Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
İlişkilerde Yapıcısın Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Aralık 2022, Çarşamba

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 100%

Hoşlandığın insanla daha çok zaman iletişim kurman mümkün bugün. O kişiyi daha yakından tanımak adına doğru bir biçimde hareket edebilirsin. Ancak bir şeylerin tam olarak istediğin gibi gitmemesi durumunda bu olayları da gözünde büyütmemen gerekecek.

Daha değişik, özgün ve esas olarak da daha az bağlayıcı bir çalışma ortamı arayışları içindesiniz. Düşündüğünüz radikal değişiklikler, bir süre daha düş kapsamında kalabilir.

Bugün kendine göre kararlar almak için doğru bir zamandasın. İnsanların seni kontrol etmesine izin vermeden hareket etmek sana daha iyi gelebilir. Özellikle de harcamalar konusunda ihtiyaçlarına öncelik verebilirsin.

Melankolik olmamak için çaba göstermen gerekebilir bugün genel olarak. O yüzden de seni üzen ortamlardan uzak durmak, seni üzen insanlarla araya mesafe koymak önemli olabilir. Zihnini boşaltmak ve var olan güzelliklere odaklanmak biraz çaba isteyebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş konusunda yaşayacağın yoğunluk seni tamamen hayattan koparmamalı, hele de bugün. Mola vermekten kaçınmamalısın. Ara ara da olsa dikkatini başka şeylere yöneltmek zihnini daha iyi çalıştırabilir. Kendini daha iyi hissetmek adına çabaların olabilir.

7 Aralık 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, özellikle şu ya da bu türden ayaklanmaların beklendiğicephesinde, hiçbir şeyi çok ciddiye almanın bir anlamı yok. Kontrol edilemeyecek veya değiştirilemeyecek kadar büyük güçlerle uğraşıyorsunuz, bu yüzden durumu gülümseyerek kabul edin.

7 Aralık 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyer yaşamında kendi adına yapıcı kararlar alabilirsin. Bu durum mevcuttekliflerini değerlendirmene de olanak sağlayacak. Bugünde rutin ilerleyen işlerini ve iletişim kopuklarını düzenlemek isteyebilirsin. Keskin konuşmalardan mümkün olduğunca uzak duracaksın. Eğer evliliğinde sorunlar varsa, sorunları geride bırakmak adına daha açık ve yapıcı konuşmalar yapabilirsin.

7 Aralık 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik açıdan şanslı bir gün olabilir. Birçok noktadan para akışınızı sağlamış olmak sizi rahatlatacaktır. Şimdi bu imkanları doğru bir yatırım konusu olarak değerlendirin ve ilerleyen günlerde, bugüne dek yaşadığınız tedirginlikleri yaşamamak için mali önlemler alın.

7 Aralık 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün erken saatlerinde ortaklaşa konular sizi birtakım değişikliklere götürebilir. Sizin kontrolünüz dışında ortaya çıkan sonuçları tekrar ele alabilir, muhasebe yapabilirsiniz. Gün ortasından sonra şartlar ortak para konularını içine alacak şekilde gelişecek. Finansal anlaşmalarda artık daha temkinli olmanız gereken bir sürece ilerlemeniz gerekebilir. Kısa vadede borç alacak konularınızda olumlu sonuçlar alabilirsiniz.

7 Aralık 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizle bir şeyleri paylaşmak için bugünü tercih edebilirsiniz, yoğun anlayış ile karşılanacaksınız. Sevgide başarının hakim olduğu bir gündesiniz.

7 Aralık 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hedeflerine ulaşmak için daha sıkı çalışman gerekebilir. Programını dikkatli yapmakta fayda var. Gücünü tamamen harcamamak için daha özenli bir plan hazırlamak gerekebilir. Yanındaki insanlardan destek istemek önemli olacak.

7 Aralık 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hedefleriniz değişiyor olabilir. Şimdi hedeflerinizin peşinden gitmeye hazırsınız ancak bitiş çizgisi oldukça farklı görünebilir. Size bir kez çağrılan şey çekiciliğini yitirebilirken, yeni bir şey içinizdeki ateşi tamamen körükleyebilir. Aynı şekilde, sonunda yarışı nasıl koştuğunuzu ve nasıl kazandığınızı değiştirme zamanının geldiğine karar verebilirsiniz.

7 Aralık 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Partnerinize olan tutkunuz sizi farklı bir şekilde yönlendirebilir. Ona, duygusal sürprizler yapabilir ve maddi destek verebilirsiniz. Çevrenizdeki kötü niyetli kişilere dikkat etmelisiniz. Aşırı çalışmanız gereken bir gün.

7 Aralık 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kaygısız olmak, çevrenizdekilerle uyum içinde ve hisleriniz nedeniyle kendinizi kutlamak üzere doğru ruh halinde olmak için iyi nedenleriniz var. İsterarkadaşlarıyla isterse ailenizle tüm karşılaşmalarınız son derece ödüllendirici geçecek. Fazla heyecanlanmayın, ama bu günü bir armağan olarak kabul edin ve kadirşinaslığınızı, çevrenizdekilerin nezaketine aynen cevap vererek sergileyin.

7 Aralık 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla güzel zaman geçirebilirsiniz. Ayrıca eski aşklardan haber alabilirsiniz. Eski arkadaşlarınızla iletişime geçebilirsiniz.

7 Aralık 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle bu aralar fikir ayrılığına düşebilirsiniz. İnsanlar aranızı gerebilirler. İyimser düşünerek yapıcı davranmaya çalışın. Birbirinizin düşüncelerine saygı göstermelisiniz. İşle ilgili duygularınızı bu kadar abartmayın. Birdenbire karşılaşacağınız olaylar düşüncelerinizde değişikliğe neden olabilirler. Hemen karar vermemeniz sizin yararınıza olacak. Yakın bir arkadaşınızla para konulu gerginlikler yaşayabilirsiniz, hazırlıklı olun. Bu aralar yemekle ilgili sorunlarınız var. Kilonuza dikkat edin

7 Aralık 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 03' 26"
Ay
Akrep
23° 05' 10"
Merkür
Koç
26° 24' 24"
Venüs
Balık
21° 28' 35"
Mars
Balık
04° 53' 13"
Jüpiter
Boğa
16° 46' 20"
Satürn
Balık
13° 17' 22"
Uranüs
Boğa
20° 39' 25"
Neptün
Balık
27° 48' 17"
Plüton
Kova
01° 49' 27"
Chiron
Koç
18° 47' 14"
Lilith
Başak
19° 47' 05"
True Node
Koç
15° 35' 59"
Son Güncelleme : 29/03/2024 09:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>