Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Krizlerin Önüne Geçiyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Şubat 2023, Cuma

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 80%

Sözlerinle karşındaki insana duygularını ifade edemesen de vücut dilin her şeyi anlatacak. Karşındaki kişi, senin ona olan ilgini çok kolay bir şekilde anlayabilir bugünkü davranışlarından.

Yeni öneriler alacak ama önerinin kendisinden çok, önerinin geldiği yere göre karşılık vereceksiniz. Bugün yapacağınız çok uzun bir telefon görüşmesi biraz gerilmenize neden olacak.

Maddi olarak kendini huzursuz hissedebileceğin bir gün. Bugün çok fazla masraf yapmamaya ve parasal konularda büyük kararlar almamaya çalış. Elindeki paranın kıymetini bilmek sana daha iyi gelecek.

Vücudun söz konusu olduğunda iç sesini dinlemen gerekecek bugün. Vücudun, gereken sinyalleri sana veriyor olabilir, ancak sen bu sinyalleri görmezden geliyor olabilirsin. Sağlığını korumak için bu sinyallere dikkat etmen gerek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir süre önce aklınızı karıştıran bir konu, nihayet bugünlerde netliğe kavuşabilir. Olan biteni anlamak, sizdeki güven duygusunun tazelenmesini sağlayabilir. Üstelik bu durum, hiç de tahmin etmediğiniz bir rahatlama duygusu da getirebilir.

10 Şubat 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün deneyimleyeceğin şeyler basit ve önemsiz şeyler olmayacak. Her eylem ve tepkinin ardında önemli anlamlar olduğunu aklının bir kenarına yaz ve hiçbir şeyi hafife alma. Her durumun ardındaki özü görmeye çalış ve pozisyonunu ona göre ayarla. Bugün keşif ve sondaj için iyi bir gün.Havaya, farkına varman ve benimsemen gereken miktarda bir hassaslık hakim.

10 Şubat 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaptığın iyi stratejilerhayatında yaşanan krizlerin önüne geçiyor. Karşına sorunla gelenarkadaşlarına bugün artık tahammülün kalmamış olabilir. Katılacağın toplantı da acımasız davranıp, bu zamana kadar sabrettiğin konuların hala çözüme kavuşmadığını fark edebilirsin.

10 Şubat 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişte yapmış olduğunuz önemli bir konunun ya da geciken bir bilginin bugün sonucunu alabilirsiniz. Bazı şeyleri bugün daha fazla detaylandırmak için sorular sormak doğru olacaktır.

10 Şubat 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün borç alacak konularına dikkat etmenizde büyük fayda var. Daha önceden ihmal ettiğiniz ödemeler öne çıkabilir. Ortaklaşa bir konunun getireceği riskler sizi zorlayabilir. Karşınıza çıkacak engeller finansal yatırım planlarınızı sekteye uğratabilir. Kendi kaynaklarınızı ölçülü kullanırken, beklenmedik giderlerin yaratacağı hasarları hesaplamakta zorlanabilirsiniz.

10 Şubat 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Empati gücünüz ve kibarlığınız sayesinde başkaları için iyi bir dinleyicisiniz. Ancak bazen de bu özelliklerinizi kendiniz için kullanmalı, kendinizi dinlemelisiniz. Bugün de o günlerden biri! Biraz yalnız kalmak iyi hissettirebilir.

9 Şubat 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Misafirin olabilir. Keyifli bir ortama girebilirsin. İnsanlarla daha güzel ve sohbeti bol bir ortamda yakınlaşman olası. Arkadaşlıklar daha da baskın olabilir bugün senin için.

10 Şubat 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sinir bozucu bir ilişki dinamiği hakkında yorum yapmak, şu anda onu değiştirmeye yönelik ilk adımdır. Sürekli muhtaç görünen bir sevdiğiniz sizi rahatsız edebilir ve belki de kaynaklarınızı çok sık zorlama konusunda haklısınız ancak bir sohbeti bir kez açtığınızda, tam olarak nasıl gelişeceğini kontrol edemezsiniz. İyi bir insan olarak görülme ihtiyacınızı bırakmanız gerekli olabilir, ancak muhtemelen onun yerine daha iyi bir şey alacaksınız.

10 Şubat 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Değişimleriniz çevrenize ilginç gelecektir. Sakin ortamları tercih ederken; kendinizle ilgili konularda sessiz kalacak, çevrenize karşı eleştirel bir yaklaşım içinde bulunacaksınız. Mesleki konularda gerekli çalışmaları yapacaksınız.

10 Şubat 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar karşınıza herkesle son derece iyi anlaştığınızdan, günlük hayatınız epey keyifli bir hal almaya başladı. El üstünde tutulduğunuz bu günlerin tadını çıkarın. Bu pozitif enerjiyi, günlük hayatın streslerinden uzaklaşmak ve gevşemek için kullanın.

10 Şubat 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün finans, ameliyat, sağlık, cinsellik, okültizm konularından dolayı ani harcamalar gündeme gelebilir. Trafikte dikkatli olmalısınız. Ayak bölgesi rahatsızlıklarına dikkat. Ev, aile konularında ise fırsatlar sizinle olacak. Güzel bir gün dilerim.

10 Şubat 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Platonik bir aşk yaşıyorsunuz. Çok hoş şeyler yaşayacağınızı bilmenize rağmen, ilk adımı atacak cesareti bir türlü bulamıyorsunuz. Oysa cesaretinizi güçlendirecek gelişmeler oldukça yeterli. İş yerinde size verilen fırsatların yerine getirilmesini bekliyorsunuz. Her fırsatta, her imkan düştükçe, size verilmiş olan sözün yerine getirilmesi için teşebbüste bulunun, zaman aleyhinize işliyor. Para işlerinde bugün hassas olun. Eski kilonuza ulaşmak için artık bir şeyler yapmanız şart gibi görünüyor

10 Şubat 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 51' 25" R
Ay
Aslan
21° 38' 37" R
Merkür
Koç
29° 22' 19"
Venüs
Boğa
19° 21' 32"
Mars
Koç
11° 09' 54"
Jüpiter
Boğa
27° 27' 43"
Satürn
Balık
17° 45' 39"
Uranüs
Boğa
23° 12' 33"
Neptün
Balık
29° 19' 05"
Plüton
Kova
02° 04' 05"
Chiron
Koç
21° 27' 57"
Lilith
Başak
24° 59' 29"
True Node
Koç
14° 52' 28"
Son Güncelleme : 15/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>