Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Duygusalsın Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mayıs 2022, Çarşamba

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 90%

Geçmişte kalmış bir aşk konusu tekrar gündeme gelebilir bugün. Ancak mutluluk için gündeme gelmemesi olası… Bazı şeyleri hatırlayarak kendine işkence etmek yerine bunlardan ders çıkarmaya bakmalısın.

Bugünlerde işlerinizi biraz daha önemsemeniz daha gönülden çabalara önayak olabilir. İş hayatınız dışındaki ilgisiz kalamadığınız yerleşmiş gündelik sorunlar, yalnızyaşamınızda değil, hayatın her alanında sizi isteksizleştiriyor

Maddi olarak ani ve duygusal harcamalar yapmaman bugün senin için daha iyi olabilir. Harcamalarda biraz dikkatli olmanda fayda var. Gereksiz masraflara bodoslama girmemen gerekebilir.

Hayatını sadeleştirme yoluna gidebilirsin bugün. Gereksiz yere bir kaos yaratan mevzular varsa bunları gündeminden düşürüp daha olumlu şeylere odaklanman gerekecek. Hayatında yeniliklere yer açmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçinde bulunduğun durumu daha net görmen gerekecek bugün. Bazı şeylere gereksiz bir Pollyanna'cılık ile bakıyor olabilirsin çünkü. Gerçekçi kalmak önem kazanacak. Bazı konuları şansa ve kadere bırakmamalısın.

11 Mayıs 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Dürtü kontrolü şarttır. Çünkü sağduyunuzu görmezden gelir ve duygularınızı takip ederseniz, sonuçların hoş olması pek olası değildir. Mevcut durumunuz ne kadar zorlayıcı olursa olsun, yapabilirsiniz ve yolun her adımında gerçeklere bağlı kalmalısınız.

11 Mayıs 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Merkür Retro’su hava burcunda başlıyor. Eğerkurma gibi düşüncen varsa, ortaklık konusunda karar vermeden önce iyice düşünüp taşınacaksın. Özel hayatına ve özel alanlarına karşı saygı duyulmasını isterken, uyum sağlamayan kişilere karşı tavrını belli edeceksin. Sevgilisinden yeni ayrılmış bir Balık burcuysan, fazla duygusal olabilir.

11 Mayıs 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişim kurmak için yüksek çaba göstermek yerine olduğunuz gibi davranmaya karar veriyorsunuz. Yön değişikliğiniz düşüncelerinizi rahatlatacaktır. Kendinizi daha özgür hissedecek ve daha samimi davranışlar içinde bulunacaksınız. Kendinizi olduğu halinizle yansıttığınız için daha mutlu hissedebilirsiniz.

11 Mayıs 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili koşullar ön planda olabilir. İşlerinizin ilerlemesini istiyorsanız, iyi organize olmanız gereken bir gündesiniz. Uğraştıran durumlara biraz daha özen göstermenizde fayda var. Güçlü kişilerden alacağınız destekler yolunuzu açacaktır. Çalışma hayatınızda hareketli zamanlar sizi bekliyor. Yabancılarla ilişkileriniz yoğun olabilir.

11 Mayıs 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaptığınız işlerin taktir edilmesi sizi ileriye yönelik daha da motive edecek. Verdiğiniz kararların arkasında durabilme gücünü kendinizde bulabileceksiniz.

11 Mayıs 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Burcunuzun biraz inatçı olmak gibi kötü bir şöhreti vardır ve siz de bu şöhrete şöhret katma eğilimindesiniz. Hareket etmeniz gerektiğinde her zaman biraz yavaşsınız fakat bir kez başladınız mı da sizi durdurabilene aşk olsun! Fakat gerekli düzenlemeleri yapmakta korkunç bir yan yok. Bunlar için kendinize zaman tanımanız gerekiyor.

11 Mayıs 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güven duygusunda sağlıklı bir noktayı yakalamanız, finansal başarı için mevcut reçetenizdeki en önemli bileşen olabilir. Bununla birlikte, üzerinde daha fazla kişisel kontrolünüz olan şey, olaylar hakkında nasıl düşündüğünüzdür. Hâlihazırda sahip olduğunuz şeylerin ihtiyaçlarınızı karşılamaya yetmeyeceğini düşünmek yerine iyimser bir bakış açısıyla baktığınızda, kaynaklarınızı akıllıca kullanmayı planlayabilirsiniz.

11 Mayıs 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün maddi konularınızı yeniden gözden geçirmelisiniz. Birikimlerinizi değerlendirmek isteyebilirsiniz. Yatırımlarınız konusunda size fikir verecek olan ailenizi, ön plana çıkaracak gerekli atılımları yapacaksınız.

11 Mayıs 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün nihayet kendinizi iyi hissedeceksiniz. Davranışlarınız sayesinde başkaları da bunun farkına varacak. İşyerinde arkadaşlarınız danışmak için size gelecek. Özel hayatınızda da durum farklı değil. Ancak aldıklarınızla verdikleriniz arasında denge olmasına özen gösterin, çünkü ancak bu sayede arkadaşlıklarınızdan siz de fayda görebileceksiniz. Bu dengeyi tutturabilmek için biraz kendinize dönük olmalısınız. Meditasyon faydalı olabilir.

11 Mayıs 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Günü partnerinize ayırabilir, hoş sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Bugün Jüpiter Koç’a geçiyor ve sizin para evinize geçmiş oluyor. Yatırım ve birikim yapmaya, daha çok kazanmaya başlayabilirsiniz. Ancak bir yandan harcamalarınız da artabilir.

11 Mayıs 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinizi sınamaktan yorulmuyor ve sürekli bir yenilik peşinde koşuyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda kendinizi ispat etmek için farklı göstergelere ihtiyacınız var. Aracı olarak kullanacağınız kişilerin size faydadan çok, zararı dokunabilir. Görüştüğünüz insanların size sağlayacağı avantajları önemsemelisiniz.

11 Mayıs 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 20' 04" R
Ay
Aslan
15° 04' 19" R
Merkür
Koç
28° 43' 03"
Venüs
Boğa
18° 41' 33"
Mars
Koç
10° 45' 07"
Jüpiter
Boğa
27° 20' 02"
Satürn
Balık
17° 43' 22"
Uranüs
Boğa
23° 10' 40"
Neptün
Balık
29° 18' 17"
Plüton
Kova
02° 04' 16"
Chiron
Koç
21° 26' 17"
Lilith
Başak
24° 55' 53"
True Node
Koç
14° 52' 54"
Son Güncelleme : 14/05/2024 18:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>