Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Beklemediğin Olaylar Seni Bulabilir Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Eylül 2020, Perşembe

Aşk 20%
Para 90%
Sağlık 70%

Bugün yeni bir proje tüm dikkatinizi tüketebilir ve yeni bir macera ya da hedef istiyor olabilirsiniz. Kariyerinizi ilerletmeyi düşünmek ve bazı şeylerde cesaret verici seçimler yapmak için iyi bir gündesiniz. Aşk hayatınızda da benzer bir strateji izleyebilirsiniz. Belki de kafede rastladığınız o sempatik kişiyle daha doğrudan iletişim kurmalısınız?

Bugün bazı büyük hayallerle dolu olabilirsiniz. Kariyerinizde özellikle iddialı hissediyor olabilirsiniz. Şimdilik, şöhret ve zenginlik kazanmaya hazır olabilirsiniz. Bu kesinlikle mümkün olsa da, şu anda pratik bir plan üzerine konsantre olmanız gerekebilir. Bazı küçük adımlar atmaya başlayabilirsiniz, zaman ve kararlılıkla birlikte daha sonra hedefinize ulaşacaksınız.

Bugün, kendini bir grubun merkezinde bulabilirsiniz. İçinizde her zaman bir oyuncu vardı. Oyun sergilemek ve insanların önünde konuşmak tam size göre. Bu yüzden, eğer bugün görüşlerinizi ifade etme şansınız olursa konuşmakta tereddüt etmeyin. İnsanları cesur ve tutkulu sözlerinizle etkileme şansına sahip olabilirsiniz. Belki bugün bir tür hareket başlatabilir veya değişimlere ön ayak olabilirsiniz.

Geniş açılı ve felsefi düşünüyorsun. Gerçekleşmekte olan şeylere bakıyor ve onları çok daha detaylı bir bakış açısıyla değerlendiriyorsun. Kişisel hayatın nereye gidiyor? Öğrendiğin dersler ve deneyimler neler? Kariyer hedeflerine ulaşmak konusunda neredesin? Bu tarz sorular gün boyunca zihnini meşgul edecek.Bugün başkalarının dediklerini yapmaya ve itaat etmeye her zamankinden daha da az yatkınsın. Hatta küçük önerilere bile açıkça karşı çıkabilirsin. Dışarıdan bakınca bu güç savaşının kazananı senmişsin gibi görünebilir, ama içindeki ses farklı konuşabilir: "Dikkatli ol! Biraz fazla ileri gidiyorsun!"

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlarda, durup izlediğiniz yolu sorgulamanıza sebep olan engellerle karşılaşıyor olabilirsiniz. Belki de artık geçerliliğini yitirmiş varsayımları esas alan davranışlar sergiliyorsunuzdur. Azami verimi almak için hedeflerinizi ve dikkatinizi nereye vermeniz gerektiğini sorgulamanız gereken bir dönemdesiniz. İşin kötüsü, içinizde, değişiminizi engelleyen duygusal bir diken var. En kestirme yol bildiğiniz yol olabilir fakat en faydalısı olmayabilir.

10 Eylül 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün görüntünüzle ilgili değişiklik yapmak isteyebilir, görüntünüze daha çok önem verebilirsiniz. İlişkilerde maddi yardımlaşmalar öne çıkabilir. Finansal konularda hareketlilik artarken, yanlış harcamalara dikkat. Bazı ilişkilere yaklaşımınız değişebilir. Aile üyelerinin yaşamında değişim olabilir.

10 Eylül 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kimse tarafından anlaşılmadığını düşündüğün için yalnız kalmak istediğin bir günün içindesin. Ailenden gelen bazı haberlerle günün dağılabilir. Ev işlerinden tek başına kalkamadığını fark edeceksin. Kendi işini yapan bir Balık burcuysan, son dakika parasal ortaklıkların sürpriz bir biçimde bitebilir!

10 Eylül 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Olayları büyütme huyunuz partneriniz tarafından pek sevilmeyebilir. Empati yapmayı deneyerek olaylara farklı bir bakış açısı getirebilirsiniz. Duymak istediğiniz sözcükleri duyamayınca sinirleniyor olabilirsiniz. Sakince düşüncelerinizi ifade etmeniz size yardımcı olacaktır. İş yerinizde başarılarınız bir kısım tarafından istenmiyor olabilir. Siz onları düşünmeden çalışmalarınıza devam etmelisiniz.

10 Eylül 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evinize ait konular gündeminizi oluşturabilir. Geçmişte kalan konular tekrar gündeme gelebilir. Emlak ile ilgili konularda değişiklikler yaşanabilir. Sabah saatlerinde kendinizi keyifli ve yaratıcı hissedebilirsiniz. İlerleyen saatlerde işlerinizdeki sorunları hızlıca çözmek sizi keyiflendirecektir. Zaman zaman işlerinizdeki yavaşlama canınızı sıkabilir.

10 Eylül 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Desteklenmediğinizi hissedebilir, desteği dışarıdan arayabilirsiniz. Çözüm ve potansiyelin sadece sizde olduğunu hep hatırlamanız oldukça önemli.

10 Eylül 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca özel yaşamınız vehayatınızdaki görüşmelerinizde başarı elde ederken, iletişim yeteneklerinizi en iyi şekilde kullanabilir, insanları daha kolay etkileyebilirsiniz. Seyahatler, davalar ve eğitim süreçlerinizle ilgili problemli bir enerjiden geçmektesiniz.

10 Eylül 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sevdiklerinizi hediyelere boğmak istiyor olabilirsiniz. O zaman bunu yapın! İnsanları mutlu etmek size inanılmaz bir haz veriyor.

10 Eylül 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yengeç burcuna giriş yapacağı öğlen saatleri itibariyle aşk hayatınız, hobileriniz ve çocuklarınızla ilgili konular ön planda olacaktır.Partnerinizle romantik bir gün geçirmek için bugünü değerlendirebilirsiniz. Güneş'in Neptün ile karşıtlığı ikili ilişkilerinizde belirsizliklere işaret ediyor. Güvensizlik sebepli tartışmalara girmemeye özen gösterin.

10 Eylül 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Geleceğe yönelik projeler ve planlar ön plana çıkacak. Önünüzde birçok fırsat var. Eğer zekanıza güvenerek olumlu kararlar verirseniz bu fırsatları kaçırmamış olacaksınız.

10 Eylül 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte romantik ve tutkulu bir gece geçirmeye hazır olun. İş arkadaşlarınızdan bazıları, sahip olduğunuz başarıyı kıskanıyor olabilir. Sezgisel gücünüz, bugün her türlü durumla başa çıkmanızda size yardımcı olacaktır.

10 Eylül 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı kuşkucu duygu ve düşünceler geliştirebilir ve kıskanç davranışlar sergileyebilirsiniz. Bu durumun mutluluğunuzu sarsabilir. Dikkatli olun ve duygularınızın esiri olmayın. Mesleki projelerinizi gerçekleştirmek için zamanlamanızın uygun olmadığını kabul edin. Sorunları bir süre kendi akışına bırakın ve dikkatinizi başka alanlara yöneltin. Son günlerde yaşadığınız olumsuz maddi gelişmeler canınızı sıkmasın, yakında her şey düzelecek. Egzersiz yaparak metabolizmanızı hızlandırın.

10 Eylül 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 49' 44" R
Ay
Balık
14° 32' 12"
Merkür
Koç
18° 39' 01"
Venüs
Boğa
05° 19' 14"
Mars
Koç
02° 25' 37"
Jüpiter
Boğa
24° 46' 38"
Satürn
Balık
16° 52' 41"
Uranüs
Boğa
22° 32' 54"
Neptün
Balık
29° 00' 43"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 18"
Lilith
Başak
23° 43' 36"
True Node
Koç
15° 22' 45"
Son Güncelleme : 03/05/2024 22:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>