Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Sorunlarla yüzleşiyorsun! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Temmuz 2019, Pazar

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bir şey hakkında daha agresif bir duruş sergilemeniz gerekebilir. Başkalarının sizden faydalanmasına izin vermeyin. Nazik bir kalbiniz var ve her zaman insanlara karşı çok cömertsiniz. Ama gözlerinizi ve kulaklarınızı açık tutmaya çalışmalısınız. Biranlaşmasıyla uğraşıyorsanız, tüm sözleşmeleri dikkatli bir şekilde incelemek isteyeceksiniz. Pozitif muamele gördüğünüzden emin olun. Sizi ve haklarınızı savunacak bir avukat bulmak isteyebilirsiniz.

Bugün kendinizi halletmeniz gereken işlere geldiğinde normalde olduğunuzdan daha duygusal bulabilirsiniz. Duygusal hayatınızı günlük sorumluluklarınızdan ayrı tutmak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Belirli bir işi artık etkili bir şekilde yapamayacağınız noktada boğulmuş hissediyorsanız, bu bazı değişiklikler yapmanız gerektiğini gösteren bir işaret olabilir. Bu sırada astral enerji size daha fazla duyarlı hissettirecek. Ayakta kalmak için elinizden gelenin en iyisini yapın.

İnsanlara pembe gözlükle bakmaya fazlasıyla eğilimlisiniz. Bu hayranlık uyandıran bir durum... tabii bir noktaya kadar. Bugün birisi güven verici kişiliğinizden faydalanmaya çalışabilir. Eğer biri size inşaata elverişli batalık bir arazi satmaya çalışırsa, ona kesinlike "hayır" diyin. Bir insanın sizi kandırmaya çalışmasına inanmak size zor gelebilir ancak dünyanın düzeni bu. Bunu acı bir deneyimle öğrenmektense bizden duymanız daha iyi.

Günün enerjisi seni risk almaya yöneltiyor. Evet, senin için ciddi riskler almanın zamanı geldi. Normal düşünme biçimini kullanarak aşılamayacağınıdüşündüğün sorunlar için aklını olasılıklara ve çözümlere aç. Neden arzuladığından daha azıyla yetinesin? Kendi kendine şunları tekrarla: risk yoksa kazanç da yok. Cesaret ve istikrar seni günün kazananı yapacaktır.Bugün insanlar sinirinizi bozabilir. Sanki hiçbir şey yeterince iyi değil ve hiçkimse de ne istediğini tam olarak bilmiyor gibi. Bu aleni karmaşa ve hoşnutsuzluk ortamında hakimiyet sizde olacak. Hatta sorumluluk alıp düzeni yeniden sağlamanız bile talep edilebilir. Eğer çatışma ev içindeyse, hiç durmayın. Fakat polis rolünü dikkatli oynayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçmişinizi yeniden yaşıyor gibi hissedebilirsiniz. Okul günlerinizdekine benzer olaylar yaşayabilirsiniz. Ya da eski aşklarınızdan birini hatırlayabilirsiniz. Hatta eski bir tanıdığınıza bile rastlayabilirsiniz. Geçmiş maceralarınızla ilgili hislerinizi değerlendirmeyi ilginç bulabilirsiniz. Geçmişte hayatınıza katılan insanları anlamaya başlayabilirsiniz.

7 Temmuz 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Başak burcunda ilerlediği bir güne merhaba diyorsunuz. Ay ve Jüpiter arasındaki uyumsuz açı nedeniyle sabah maddi olarak riskli işler yapmayın. Beklediğinizden daha fazla elinizden para çıkabilir. Günün devamında Ay'ın Neptün ile oluşturduğu karşıtlık psikolojik olarak nedensiz yere karamsar hissetmenize neden olabilir. 19:50 itibariyle Ay'ın boşluğa girmesiyle, internet üzerinden yapacağınız alışverişleriniz havada kalabilir. Yarını beklemek iyi olacaktır.

7 Temmuz 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorunlarla yüzleşiyorsun!Merkür bugünden itibaren 1 Ağustos'a kadar geri hareket edecek. İlişkinle ilgili çözümü ertelediğin sorunlarla bugün yüzleşmen gerekebilir. Tedirgin davranmanın bir yararı olmadığını görmelisin. Sorunları çözebilmek için üzerine gitmen gerektiğini sen de biliyorsun. Bugün aynı zamanda aile içerisinde çözümlenemeyen konular da gündeminde olacak.

7 Temmuz 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişteki hayal kırıklıklarını artık unutmanız gerekmektedir. Önemli otoriter figürlerden destekler alabilirsiniz. Yeni başlangıçlar ve yeni hevesler size iyi gelecektir.

7 Temmuz 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni kazançlar yolları yaratmak ve destek bulmak için çaba sarfedebilirsiniz. Alışveriş yapacaksınız daha akılcı hareket etmelisiniz.

7 Temmuz 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Herkesten ve her şeyden uzaklaşarak kafanızı dinlemek isteyebilirsiniz. Dinlenme sürecini sevdiklerinizle değerlendirmek size ilham verecek.

7 Temmuz 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aşk hayatınızda, işlerinizin tanıtımında ve çocuklarınızla ilişkilerinizde muazzam iyicil destekler alırken, bu alanlarda ani ve sürpriz başlangıçlar yaşayabilir, olumlu haberler alabilir, ayrıca gün içinde spora vakit ayırabilirsiniz. Akşam saatlerinde geçmiş ve geçmişe ait konuların üzerinde durmamanız gereken bir süreç sözkonusu olacak.

7 Temmuz 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İçinizdeki muhafazakar ve deneysel kişilik arasında uyum vardır. Yeni yöntemlere açık olsanız da, eski metotlara küçümseyerek bakmıyorsunuz. Yeni bilgi ve eski moda disiplin gerektiren görevleri üstlenin.

7 Temmuz 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Büyük toprak üçgeni sayesinde kazancınızda beklenmedik bir artışa şahit olabilirsiniz. Bolluk ve bereketin kapıları açılarak çevrenizdekilerle paylaşmak isteyebilirsiniz. Sözleşme ve kontratlar gündeme gelebilir. Ortaklıklara açık bir süreçtesiniz. Dürüst insanlarla iletişime geçerken ikili ilişkilerdeki gerginliklerden kaçınmalısınız.

7 Temmuz 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

7 Temmuz 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aslan burcu değiştirmeye zorladığınız konular, adım atma veya zamanında yaptıklarınızı değiştirme hevesiniz, günlük hayatınızda kazalara sebep olabilir. Özellikle kemik kırılmalarına, incinmelere ve diş problemlerine oldukça açık olduğunuz bir gün. Dikkatli olmalısınız.

7 Temmuz 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aslan; var olan yeteneklerini kullanarak hedeflerini gerçekleştirebileceğin maddi ve manevi olanaklara da sahip olabilir, akılcı yaklaşımlarla aldığın sorumlulukların ve işlerin üstesinden gelebilirsin. Finansal konularda planlı ve gözün açık olmalı, geçmişte yapmış olabileceğin hataları tekrarlamamaya bakmalısın.

7 Temmuz 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 22' 25" R
Ay
Oğlak
10° 40' 49"
Merkür
Koç
16° 31' 47"
Venüs
Koç
29° 39' 55"
Mars
Balık
28° 53' 24"
Jüpiter
Boğa
23° 42' 17"
Satürn
Balık
16° 28' 46"
Uranüs
Boğa
22° 17' 07"
Neptün
Balık
28° 52' 30"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 51"
Lilith
Başak
23° 13' 03"
True Node
Koç
15° 23' 29"
Son Güncelleme : 29/04/2024 08:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>