önce kendi hislerini anlaman, daha sonra ona göre bir adım atman oldukça önemli olabilir.

Çoktandır beklediğiniz haber bugünlerde size ulaşacak. İşlerinizi geliştirme uğraşlarınız, bu haberle olumsuz anlamda biraz da olsa etkilenebilir. Hafif dinlenmeler bile size yarar sağlayabilir.

İş konularında var olan yükünün üstüne fazlasını katmamalısın. Bugün yarım kalan işleri bitirmek ve günün geri kalanında keyfine odaklanmak daha iyi olacak. Bir şeyleri zorlamamakta fayda var.

Yorgun düşmeye daha açık olabilirsin. Bünyen ve bağışıklığın biraz zayıflayabilir. O yüzden neler tükettiğine ve ne giydiğine dikkat etmelisin. Sıkı giyinmek bugün iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün senin için harika geçebilir. Eğer gerçekleşmesini istediğin şeyler varsa bugün bunlar için doğru fırsatlar eline geçebilir. Bir anda birden fazla konuda daha iyi gelişmeyle karşılaşabilirsin. Gerçi sen bunu hissetmiştin, o yüzden şaşırmaman da olası.

6 Aralık 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları maceracı yönünüzün duygularınızdan beslenmediğini unutmayın. Yeni bir oluşuma adım atmak üzeresiniz ancak bir yandan da büyük bir korku hissediyorsunuz. Ruhunuzun bu iki parçası arasında seçim yapmak yerine ikisini de dengelemeyi deneyin. Sonucun sizi daha mutlu ettiğini göreceksiniz.

5 Aralık 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni başladığın diyetin faydasını erken görmek isteyebilirsin. Sabırsız tavrın olumsuzlukları beraberinde getirebilir. Geçmişine çok takıntılı biri değilsin. Geleceğine odaklandığın bir süreçten geçerken kariyerinde önemli kararlar alabilirsin. Açık sözlü oluşundan dolayı çalıştığınile ilgili memnuniyetsizliğini dile getirmekten çekinmeyeceksin.

6 Aralık 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklarınızın sizin desteğinize ihtiyacı olabilir. İş bölümünde değişiklik yapmak ve yapmak istediklerinizi gözden geçirmek hem size hem de birlikte çalıştığınız insanlara zaman ve kazanç getirebilir. Daha iyisini yapmanıza engel olacak tavizler vermemelisiniz.

6 Aralık 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün öncelikleriniz birden fazla olabilir. Ortaklıkların ve ilişkilerin getirdiği olumlu havaya rağmen,hayatınız önemini korumaya devam ediyor. Ortaklıkların getirdiği sorumluluklara yakın durmalı, mantıklı hareket etmelisiniz. İkili ilişkiler ya da evlilikle ilgili konularda sizi karmaşaya iten etkiler sürebilir. Birtakım yanılgılar yaşadığınız bu süreçte temkinli olmalısınız.

6 Aralık 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızı tasarlarken planlarınızın özgür iradenizden geldiğinden emin olun. Ailevi konularda kendinizi iyi hissedeceğiniz ve rahatlayacağınız güzel haberler alabilirsiniz

6 Aralık 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafınızda olan insanlar sizden biraz daha işbirlikçi davranışlar bekliyor olabilirler. Etrafınızda olan insanlara karşı daha nazik davranmalı ve ihtiyaçlarıyla ilgilenmelisiniz. Son zamanlarda biraz huysuz görünüyorsunuz ve zaman zaman bu şekilde davranmaktan da hoşlanıyorsunuz. Dahası bazı günler daha çok oyun oynamak isteyen çocuklar gibisiniz.

6 Aralık 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk ve romantizm meseleleri iyi gidiyor olmalı ancak aşırıya kaçmamaya çalışın. Ayrıntılarla ilgilenemeyecek kadar romantizm fantezisine kapılmamaya dikkat edin. Bugün, inşaata başlamadan önce temeli sağlamlaştırmak için iyi bir gün. Hâlihazırda inşaata başladıysanız, geri çekilmeniz ve ekstra destek kirişlerinin gerekli olabileceği alanları düşünmeniz gerekebilir.

6 Aralık 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hiçbir konuda haksız duruma düşmek istemiyorsunuz. Fakat olayları hep kendi açınızdan görmeye alışmışsınız. Bugün, kişisel zevklerinizin ön planda olması nedeniyle kendinizle ilgili çalışmalar içinde olacaksınız.

6 Aralık 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar enerji dolu ve önemli konuları ele alabilecek güçtesiniz. Net düşünce yapınız, belirli bir durumu başarıyla sonuçlandırmanıza yardımcı oluyor. Özel hayatınızda bile endişeleriniz artık netliğe kavuşacak, daha önceleri uzak durmaya çalıştığınız sorunları kolaylıkla çözümleyebilecek ve nihayetinde her şeyi başarıyla hallettiğiniz için olumlu tepki alacaksınız.

6 Aralık 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün kariyer vehayatınız ön plana çıkabilir. İş hayatınızdaki konfor alanınızı sorgulayabilirsiniz. Partner, ortak, mahkeme ya da açık düşmanlarınızla bazı sorunlar gerçekleşebilir. Ani değişimler otoritelerle anlaşmakta sizi zorlayabilir.

5 Aralık 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize daha da yakınlaşmak, problemlerinizi paylaşmak istiyorsunuz. Sabırlı olun, önünüzde elinizi ayağınıza dolaştırabilecek olaylar ve çevrenizde de bu niyette insanlar var. İşinizi de ilgilendiren çok hassas bir sorunla ilgili olarak duygularınızla mantığınız çelişecek. Bugün problemlerinizin çözümünde duygusallığı bırakmalısınız. Bir alacağınız sizi uzun zamandır süründürüyor, artık harekete geçin. Son zamanlarda gece uyanıp bir daha uyuyamıyorsunuz. Dikkatli olun! .

6 Aralık 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 53' 06" R
Ay
Başak
10° 20' 38"
Merkür
Koç
17° 29' 53"
Venüs
Koç
17° 39' 16"
Mars
Balık
21° 21' 27"
Jüpiter
Boğa
21° 27' 20"
Satürn
Balık
15° 33' 42"
Uranüs
Boğa
21° 44' 25"
Neptün
Balık
28° 33' 44"
Plüton
Kova
02° 03' 44"
Chiron
Koç
20° 02' 10"
Lilith
Başak
22° 08' 13"
True Node
Koç
15° 36' 43"
Son Güncelleme : 19/04/2024 14:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>