Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Şubat 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Son zamanlarda oluşan bazı sorunları kendi aranızda tartışıp çözmek taraftarısınız. Sevgilinizin bu sorunlarda sizin dışınızda sırdaşlar edinmesi ve onlardan etkilenmesi canınızı sıkıyor.

Çok önemli bir problemi halledeceksiniz. Çok umutlu olmadığınız bu işte şans size çok yardım edecek. Çok hazırlandığınız bir toplantının içinde olacak, ama amaçladığınız sonuçlardan çok azını alabileceksiniz.

İçinizi karartan ödemeler yavaş, yavaş ödeniyor. Yakında yeni bir harcamanız olacak. Çıkan paranın karşılığı epeydir özleminiz olduğu için bu masrafa o kadar aldırmayacaksınız.

Yurtdışında yaşayan bir arkadaşınızla ilgili duyacağınız aslı olmayan bir haber, berbat birkaç gün geçirmenize neden olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bilginiz dışında sizin adınıza şekillendirilmeye çalışılan olaylar var. Bununla ilgili muhtemel sorunları engellemeniz için, birtakım kişilerle ilgili yeni değerlendirmeler içine girmeniz gerekecek. Uzağında kaldığınız bir yakınınızı, onunla ilgili bazı gelişmeler nedeniyle merak ediyorsunuz. Beklenmedik bir sürprizle sizi sevindirebilir.

6 Şubat 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün başlangıcında 02:58-05:01 arası Ay boşlukta olacak. Saat 05:01 sonrasında Ay, Balık burcuna geçiyor. Bugün maddi konularınıza daha çok zaman ayırabilirsiniz. Borçlarınızı kapatmak adına harekete geçebilirsiniz. Ay ve Venüs arasındaki olumlu açı hem maddi konularınızda hem de duygusal hayatınızda gelişmeler sağlayabilir. Aşk hayatınızda gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Elinize beklediğinizden fazla para geçebilir. Sağlığınızda problemler varsa bugün daha zinde hissedebilirsiniz. İş hayatınızda başarılı bir gün geçirebilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

6 Şubat 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kararsızlığın eleştiri almana neden olacak!Bugün bir yandan gizemli bir yandan meraklı olmak isteyebilirsin. Ailene yönelmek, enerjini bu alanlarda harcamak isterken, alacağın bir tekliflesahasına yönelmek isteyebilirsin. Ayrıntılara fazla takılmamalı, kendine çok yüklenmemelisin, neden istediklerim ters tepiyor diye hayıflanmaman gerekir. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Aslan burcuysan, sana her şey, her detay sevgilini hatırlatabilir. Evlilik hazırlığı içindeysen, kararsızlığın çevrendekilere olumsuz olarak yansıyabilir. Gün içerisinde bir araya geleceğin arkadaşlarınla fikir ayrılıkları yaşayabilirsin. Her ne kadar doğrularını sonuna kadar ispat etmeye çalışsan da sonunda kendini dizginlemeye sen de şaşıracaksın!

6 Şubat 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş disiplininizin ve gündelik yaşam rutinlerinizin planda olacağı bir gün. Finansal konularda kararsız kalabilirsiniz. Acele kararlar almayın.

6 Şubat 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Endişe duyduğunuz konular gündeminize taşınabilir. Elinizde olmayan nedenlerle kayıplar yaşayabilirsiniz. Yaşayacağınız içsel süreçler sizi güçlendirecektir. Finansal konularınızla ilgili yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar var. İlişkinizde keyifsiz zamanlar yaşayabilirsiniz.

6 Şubat 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İç huzuru yakalamak için hiç kimseye ihtiyacınız yok. Siz iç huzuru yakalayın uygun durum ve şartlar size zaten çekilir.

6 Şubat 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay'ın Balık burcuna ilerlemesiyle birlikte daha rahat ve keyifli bir gündeminiz olabilir. Ancak yine de ilişkilerde karşılıklı güven problemlerine dikkat etmelisiniz. İçinizde biriktirdiğiniz duyguların yarattığı baskı ve stresi dağıtmanız olası krizleri önleyebilir.

6 Şubat 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İç sesiniz çok baskın bir şekilde sizinle konuşuyor olabilir. Onu dinlemek faydalı mıdır? Tabi ki de faydalıdır. Çünkü bu kadar yoğun dikkat isteyen bir ses mutlaka önemli bir şeyler söyleyecektir. Uzun süredir sizinle ilgilenilmesine ihtiyacınız var. İşler biraz karıştı. Belki de destek almaktan, yardım istemekten bu kadar uzak durmamalısınız.

6 Şubat 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün zihin yerine kalbinizin sesini dinlemelisiniz. Zira koşulsuz sevgi, yardımseverlik ve fedakarlık temaları kapınızı çalabilir. Ama kanmaya ve kandırılmaya dikkat. Kalbinizi bunu hak edenlere açın. Cömertçe sevginizi ve aşkınızı paylaşın. Doğayla buluşun. Eğlence mekanlarına gidip neşelenin.

6 Şubat 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızın her alanındaki ortaklıklar, günün ana konuları olacaktır. Elinizdeki konularla kendi başınıza uğraşmak yerine işbirliğine yönelmeniz, sonuçlar açısından daha yararlı olabilir. Bu şekilde, ortağınızın getirdiği fikirlerle daha zengin bir düşünce şekline sahip olabilirsiniz.

6 Şubat 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 05' 43" R
Ay
Oğlak
20° 39' 11"
Merkür
Koç
16° 46' 12"
Venüs
Boğa
00° 34' 51"
Mars
Balık
29° 27' 48"
Jüpiter
Boğa
23° 52' 40"
Satürn
Balık
16° 32' 44"
Uranüs
Boğa
22° 19' 40"
Neptün
Balık
28° 53' 52"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 38' 23"
Lilith
Başak
23° 18' 00"
True Node
Koç
15° 21' 54"
Son Güncelleme : 30/04/2024 01:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>