Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Fedakârlık Yapıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Şubat 2022, Salı

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 100%

İşler sizin için gerçekten bir araya geliyor olabilir. Olayların yolunuza nasıl çıktığına bakarak hayatınızdan daha fazla memnun olacak, düzen ve huzur hissedeceksiniz. Acımasız mükemmellik arayışınız bazen sizi strese sokuyor, bu da hayattan zevk almanızı zorlaştırıyor. Ama şimdi kendinize ve yolunuza daha fazla inanıyor ve güveniyorsunuz. Bugün bunu sevdiklerinizle kutlamak isteyebilirsiniz.

Bugün yaptığınız her işte kendinizden biraz daha emin olmanız gerekiyor! Elbette faydalı olmak önemlidir, fakat kendinizi inkar etmek değil. İş yerinde, özgünlüğünüzü, kendi tarzınızı vurgulamayı düşünün. Unutmayınız ki, kapalı arkadaş ve aile çevresi dışında bile kendiniz olabilirsiniz. Sadece bir deneyin! Asla bilemezsiniz, insanlar sizi sadece kendiniz olduğunuz için sevebilir!

Dün bir girişimci olarak sabrınız sınanmış olabilir çünkü işle ilgili konular önemli ölçüde yavaşlıyor gibi görünüyor. Ne yazık ki, gecikmelere, beklenmedik etkinliklere, son dakika ayarlamalarına veya organizasyonla ilgili aksaklıklara katlanmak zorunda kalacaksınız. Hepsi umudunuz yitirmeniz için birleşmiş gibi. Öfkelenmenizin hiç bir manası yok. Uyum sağlayabilmek, bir girişimcinin en önemli özelliklerinden biridir, bugün bu özelliğinizi kullanma zamanı!

Fazla şımarmamaya gayret et. Eğer evdeki bir kutu donut seni çağırıyorsa bile bunlara karşı koysan iyi edersin. Zaman zaman kendini ödüllendirmek iyi bir şeydir. Yine de her zaman yapmak, özellikle de sağlığına zarar verecek şekilde yapmak fazla müsamahaya girer - sınırını bilmelisin. Sevilen, iyi bir şeyin çok fazla olması seni uzun vadede zedeleyecektir. Öyleyse cazibe kapını çaldığında arkana bakmadan uzaklaş!Bugün dışarı çıkıp bahçeyle ilgilenin. Bahçeniz yoksa bir bahçe yapmayı düşünebilirsiniz. Bugün toprakla temas etmek sizin için önemli. Bu yüzden kollarınızı sıvayın ve ellerinizi kirletin. Ayağınızın altındaki toprakla bağ kurmak hayallerinizi ilan edebilmek için önemli bir adımdır. Biraz tohum, gübre ve suluk alın. Bugün bir tohumun büyümesi için gereken besleyici çevreyi oluşturmak için son derece uygun bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ekip ruhunu canlandırmak iyi bir karar olabilir bugün. Eğerortamlarında kalabalık bir ekipseniz bu ortamın enerjisini yükseltmek isteyebilirsin. Daha keyifli bir gün için jestler yapabilir, etrafındaki insanlara kıymet verdiğini gösterebilirsin.

1 Şubat 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün sezgilerinizle hareket edebilirsiniz. Yalnız kalma duygusu baskın olsa da bugün yalnız kalmamaya çalışmanız daha iyi olabilir. Duygusal desteğe ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız, akşam yemeği için arkadaşlarınızla veya telefonda sohbet ettiğinizden emin olun.

1 Şubat 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevdiklerin için kendinden fedakârlık yapman gereken konular gündeme gelebilir. Mücadele etmekten ve sorumluluk üstlenmekten kaçmıyorsun. Gelirlerini artırmak için kendini iyi hissedeceğin alanlarda çalışmalar yapmak isteyebilirsin. Ailesinden ayrı yaşayan bir Balık burcuysan, özlem duygun ani bir plan yapmana neden olabilir. Yaşam alanını yeniden dekore etmek isteyebilirsin.

1 Şubat 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kıskançlık duygunuz size zor anlar yaşatabilir. Olayların içinden sağlıklı bir şekilde geçebilmek adına olaylara bakış açınızı değiştirmekte yarar var. Hiç olmadığınız biri gibi görünmemeye gayret etmeli ve kin gütmemelisiniz. 

1 Şubat 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi hapseden koşullar oluşabilir. Gizli kalmış durumlardan dolayı kayıplar yaşayabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde fazla kabullenir olduğunuzu düşünebilirsiniz. Karşınızdaki kişi sizi çatışmaya sürükleyebilir. Kendinizi tamamlanma ve olgunlaşma içinde bulabilirsiniz. Kendi iç dünyanızla ilgileneceğiniz zamanlar içindesiniz.

1 Şubat 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşık olduğunuz kişi hakkında bu kadar araştırma yapmanız sorun yaratabilir. Böyle durumlarda kendinizi daha net ifade edin ve partnerinize karşı dürüst olun.

1 Şubat 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Eğer bugün insanlar huzurunuzu kaçırmaya başladıysa ya da görünüşünüzle ilgili zorlu anlar yaşattıysa, onları dikkate almayın. Hayatınızı istediğiniz gibi yaşamaya hakkınız var. Bu, aylardır yıkanmamış bir eşofman altı ile yırtık pırtık bir tişört giyip evin etrafında dolaşmaksa, bırakın öyle olsun. Kim olmak istiyorsanız o olun.

1 Şubat 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün uzun vadede işe yarayacak orijinal ve taze planlarla çıkacaksınız. Sevdiklerinizi planınıza dahil ederek ilişkinizi geliştirebilirsiniz. Bir süredir hayatınıza beklediğiniz özel kişi çok yakınlarda! Bu ilişkiye yoğun bir şekilde dahil olacaksınız ve normalden daha uzun sürebilir ancak ilişkide kalabilmek için daha iyi beklentiler için hayattaki diğer fırsatları kaçırmanız gerekebilir!

1 Şubat 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sık değiştirdiğiniz yaşam rutinleriniz nedeniyle, çevrenizde anlaşılması zor bir kişilik olarak tanınıyorsunuz. Bugün kendi sınırlarınızı zorlamayı sevdiğiniz halde, bir takım olumsuz olaylardan çabuk etkileniyorsunuz.

1 Şubat 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır aradığınız iç huzuruna sonunda kavuştunuz. İçinizdeki bu kuvvet dışınıza da yansıyarak, sağlam ve güvenilir bir insan izleniminizi artırıyor. Bundan etkilenenveya özel hayatınızdan kişiler, sizden yardım isteyecek. Yardım edebileceğiniz yerlerde edin, ama kendi hedefleriniz için çalışmaya devam etmeyi de unutmayın.

1 Şubat 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Biraz enerjiniz düşük olabilir. Çalışıyorsanız işlerinize odaklanmakta zorlanabilirsiniz. Bugün gerçekleşecek olan Yeniay size yeni farkındalıklar getiriyor. Özellikle rüyalarınıza dikkat edin.

1 Şubat 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kısmet dolu bir gün. Şansınız ve olayların akışı sizi hedefinize doğru hızla götürmektedir. Maddi ve manevi bakımdan kazançlar sağlamanız artık kolay olacak. Bazıarkadaşlarınızdaki önyargılı yaklaşımları çalışma hayatının klasik devinimleri olarak ele almak, zaman içersinde problemsiz ilişkileri getirebilir. Bu aralar içtiğiniz şeylere dikkat etmeli, soğuk gıdalardan uzak durmalısınız. Boğaz ve ses kısılmaları bir süre sizi uğraştırabilir

1 Şubat 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 37' 16" R
Ay
Terazi
20° 24' 47" R
Merkür
Boğa
05° 55' 07"
Venüs
Boğa
25° 26' 32"
Mars
Koç
14° 55' 46"
Jüpiter
Boğa
28° 37' 43"
Satürn
Balık
18° 05' 31"
Uranüs
Boğa
23° 29' 45"
Neptün
Balık
29° 26' 01"
Plüton
Kova
02° 02' 02"
Chiron
Koç
21° 42' 52"
Lilith
Başak
25° 32' 23"
True Node
Koç
14° 56' 37"
Son Güncelleme : 20/05/2024 06:32

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>