Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ocak 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Önümüzdeki günler sizin için çok farklı anlamlar taşıyabilir. Duyduğunuz ilgiyi sezdirmeme çabanız pek de gerekli görünmüyor. Sıcakkanlı davranışlar sizi günden güne aşka doğru götürüyor.

Gelecek günlerde çok güvendiğiniz bir meslektaşınızdan alacağınız bazı haberler, henüz gizli tuttuğunuz projenizle ilgili sizi umutlandırabilir. Birtakım işler son ana bırakıldığında, sıkıntıyı siz çekiyorsunuz

Önümüzdeki günlerde yapacağınız bir ödemede kolaylıklarınız olabilir. Aile içinde yakında bir para sevinciniz var. Hesabınızı bilerek günübirlik yaşam sürüyorsunuz

Bugün bazı girişimler için iyi bir başlangıç olabilir. Yapacağınız bazı hoşluklarla, aileniz tarafından ne kadar sevildiğinizi daha iyi anlayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlardaki kararsızlığınız çok ileri boyutlara varmış gibi. Çok inanarak verdiğiniz kararların hemen arkasından gelen kısa tereddütlerle kararsız insan imajı verebiliyorsunuz. Bugünlerde yaşayacağınız bir olay aceleyle karar vermenizi gerektirecek. Ayak sürümeniz, bu defa imajınızı tazelemeniz dışında da zararlar getirebilir.

11 Ocak 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün bakımlı, girdiği ortamlarda kendine baktıran bir havanız var. Fakat günün genelinde aldığınız sert açılar, kariyerinizle ilgili gerginlikler yaşayabileceğinizi gösteriyor. Bazen enerjinizi kendi kendinize düşürebilirsiniz. Hayallerinizin gerçek olmayacağı hissine kapılabilirsiniz. Bunların hepsi geçici bir durum, siz hayatın pozitif tarafına odaklanmaya çalışın. Güneş-Plüton kavuşumu sosyal çevrenizde sizi ön plana çıkartacak gelişmeler sağlayabilir. Emek verdiğiniz konularda bugün takdir görebilirsiniz. İnsanlar sizden bahsedebilir. Arkadaşlarınızın vasıtasıyla hayatınızda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sosyal yardım kuruluşlarında rol alabilirsiniz. Yapacağınız işlerle ihtiyacı olanlara çok güzel katkılar sağlayabilirsiniz. Şansınız da açık, bugünü iyi değerlendirin. Çünkü siz çabaladıkça, emek sarf ettikçe size şans gelecektir. Bu görünümün başka bir yanı ise, çevrenizdekilerlebirliği yaparak kendinizi göstermenizi sağlayacaktır. Eğer yalnızlığı tercih eder, her şeyi kendim yaparım diye düşünürseniz, Plüton elinizdeki şansı tam tersine çevirebilir. Sevgiler, Astromeri

11 Ocak 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Sosyal çevren genişliyor!Somurtkan ve sevimsiz bir atmosferde anlamsız tartışmalara girişebilirsin. Her anlamıyla bugün doğru iletişim kurmakta zorluklar yaşanabilir. Yönetici pozisyonundaki kişiler ile inatlaşmalar başka bir boyuta gidebilir. Aşka önem veren biri olarak gökyüzünün bugün sana jestleri bol olabilir! Ay?ın konumu günün sadece ilişkisi olanlar için değil, bekârlar için de oldukça eğlenceli geçeceğini müjdeliyor. Evli ve çocukları olan bir Balık burcuysan, ailecek keyifli bir akşam geçirebilirsiniz. Geçmişi düşünmek bugün tamamen külfet? Kafanın rahat olacağı ve bol bol sosyalleşeceğin bu keyifli günde, popüler insanlarla tanışabilirsin. Günün yorgunluğunu atmak için cilt bakımına gidebilir, detoks yaptırabilirsin.

11 Ocak 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizle ilgili karşınıza gelen seçenekler arasında kalmak ve karmaşanızın artması sizi biraz yorabilir. Dengesizliklere karşı temkinli olmalısınız.

11 Ocak 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelebileceğiniz bir gündesiniz. Gizli kalmış olaylara karşı kişisel hassasiyet yaşayabilirsiniz. Beslenmenize dikkat etmeniz gereken zamanlar olabilir. Gün içinde bitişler yaşanabilir. Elinizde olmayan nedenlerle yaşanan sonlanmalar nedeniyle kabullenme içine girebilirsiniz.

11 Ocak 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Yargı... Hayatınızla ilgili kararlarınızı düzenleme günündesiniz. Adil olmaya çalışıyorsunuz. Oldukça romantik görünüyorsunuz.

11 Ocak 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi neşeli, iyimser ve eğlenceli bir enerji ile ifade ederken, aşk hayatınızda ani bir teklif alabilir, ev ve yerleşime dair konularla aile ilişkilerinizde ani gelişmeler yaşayabilirsiniz. Evinizde sevdiklerinizle keyifli vakit geçirebileceğiniz bugün, ilişkilerde güç mücadelelerinden uzak durmayı tercih etmelisiniz.

11 Ocak 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu enerjiniz düşük. Hayallerle günün gerçekleri çelişebilir. Bir yandan üretim ve finans konularıyla uğraşırken diğer yandan kendinizi yalnız ve yönsüz hissedebilirsiniz. Günü olabildiğince kısa molalarla geçirin.

11 Ocak 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş ile gücü dönüştürme ve düzen değiştirme gezegeni Plüton bugün birlikte hareket edecekler. Arkadaşlıklarınızı tekrar gözden geçirme ve bu konuda derin dönüşüm zamanı. Bazı arkadaşlarınızı hayatınızdan çıkarmaya karar verirsiniz. Ya da içinde bulunduğunuz sosyal grupla olan bağlarınız değişime uğrar. Gizli, mistik konular dikkatinizi çeker. Bir işi sonlandırmak için kararlı davranırsınız.

11 Ocak 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Bu bencilliğe bir son vermenin zamanı geldi de geçiyor bile. Etrafınızdakileri, sizi seven insanları bu şekilde üzmeye hiç hakkınız yok. Şu sıralaryerinde birtakım problemler yaşayabilirsiniz.

11 Ocak 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 30' 07" R
Ay
Balık
24° 37' 14"
Merkür
Koç
19° 05' 47"
Venüs
Boğa
06° 10' 34"
Mars
Koç
02° 57' 40"
Jüpiter
Boğa
24° 56' 24"
Satürn
Balık
16° 56' 10"
Uranüs
Boğa
22° 35' 18"
Neptün
Balık
29° 01' 55"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 37"
Lilith
Başak
23° 48' 13"
True Node
Koç
15° 23' 44"
Son Güncelleme : 04/05/2024 14:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>