Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Faydalı İşler Gerçekleştiriyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Kasım 2020, Salı

Aşk 90%
Para 50%
Sağlık 20%

Gerçekten çok çalıştığınız dönemler ile dinlenip tembellik ettiğiniz dönemler arasında mekik dokuyorsunuz. Tüm enerjinizi fiziksel bir egzersizde veya aşk hayatınızda kullanmaya karar vermediğiniz sürece, bugün yıldızlar size çalışmanız gerektiğini söylüyor! Ne yaparsanız yapın, sizi harekete geçmeye zorlayacak kadar güçlü duyguları içinizde barındırıyorsunuz!

Bugün size çalışma ortamınızda biraz dinlenmeniz için bir fırsat verecek. Son birkaç gündür fazla çabalıyor olabilirsiniz, ancak büyük projeniz yolda. Bu yeniden yapılanma dönemi,arkadaşlarınızla daha arkadaşça ve kardeşçe bir şekilde iletişim kurmanızı sağlayacaktır. Bu, gerçekten yardımlarına ihtiyaç duyduğunuzda, onlara güvenmenize izin verecek türden bir iletişim ...

Yeni yaratıcı projeler veya bir sonrakileri arttırmak için gün aklınıza gün boyunca sayısız harika fikirler gelecek. Eğer onları hemen not etmezseniz, tekrar aklınıza bir fikir geldiğinde geri dönüşü olmayabilir. Bu nedenle, diğer tüm sorumluluklarınızla birlikte, bugün odağınızın bir yerden bir yere kaydığı heyecanlı bir gün olabilir. Bunlarla başa çıkabilirsiniz.

Hayatın adeta bir mücadele ve sen bunu muhtemelen biliyorsun. Zamanının büyük kısmı insanları fikirlerine inandırmaya ve onları ikna etmeye çalışarak geçiyor. Yine de, bugün bunlara enerjin yok gibi. Seçim kampanyası gezisine çıkmaya dair bir tutkun bugünlük bulunmuyor. Biraz dinlenmek ve stratejilerini gözden geçirmek isteyeceksin.Önemli hissetme isteğiniz bugün yükselebilir ve kendinizi biraz gösteriş yaparken bulabilirsiniz. Yaratıcılığınız muhtemelen bugün de etkin olacaktır, bu yüzden eşyalarınızı sergilemek hiç de zor olmayacaktır. Tabii ki, niyet ettiğiniz şeyin tam tersine de başarabilirsiniz. Kalabalığın dışında kalmak bazen karmaşık bir durum olabilir, özellikle birisi bir günah keçisi arıyorsa. Bugün kararlarınızı daha iyi kullanın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir arkadaşınızın başına gelen iyi bir şey yüzünden bugün telefonda oldukça vakit geçirebilirsiniz, ama onu tebrik etmek için değil, diğerleriyle bu haberi tartışmak için. Bunu ilham verici bulduğunuz ve motivasyonunuzun artmasına sebep olan bir şey olarak gördüğünüzden, sizin devam etmeniz için iyi olabilir. Aslında, uzun vadede bu haber hayatınızı derinden değiştirebilir. Devam edin!

10 Kasım 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilahi fırsatlarla karşılaşabilir, bir dileğinizin gerçekleştiğini görebilirsiniz. Hislerinizin ve tahminlerinizin çok daha güçlü çalışacağı bir gün. Kişilerin arka planını görebilir, kime güvenip kime tavır alacağınızı daha iyi bilebilirsiniz. Eğitim ve seyahatlerde fırsatlar doğabilir. İş hayatında öne çıkabilirsiniz.

10 Kasım 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kronik olarak yaşadığın baş ağrısına bitkisel bir çözüm bulabilirsin. İlişkisi yeni bitmiş bir Balık burcuysan ona tekrar mesaj atıp ikinci bir şans isteyebilirsin. Arkadaşının tavsiyesi üzerine spora başlayabilirsin. Sana faydalı olacağını düşünüyorsun. Aklını yararlı aktiviteler ile meşgul ediyorsun.

10 Kasım 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinize titiz davranışlarınız samimiyetin eksilmesine neden olmuş olabilir. Seviyenizi korumak istemeniz ve davranışlarınız çelişiyor olabilir. Eşinizin arkadaş çevresi ile gelişen problemler sizi kaygılandırmasın. Partnerinizden anlayış bekliyor iseniz öncelikle sizin de anlayışlı olmanız gerekmektedir.

10 Kasım 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Hayatınızdaki bazı konuları netleştirmekte zorlanabilirsiniz. Karşınızdan anlayış bekleyeceğiniz durumlar yaşanabilir. İş hayatınızda yönünüzü kaybetmiş gibi hissedebilirsiniz. İşlerinizin askıda kalması sizi daha da yorabilir. Akşam saatleri daha sakin geçebilir.

10 Kasım 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Siz şimdi istediğini elde edeceksiniz, ama maddi başarıların geçici olduğunu da unutmayın. Hayatınızı zenginleştirmek için farklı yollar arayın. Eğer kişisel ilişkilerde sınırlarınızı aşarsanız yetkililer ya da statünüzle ilgili bazı problemlerde risk alacaksanız demektir.

10 Kasım 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkiler ve ortaklık konularında hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Ancak Merkür bugün son derecelerindeyken kontrolünüz dışı durumları hesaba katmayı unutmayın. 

10 Kasım 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Büyük değişikliklere hazırlıklı olun. Kendinizi yeni bir kariyere yönelirken bulabilirsiniz. Henüz rahat hissettiren bir noktada değilseniz bu biraz daha çalışmanız gerektiğini gösterir.

10 Kasım 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, tüm gün ilişkiler ve ortaklıklar evinizde seyahat edecek.Partnerinizle kurduğunuz ilişkinin veilişkilerinizin önem kazanacağı bir gün olacaktır. İlişkilerinizde eleştirinin dozunu doğru ayarlamalısınız. Ay ile Uranüs arasındaki destekleyici açı bugün alacağınız ani kararlara işaret ediyor. Plansız hareket etmeyin.

10 Kasım 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aniden bir davet alacaksınız. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Aksi halde sözleriniz yüzünden güç durumda kalabilirsiniz. Kimseye bir söz vermeyin.

10 Kasım 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Önümüzdeki 2-3 gün boyunca hayat sizi arkadaşlıklar, beraber yapılacak planlar ve de yakınlarla ilişikiler ile ödüllendirecek

10 Kasım 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugünlerde elinizi attığınız her şeyin ters gitmesi sizi gerginleştiriyor. Yaşadığınız aşk hızını yitirmiş ve monotonlaşmış durumda. Üreticiliğiniz durmuş ve ilişkiniz üzerinde baskı yapıyor. Tüm bunlara rağmen kısa bir süre sonra bunları aşacak ve eski mutluluğunuza döneceksiniz. Harcamalarınızı kontrol altına almakta zorlanıyorsunuz. Lükse olan merakınız, bütçenizi ciddi anlamda sarsmaya başladı. Ufak diye önemsemediğiniz sağlık problemleri başınızaaçabilir.

10 Kasım 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 10' 34" R
Ay
Terazi
02° 31' 36"
Merkür
Boğa
03° 49' 29"
Venüs
Boğa
23° 35' 45"
Mars
Koç
13° 47' 18"
Jüpiter
Boğa
28° 16' 28"
Satürn
Balık
17° 59' 42"
Uranüs
Boğa
23° 24' 32"
Neptün
Balık
29° 23' 59"
Plüton
Kova
02° 02' 43"
Chiron
Koç
21° 38' 25"
Lilith
Başak
25° 22' 23"
True Node
Koç
14° 56' 06"
Son Güncelleme : 18/05/2024 18:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>