Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ocak 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kural dışı ilişkiler sandığınızdan çok daha yıkıcı olabilir. Düşünüp doğru kararlar vermeniz gerekiyor. Denemek istiyorsunuz, ama sonuçları göze alabileceğinizden de pek emin görünmüyorsunuz.

Olumlu özelliklerinizi sadece işin kalitesi için kullanıyor, fazla tokgözlü davranıyorsunuz. İş yaşantınızda becerikliliğiniz ve yetenekleriniz bazı kapıları açmanızı çok kolaylaştırabilir.

Kendi kişisel harcamalarınızın dışındaki harcamaların da tedbirini almanız gerekiyor. Para sorunlarınıza eğer bazı önlemler almazsanız, uzun bir zaman daha sıkıntı yaşayacaksınız gibi görünüyor.

Bazı konulara uzak kalıyor, konu sonradan önem kazandığında da bir şeyler söyleyip yorum yapma şansınızı yitiriyorsunuz. Önce duyarsızlık ve bir süre sonra da müdahalecilik doğru bir yöntem değil.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni yılın eskisinden pek bir farkı olmayacağını, daha ilk haftadan anlayamazsınız. Sabırlı olmanız gerekiyor. Bugün akşam saatlerinde kalabalık bir topluluk içindesiniz. İçinizdeki rehaveti yok etmek için bir başlangıç fırsatı olabilir bu. Bugünlerdeki özel zevklerinizle, hobilerinizle uğraşma isteğiniz, hayatın üzerinizdeki ağırlığını hafifletecek. Ama zaman ayırmakta güçlükleriniz olacak.

8 Ocak 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tüm gün boyunca Ay, Kova burcunda ilerliyor. Güne biraz düşük enerjiyle başlayabilirsiniz. Sağlık problemlerinizden dolayı halsiz hissedebilirsiniz. Duygusal olarak geçmişe takılmanız, ortada bir problem yokken sizi negatif bir ruh haline sokabilir. Meditasyon, yoga gibi aktiviteler iyi gelebilir. Kişisel gelişim çalışmalarına merak salabilirsiniz. Kariyerinizde güzel gelişmeler olabilir. Gün içerisinde gergin durumlar yaşayabilirsiniz. Özellikle arkadaşlarınızla sorunlar oluşabilir. Bugün söylediklerinize dikkat edin, istemeden karşı tarafı kırabilirsiniz. Bulunduğunuz çevrede agresif tavırlarınız insanlar tarafından eleştirilebilir. Sevgiler, Astromeri

8 Ocak 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Sık sık geçmişi düşüneceksin!Hassas tavrın haftanın başından beri kendini gösteriyor olmalı. Etrafında olan bitene karşı duyarlılığın devam ediyor. Canını sıkan olaylarda dahi iletişimde savunma geliştirmekte zorlanıyor olabilirsin. Bugün aklın sık sık geçmişe gidebilir; kendini eski fotoğrafları karıştırırken bulabilirsin. Fakat haftanın sıkıcı günlerini ardında bırakıyorsun, merak etme! Duygularını sadece hareketlerinle değil, bu sefer sözlerinle de belli edebilirsin. Partnerini şaşırtacak ve mutlu edecek geleceğe yönelik konuşmaların, ona kendini özel hissettirecektir. İlişkine olan bakış açın yenileniyor bile diyebilirim. Kronik rahatsızlığın varsa, rutin kontrollerini ihmal etmemende fayda var.

8 Ocak 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kafanızdaki karmaşalar büyüyebilir ve dışardan gözlemlenebilir bir hale gelebilir. Sakin olmanız yararınıza olacaktır. Finansal borçları düzenleyeceğiniz şanslar karşınıza çıkabilir.

8 Ocak 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygularınızı derinden hissederek yaşayabilirsiniz. Öğlene kadar işlerinizde beklemeler olabilir, sakin olmakta yarar var. Kendinizle ilgili yenilenmeye gidebilirsiniz. İçsel temizlik yapmak isteyebilir, sağlık ve beslenme konusunda yeni programlar uygulamaya başlayabilirsiniz. Bugün hayal kurmak isteyeceğiniz bir gün olabilir.

8 Ocak 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşlerinizi yoluna koymayı başardınız. Kendinize küçük bir ödül vermelisiniz. Sevdiklerinizle dışarı çıkın.

8 Ocak 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kariyer hayatınızın zirvesine çıkmak, toplum önündeki imajınızı parlatmak için fırsatınız var. İşler yolunda gidecek. Ancak önce siz kendinizi toparlamalısınız. Gizli gündemleriniz, masa altı planlarınız sadece çevrenize, ilişkinize, işinize zarar vermiyor, size de zarar veriyor. Bilinçaltınızı temizleyecek, rahatlatacak aktivitelere ihtiyacınız var.

8 Ocak 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevrede aidiyet duygunuzu Satürn ve Pluto arasında sıkışan Güneş sebebiyle yoğun biçimde sorguluyorsunuz. Bu sorgulama gerekli değişiklikleri yapma cesaretini sağlıyor. Anlaşılma arzunuz yüksek, gerçekleşmesi için açık ifadeler önemli.

8 Ocak 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ateşin gücünü suyunuzla ıslatmalısınız. Zira ormanda yangın var! Rutin işlerinizi hallederken insanların çıkardığı zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Yalnız başınıza işleri halletmek sizin için daha kolay olacaktır. Diğer yandan, ruhsal ve kalp sağlığınıza dikkat edin. Kalbinizi yoran insanlardan ve hareketlerden şiddetle kaçının. İç huzurunuzu korumak için, meditasyon, yoga ve nefes çalışmalarından faydalanın.

8 Ocak 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir dönem başladı ama siz yine memnuniyetsizsiniz. Çünkü herzaman olduğu gibi şimdi de elinizdekilerle yetinmiyorsunuz. Bu nedenle güzel şeylerin de tadına varamıyorsunuz. Sevdiğinize biraz zaman ayırmanızda fayda var. Kendisini çok ihmal ettiğinizi düşünmeye başladı.

8 Ocak 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 42' 39" R
Ay
Balık
27° 45' 43"
Merkür
Koç
19° 14' 27"
Venüs
Boğa
06° 26' 28"
Mars
Koç
03° 07' 36"
Jüpiter
Boğa
24° 59' 26"
Satürn
Balık
16° 57' 15"
Uranüs
Boğa
22° 36' 02"
Neptün
Balık
29° 02' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 19"
Lilith
Başak
23° 49' 39"
True Node
Koç
15° 24' 00"
Son Güncelleme : 04/05/2024 20:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>