Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Başarıların Göze Batıyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mayıs 2020, Pazartesi

Aşk 10%
Para 10%
Sağlık 20%

Bugün iyi haberler alabilirsiniz. Belki de beklenmedik bir fırsatla ilgili ailenizden bir telefon gelebilir. Ya da sevgiliniz, ilişkinizde büyük bir değişiklik yapmayı önerebilir. Bu değişiklikleri sizin için bir tehlikeli olarak görmeyin. Güçlü enerjiler şu anda sizi koruyor ve başarılı olmanıza yardımcı oluyor.

Havada büyük bir gerginlik ve belki de bir parça sinir bozukluğu olabilir. Büyük kuvvetler, aniden karışıklık yaratıp yaşantınızda ilerliyor. Uzun süredir belli bir yolda olan insanlar artık bazı şeylerin bedelini ödemek zorunda. Kendinizi fiziksel ve zihinsel olarak buna ne kadar iyi hazırladınız? Ruhunuzun gücü şimdi rüzgarlara karşı test ediliyor.

Bugün yeni yatırım olanaklarıyla karşılaşabilirsiniz. Bu, zaman, para veya diğer kaynaklar konusunda bir yatırım olabilir. Ayrıca yeni heyecan verici birteklifini de düşünüyor olabilirsiniz. Çok fazla heyecana kapılmayın ve artılarını eksilerini iyice düşünmeden bir işe kalkışmayın. Bir arkadaşınıza belki de hayat arkadaşınıza danışmak isteyebilirsiniz. Hem bu romantik bir akşam yemeği için güzel bir bahane olmuş olur!

Normale oranla çok daha fazla enerjin var. Yapılması gereken işler fiziksel kuvvet de zihinsel keskinlik de gerektirse, onlara kendine güvenerek yaklaş. Böyle ilerlediğin takdirde her şey sana daha kolay ve hızlı şekilde gelecek. Bu enerjiyi biraz da arkadaşlarınla sosyalleşerek ya da hobilerinle uğraşarak kullan. Sadece ciddi meselelere değil!Dünya gerçekten küçük bir yer. Bugün kişisel yaşamınızda bunun doğru olduğunu kanıtlayan bir şey gerçekleşebilir. Beklenmedik bir anda nadiren gördüğünüz birine rastlayabilirsiniz. Bu kişi bir akraba, eski bir okul arkadaşı ya da başka bir şehirden müşteriniz olabilir. Bunun gibi tesadüfler size birisiyle bağlantı kurma konusunda özel bir fırsat sağlayabilir, bu yüzden onlara ulaşmak için biraz zaman ayırın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, kişisel haysiyetin, sizin için son derece önemli olduğunu düşünebilirsiniz. Bu durum, işler ters gittiğinde veya yapmadığınız bir şeyle suçlandığınızda ortaya çıkabilir. Saygınlığınızı korumak, her zaman üzerinde kontrol sahibi olduğunuz bir şey. Günlük eylemleriniz bunu doğruluyor ve kim olduğunuza sıkı sıkıya bağlı olduğunuzu ve anahtarın ne olduğuna inandığınızı gösteriyor. Size meydan okunması durumunda haysiyetinizi savunun. Bu, ne olursa olsun kimsenin alabileceği bir şey değil.

11 Mayıs 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişim alanında zorluklar oluşabilir. Yanlış anlaşılmalar, yanlış kişiye yanlış mesaj atmalara veya teknolojik aletlerde problemler, bozulmalar gibi.

11 Mayıs 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Önünde belirlediğin hedeflere odaklandığın anda senden güçlüsü olmadığını daha iyi görüyorsun. Bu sayede yaptığın her işten daha iyi verim alabilirsin. İş yerinde ortaya koyduğun başarılı işler çalışma arkadaşlarının seni kıskanmasına yol açabilir. Göze batmadan sivrilmeyi öğrenmelisin. İlişkinde kafanın dikine gitmek yerine karşı tarafında kaygılarını anlamaya çalışmalısın.

11 Mayıs 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Saklanmış konuların ortaya çıktığına şahitlik edebilir, bu etkiyle düşünmeden kararlar alabilirsiniz. Acele etmeyin, ince eleyin sık dokuyun. Evde kalmaya devam edin, az kaldı.

11 Mayıs 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailenizle ilgili konular gelecek beklentilerinizi etkileyebilir. Üstlendiğini sorumluluklar, geleneksel yapı içinde sizi yorabilir. İlişkilerinizde hassas bir süreç geçiriyor olabilirsiniz. Korunma ihtiyacı içinde olacağınız zamanlar var. Sosyal çevreniz sayesinde biraz rahatlamak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız destekler, işlerinizi kolaylaştıracaktır.

11 Mayıs 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendi değerinizi görmek için bilinçli bir çabaya gerek var. Durup dengeyi nasıl kurmak istediğinize dair düşünmeye ihtiyacınız olacak.

11 Mayıs 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Satürn retrosu başlıyor. Maddi konular,ve para konuları bu süreçte daha fazla sabır ve temkinli yaklaşım gerektirebilir. 2 Temmuz'a kadar Kova'da gerileyen Satürn bu tarihten sonra 29 Eylül'e kadar Oğlak'ta gerileyecek. 2 Temmuz itibarı ile Satürn gerilemesi yeniden sosyal yaşantınızı etkilemeye başlıyor. Bu süreçte sosyal çevreniz, arkadaşlık ilişkileriniz sizi biraz daha yorup uğraştırabilir.

11 Mayıs 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çevrenizdeki insanları olduğu gibi kabul etmeye başladığınızdan beri daha huzurlu olduğunuzu fark etmiş olmalısınız. Kimseyi değiştirmeye çalışmayarak kendinizi de yormuyorsunuz.

11 Mayıs 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Oğlak burcunda devam eden seyahati sosyal ilişkilerinizi ön plana çıkarıyor. Sosyalleşme ihtiyacınızın artacağı bugünü arkadaşlarınıza zaman ayırarak değerlendirebilirsiniz.Satürn bugün itibariyle geri hareket etmeye başlayacak. Bedensel ve ruhsal sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir döneme giriyorsunuz.

11 Mayıs 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Bu bencilliğe bir son vermenin zamanı geldi de geçiyor bile. Etrafınızdakileri, sizi seven insanları bu şekilde üzmeye hiç hakkınız yok.

11 Mayıs 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İşleri şansa bırakmayın. Bir şeye sahip olmak istiyorsanız onun size gelmesini beklemekle hata yapmış olursunuz. Mizahınız etrafınızdaki insanlara neşe ve mutluluk getiriyor. Bu neşeyi kendi içinizde de yaşamaya çalışın.

11 Mayıs 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınızda yaşadığınız değişimler size daha olumlu bir performans sağlayacak. Zorluklar karşısında yaşadığınız gel gitlere alışmalısınız. Her an zeminleriniz değişiyor ve alışkanlıklarınızdan vazgeçmek zorunda kalıyorsunuz. Şartlarınızı gözden geçirerek, olayları irdelemeden kabul etmeyi öğreniyorsunuz.

11 Mayıs 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 01' 44" R
Ay
Terazi
00° 43' 11"
Merkür
Boğa
03° 37' 01"
Venüs
Boğa
23° 24' 29"
Mars
Koç
13° 40' 20"
Jüpiter
Boğa
28° 14' 19"
Satürn
Balık
17° 59' 06"
Uranüs
Boğa
23° 24' 01"
Neptün
Balık
29° 23' 46"
Plüton
Kova
02° 02' 47"
Chiron
Koç
21° 37' 57"
Lilith
Başak
25° 21' 22"
True Node
Koç
14° 55' 54"
Son Güncelleme : 18/05/2024 14:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>