Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Yarım bıraktığın işlerini tamamlıyorsun! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Temmuz 2019, Cumartesi

Aşk 60%
Para 40%
Sağlık 80%

Bir arkadaşınız ya da sevgilniz, size yaşadığı talihsizlikten yakınabilir ve sizin sıcak ve şefkatli yapınız tam da ihtiyaç duyduğu şey olabilir. Bununla birlikte, empati beceriniz sayesinde ne hissettiğini anlayabileceksiniz. Ancak kendinizi korumaya çalışın ve aşırı duygusal yüklenmelerden kaçının. Yaratıcı projeler beklemede olabilir; aklınıza hiçbir şey gelmiyor olabilir ya da buna benzer bir şey yaşıyor olabilirsiniz. Çok ciddiye almayın, bu sadece geçici bir süreç.

Stres, gerginlik ve fazla çalışma bugün biraz rahatsız hissetmenize neden olabilir. Bir yerlere kaçmaya karar verebilirsiniz - ve bu tam da ihtiyacınız olan şey olabilir. Bunu yapamazsanız, yalnız gideceğiniz etkinliklere konsantre olmaya çalışın, çünkü başkalarıyla birlikte olmak şu anda iyi bir fikir olmayabilir. Sabrınız oldukça zayıf olabilir. Akşam: Dışarı çıkın ve eğlenin. Buna ihtiyacınız var!

Bugün kariyerinizle ilgili şanslı bir gün olabilir ki bu da size ekstradan para getirecek. Bunun dezavantajı ise, ekstradan vakit harcamanız gerekebilir, böylece şanslı kaderiniz kişisel hayatınızda geçici sorunlara yol açabilir. Sizin için önemli olan kişilerin yanı sıra ailenizin bu duruma oldukça canı sıkılacak gibi. Onlara bu durumun şu anda rahatsız edici olduğunu fakat uzun vadede herkesin daha iyi olacağını anlatın.

Her şey senin için oldukça iyi gidiyor olacak. Güçlü bir benlik algın olacak ve insanlar her şeye ve karşılaştığın herkese karşı olan güvenli yaklaşımını fark edip sana saygı duyacaklar. Bugünü yapılacak şeyler için ayır. Oldukça etkili kullanılabilecek bir enerji desteği mevcut. Bu gece ininden çık ve yardımsever içsel yapını seni çevreleyenlerle paylaş.Geçmişinizi yeniden yaşıyor gibi hissedebilirsiniz. Okul günlerinizdekine benzer olaylar yaşayabilirsiniz. Ya da eski aşklarınızdan birini hatırlayabilirsiniz. Hatta eski bir tanıdığınıza bile rastlayabilirsiniz. Geçmiş maceralarınızla ilgili hislerinizi değerlendirmeyi ilginç bulabilirsiniz. Geçmişte hayatınıza katılan insanları anlamaya başlayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Şu anki mahallenizden taşınma olasılığı daha önce aklınızın bir köşesinden geçmiş olabilir, ancak bugün yaşanacak olaylar sonucunda kesin bir karara varabilirsiniz. Belki iyi komşularınızın çoğu taşınmıştır ya da talih kuşu daha güzel bir yere taşınmanızı mümkün kılmıştır. Harekete geçmeden önce düşünülmesi ve kararlaştırılması gereken çok şey var, ancak istediğiniz gerçekten buysa, sizi kimse tutamaz.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Hareketini boşlukta sürdüren Ay, saatler 07:25 olduğunda Başak burcuna geçiyor. Bugün beklediğiniz maddi gelişmeleri Ay ve Venüs olumlu açısı sayesinde yakalayabilirsiniz. Büyük yatırımlara imza atacaksanız bugünü tercih edebilirsiniz. Akşama doğru geldiğimizde ise Ay ve Uranüs arasındaki olumlu kontak kariyerinizle ilgili de sürprizleri karşınıza getirebilir.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yarım bıraktığın işlerini tamamlıyorsun!Dikkat dikkat! Merkür, burcunda geri hareket etmeye hazırlanıyor. Bugün hedeflerine yönelik çalışmak için ideal bir gün. Uzun zamandır bir sonuca vardırmak istediğin işlerini tamamlayabilirsin. Kendi işini yapıyorsan, çalışma yerinde bazı tadilatlar yaptırabilir, kendine yeni bir düzen oluşturabilirsin. Bugün sevgiline karşı hayır demek istediğin zamanlarda bunu söylememen ilerde sana sıkıntı yaratacak.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevindirici haberler kendinize olan özgüveninizi arttırabilir. Bugün daha aktif ve sosyal olmayı tercih ederken çevrenizdeki insanların üzerinde istemsiz bir baskı oluşturabilirsiniz.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel hassasiyetiniz olan konularla ilgili zaman harcayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda mücadele verdiğiniz konularda kendinizi daha başarılı görebilirsiniz. İlişkiler gündeminizi etkileyebilir. Sağlığınızla ilgili konuları ihmal etmeyin. İmaj değişikliği için uygun bir gündesiniz.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi dar boğazda hissederek rahatsız olabilirsiniz. Yapmaya zorunlu olduğunuz bazı işler üzerinize yük bindirebilir, gergin hissedebilirsiniz.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Artık özgürlük ve yapı, eski ve yeni, kabul edilmiş ve deneysel arasında çatışma bekleniyor. Bu çatışma hayatınızın herhangi bir alanını altüst edebilir. Değişim esastır ve büyümeği destekler. Değişime karşı gelmekle siz kendi kendinizi yenilgiye uğratırsınız.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyeriniz veya sosyal durumunuzla ilgili bugün bir zorluk yaşanabilir. İşlerin istediğiniz kadar hızlı ilerlememesi konusunda hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Ancak aksilikler büyük bir nimet olabilir, çünkü daha sonra sizi daha iyi bir yola soktuklarını göreceksiniz.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay hafta sonunda, çalışkan Başak burcuna yerleşiyor. Oldukça aktif ve hareketli bir gün geçireceksiniz. Pek çok görüşme yapıp çoğundan olumlu sonuçlar elde edersiniz. Cesaret ve dayanıklılık gerektiren işlerde başarı şansınız oldukça yüksek. Yeter ki aşırı gurur ve kibrin kurbanı olmayın. Kalbinizi her zaman sevgiyle doldurun. Başladığınız engelli koşuyu yarım bırakmadan finale taşırsınız.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi yorgun hissedeceksiniz. Üstüne üstüne gitmeyin. Birazcık dinlenmeyi deneyin. Beslenme alışkanlığınıza bir göz atın. Karbonhidrat ve et ağırlıklı beslenmeniz, kilo almanıza neden oluyor. İş hayatınızda karşılaştığınız tersliklerden büyük bir bölümü çözümleniyor.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkinizi yeniden yapılandırma zamanınız geldi. Var olan ilişkinizi düzenlemek veya yenisi için adım atmak için güzel zamanlardan geçiyorsunuz. Değişmesi gereken partneriniz ya da etrafınızdaki insanlar değil. Değişmesi gereken sizsiniz. Çünkü siz ne istediğinizi bilmiyor, sadece var olanı devam ettiriyorsunuz.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aslan; günden güne artan motivasyonun, zihnindeki plan ve projelerine yön vermen açısından seni olumlu etkiliyor. Hayatında seni geri planda tutan konuları geçmişte bırakabilirsin. Kazançlarını değerlendirmenin ve artırmanın gerekliliğini fark ederek alternatif alanlara yönelebilir, kâr zarar hesabı yapabilirsin.

6 Temmuz 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 06' 37" R
Ay
Oğlak
07° 04' 48"
Merkür
Koç
16° 27' 10"
Venüs
Koç
29° 19' 54"
Mars
Balık
28° 40' 52"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 30"
Satürn
Balık
16° 27' 19"
Uranüs
Boğa
22° 16' 12"
Neptün
Balık
28° 52' 00"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 56"
Lilith
Başak
23° 11' 15"
True Node
Koç
15° 24' 11"
Son Güncelleme : 29/04/2024 01:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>