Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Şubat 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kimseye açamadığınız, ama hiç de saklayamadığınız bir kıskançlığınız var. Bir arkadaşınızın sevgilinizle gizli aşk oyunları içinde olduğunu sanıyorsunuz. Bunu sevgilinizle, ama ona inanmaya eğilimli olarak konuşmalısınız. Rahatlayacaksınız

Fazla hırslı biri çabuk kurulma zaafınızın farkında, sizinle oynayabilir. Bu zaaflarınız bir edilgen olduğunuzu göstermiyor. Ama abartı iyi niyetiniz ve arkadaş canlısı oluşunuzyerinizde kullanılıyor ve başkaları adına çıkışlarınız göze batıyor.

Parasal konularda oldukça tutumlusunuz. Bir planınız var. Bu planınızı gerçekleştirmek için biraz daha kemerleri sıkmalısınız. Yakın zamanda biriktirmeyi düşündüğünüz parayı biriktireceksiniz.

Kendi ürettiğiniz kurgularla yaşamamalı, aşk yaşamınızdaki problemi bir an önce çözmelisiniz. İşin üstüne giderseniz büyük mutluluk yaşayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Girişken olduğunuz kadar çekingensiniz de. Ulaşılmazları elde ederek ve elinizin altındakileri kaçırarak ilginç bir kişilik sergiliyorsunuz. Önünüze atılım yapmanız için fırsatlar çıkabilir, değerlendirip değerlendirememek sizin elinizde olacak. Uzun düşüncelere girmek, çevrenizdekilerin bu konudaki değerlendirmelerinden etkilenmek engelleyici olabilir.

7 Şubat 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay, Balık burcunda ilerliyor olacak. Sizlerin daha çok ekonomik konularınıza odaklanacağız bir gündesiniz. Ay ve Neptün'ün kavuştuğu gün içerisinde maddi hedefleriniz, hayalleriniz gerçek olabilir. Beklediğiniz paralar gelebilir. Kredinize onay çıkmış olabilir. Finansal durumunuzu etkileyecek her güzel ihtimal gerçek olabilir. Ay-Neptün kavuşumu kesinleştikten sonra Ay, Jüpiter'e açıya gidiyor. Gün içerisinde hem para harcarken hem duygularınızı dile getirirken abartıya kaçabilirsiniz. Jüpiter'in abartmaya meyilli yapısı, bu sert açı esnasında, her şeyi büyütmeye açık olabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiye karşı olan tutkunuz bugün negatif etki yapabilir. Onu sahiplenmeniz, partnerinizde kısıtlanmış hissiyatı yaratabilir. Aynı aşırılığa bugün alışveriş yaparken de kaçabilirsiniz. Sonradan borçlarınızı kapatmak zor olabilir. Çocuğunuzdan onun hayatına çok müdahale ettiğinize dair sözler duyabilirsiniz. Satürn ve Neptün açısını çalıştıran Ay,hayatınızda hedeflerinizi gerçekleştirdiğiniz bir gün yaşatabilir. Bunun sonucu direkt maddi durumunuza da destek olabilir. Sevgiler, Astromeri

7 Şubat 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Belirleyici olmak isteyeceksin!Ay, su burcunda hareket ediyor. Bugün iletişim trafiğin yoğun olabilir, bazı konuşmalar aklını da bulandırabilir, fikirler arasında ve kendi amaçlarınla bağlantılı olarak durumları irdeleyebilirsin. Bugünhayatında beklenmedik güzel bir sürprizle karşılaşacaksın. Yeni bir grubun içine girmek ve projelerini burada sunma fırsatının sana verilmesi, kendini iyi hissetmene neden olacak. İlişkisi olan ya da evli bir Aslan burcuysan, ilişkinde belirleyici olmak isteyeceksin. Bu durum değer verdiğin kişiyle aranda soru yaratabilir. Yaşanılanların etkisinden sıyrılmak belki de en doğrusu. Egonun yüksek oluşu, içinde beslediğin kızgınlıkları dışarıya vurmana sebep olabilir. Söylemek istediklerinin karşındakilere nasıl bir hasar yaratacağını önceden hesaplarsan daha iyi olur.

7 Şubat 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal anlamda yeni kararlar alabilirsiniz. İş projelerinizi kimseyle paylaşmamalısınız. Sizi yanılgılara itebilecek insanlar yakın çevrenizde olabilir.

7 Şubat 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Endişe duyduğunuz olaylar gündeminize tekrar düşebilir. Finansal konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Uğraş gösterdiğiniz işlerde yavaşlama ve sonlanma yaşayabilirsiniz. Hayatınızda gizli kalmış olaylar nedeniyle kabullenme içine girebilirsiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar olabilir. Banka işlerinizi hallederken dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz.

7 Şubat 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İkili ilişkiler hususunda olayların gerçekten karışacağı bir sürece giriyorsunuz. Şimdiden hazırlıklı olun.

7 Şubat 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yolculuklar, eğitim, haberleşme, yakın çevre ilişkileri ve görüşmeler açısından fırsatlar elde edeceğiniz bugün, plan proje ve hedeflerinizin desteklendiği, kariyeriniz açısından pozitif fırsatlar elde edip, görüşmeler gerçekleştirebileceğiniz, arkadaş çevreniz ve ikili ilişkilerinizin desteğini alabileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

7 Şubat 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu yönsüzlük duygusu artabilir. Manevi konularla meşgul olmak fayda sağlar. Vücüdunuz yorgun düşebilir, sağlığa dikkat edin. Ertelenmiş işlerle ilgili gelişmeler olabilir. Hesaplı davranın.

7 Şubat 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün sosyal hayatınızda renkli bir hareketlenme yaşarsınız. Katılacağınız davetler ve organizasyonlar ruhunuza iyi gelir. Toplum yararına düzenlenen sosyal aktivite organize etmek için harika bir gün. Ayrıca güzelleşmek için estetik merkezlerinin kapısını çalabilirsiniz. Başlattığınız ilişkiler karmik bağlantılar içerir.

7 Şubat 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın çevrenizde yakaladığınız ahenk ve düzen şu an zorlandığınız tüm konuları daha rahat karşılamanıza yardımcı oluyor. Desteklenmekten rahatsız olmayın. Daha önce de siz birçok insana destek verdiniz. Yolunuzu belirlemeniz gerekiyor. Nereye gitmek, nereye ulaşmak istiyorsunuz. Sadece madde dünyada değil, içinizde gitmek istediğiniz yer neresi?

7 Şubat 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 02' 53" R
Ay
Oğlak
19° 59' 47"
Merkür
Koç
16° 45' 10"
Venüs
Boğa
00° 31' 16"
Mars
Balık
29° 25' 33"
Jüpiter
Boğa
23° 51' 60"
Satürn
Balık
16° 32' 28"
Uranüs
Boğa
22° 19' 30"
Neptün
Balık
28° 53' 46"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 38' 13"
Lilith
Başak
23° 17' 41"
True Node
Koç
15° 21' 59"
Son Güncelleme : 30/04/2024 00:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>