Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Pratik ve Hızlısın Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Aralık 2022, Perşembe

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 60%

Kalbinin sesini dinlemen gereken bir gün olacak. Eğer bir şey içine sinmiyorsa bunu zorlamanın alemi yok. Yolunda gitmeyen aşk mevzularının daha sonradan iyiye gidebileceğini düşünmek her ne kadar umut verici olsa da seni yanıltmamalı, mantığı tamamen ekarte etmemelisin.

Bugün, diğer insanların ruh durumlarını hafifletmek için güzel bir gün. Nereye giderseniz gidin neşe saçmak için doğal bir yeteneğiniz var. Bugün baskılaryerinizde de yayıldığı için yeteneklerinize ihtiyaç duyulabilir. İş arkadaşlarınızı teşvik etmeye çalışın ve birkaç aptal şaka ile onları neşelendirin. Bir samimiyet duygusu inşaa ederek, herkese birlikte daha iyi çalıştığınız konusunda ilham olacaksınız. Ayrıca, arkadaşlarla işbirliği yapmak her zaman daha eğlencelidir!

Bugün para harcamaktan çekinmemelisin. Özellikle de ufak tefek şeyler için. Canın dışarıdan yemek mi istiyor, söyle, kendine ufak bir hediye mi almak istiyorsun, al. Bir şeylerin dozunu kaçırmadıkça bu tür şeyleri kendine çok görmemelisin.

Var olan şartlarını daha da iyileştirmek, sağlık açısından daha doğru kararlar alarak hareket etmeni kolaylaştıracak, özellikle de bugün. Kendi sağlığını ön plana alarak hazırlayacağın günlük rutinler daha fazla önem isteyebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün turnayı gözünden vurabilirsin. İş konusunda beklenmedik ve bir o kadar da iyi gelişmelerle karşılaşman söz konusu. Eğer yeni birarayışındaysan bu arayış tamamen sona erebilir. İletişim kanallarını açık tutman sana fayda sağlayacak.

8 Aralık 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, özellikle şu ya da bu türden ayaklanmaların beklendiğicephesinde, hiçbir şeyi çok ciddiye almanın bir anlamı yok. Kontrol edilemeyecek veya değiştirilemeyecek kadar büyük güçlerle uğraşıyorsunuz, bu yüzden durumu gülümseyerek kabul edin.

7 Aralık 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal hayatın hızlılığı seni yorabilir. Bu nedenle daha çok evde vakit geçirmeye başlayacaksın. Çalışma sırasındaki pratikliğin ve hızlı çözüm önerilerin dikkat çekecek. Art arda gelecek telefon görüşmeleriyle zamanın nasıl aktığını anlamayacaksın. Aile içerisinde çözüme kavuşmamış miras konuları gündeme gelebilir.

8 Aralık 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal bir ruh hali baskın olabilir. Bugün birine güvenmekle ilgili ihtiyaçlarınızı ve hayatınızda kimlere güvendiğinizi düşünebilirsiniz. Kendinizi zorlamak yerine aklınıza takılanlarla yüzleşmeyi seçebilirsiniz.

8 Aralık 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi manevi destek aldığınız koşullar size güven verebilir. Borç alacak konularında yaşadığınız sorunları bugün halledecek durumdasınız. Zira başkalarının kaynakları ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Her açıdan olumlu paylaşımlar içinde olmanız yakın ilişkilerde akıcı ilerlenebileceğine işaret ediyor. Finansal alanda yeni anlaşmalar söz konusu olabilir.

8 Aralık 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizle bir şeyleri paylaşmak için bugünü tercih edebilirsiniz, yoğun anlayış ile karşılanacaksınız. Sevgide başarının hakim olduğu bir gündesiniz.

7 Aralık 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafındaki olaylara duygusal tepkiler vermemek senin için önemli olacak. Mantıklı kalmak için daha fazla çaba göstermen gerekebilir. Bunun karşılığında mantıklı tepkiler vererek kontrolü kaybetmemek senin için önemli olacak.

8 Aralık 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni keşfedilen bir netlik duygusu sizinle olabilir. Gün, dağınıklığı ortadan kaldırmanıza ve hayatınızı daha dikkatli ve metodik bir yaklaşımla yaşamaya başlamanıza yardımcı oluyor. Bazen kendinizi şımartıyorsanız veya her şeyin kaymasına izin veriyorsanız, bu, kendinizi tekrar yoluna sokmak için mükemmel bir fırsat. Her şeyi hemen elden geçirmek zorunda değilsiniz. İdeal değişikliklerin bir listesiyle başlayın, ardından bunları birer birer ele alabilirsiniz.

8 Aralık 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Karşılaşacağınız olaylar karşısında soğukkanlı davranmalısınız. Kendinizi zorlayan nedenler üzerinde fazla durmamalısınız. Yaşamınıza geçirmeyi düşündüğünüz istekleriniz karşısında çevrenizin fikirlerine saygı göstermelisiniz.

8 Aralık 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eğer hayatınızda belirsizlikler varsa, bunları netleştirmek ve yaşamınızı daha istikrarlı bir çerçeveye oturtmak için doğru zamandasınız. Hiçbir yeni engelle karşılaşmayacağınız gibi, insanlar sözünüzü dinleyecek ve size saygı gösterecek. Şimdi düzene sokacağınız konular, ileride yıldızların bu denli elverişli olmayacağı zamanlarda da rahat etmenizi sağlayacak. Kendinizden son derece emin olma eğilimindesiniz, ama bu konuda biraz ölçülü davranmalısınız.

8 Aralık 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; sosyal çevre, arkadaşlarınız, dernek ya da topluluklarda önceden yapmak istediğiniz ama neticelenmemiş konularda kararlar alabilirsiniz. Güzel gelişmeler sizinle olacak. Yalnızca arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizden dolayı harcamalarınız artabilir. Dolandırılmalara dikkat etmelisiniz.

8 Aralık 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni başlayan ilişkinizle ilgili karar vermeniz için henüz çok erken. Bu ilişkinin geleceğini belirlemek şu anda imkansız gibi. Daha hareketli birhayatı istiyorsunuz. İşinizle ilgili yeni arayışlar içinde olmanız bu monotonluktan kaynaklanıyor. Bugünlerde maddi sıkıntı yaratabilecek her şeyden uzak durmanızda yarar var. Zihin karışıklığından kaynaklanan gerginlik yaşayabilirsiniz. Bu durumdan sağlığınızın olumsuz etkilenmemesi için mantıklı hareket etmeye gayret gösterin

8 Aralık 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 58' 38" R
Ay
Akrep
25° 34' 51"
Merkür
Koç
15° 58' 57"
Venüs
Koç
25° 21' 38"
Mars
Balık
26° 11' 35"
Jüpiter
Boğa
22° 53' 36"
Satürn
Balık
16° 09' 40"
Uranüs
Boğa
22° 05' 15"
Neptün
Balık
28° 45' 58"
Plüton
Kova
02° 05' 32"
Chiron
Koç
20° 23' 53"
Lilith
Başak
22° 49' 48"
True Node
Koç
15° 34' 29"
Son Güncelleme : 25/04/2024 20:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>