Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ocak 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevildiğinizden emin olmak isterken, sevgilinizin arkadaşlarına her gün sizi nasıl sevdiğini anlattığından habersiz olabiliyorsunuz. Güvensizliğinizi kendi içinizde halletmeniz gerekecek.

Akşama doğru önemli bir telefon gelebilir. Bir çalışma arkadaşınızla birlikte gösterdiğiniz dayanışma zevkli birortamı yarattığı gibi, diğer çalışma arkadaşlarınıza da güzel bir örnek oluyor.

Bir borç alacak meseleniz çözüme ulaşacak. Biraz daha masrafsız yaşamayı becerebilmelisiniz. Parasal şikayetlerinizi en aza indirmeniz, kolay harcama alışkanlığınızı bırakmanızdan geçiyor.

Doğrudan esasa yöneliyorsunuz. Ayrıntıları irdeleme huyunuz pek gelişkin değil. Önemsenmeyen bir ayrıntı, sonucun tam önündeyken aslında sonuçtan ne kadar uzakta olduğunuzu gösterdiğinde geç kalmış oluyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Biraz iyimserlikle bazı atılımlarınızda başarılar elde edeceksiniz. Bugün telaşlı bir hazırlık içinde görünüyorsunuz. Bu hazırlığın içinde sevinçli beklentiler söz konusu. Hayatınızda bazı değişiklikler yapmaya çok hazır görünüyorsunuz. Aile içinde kutlamayı düşündüğünüz bir sevinciniz var. Bazı dostların da sizinle paylaşmak istemesi, sevincinizi arttıracak.

5 Ocak 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, Oğlak burcunda seyrine devam ederken, arkadaşlarınızla ilgili konulara vakit ayırabilirsiniz. Uzun zamandır görmediğiniz dostlarınızla görüşebilirsiniz. Ay'ın Mars ve Satürn ile kontakları gergin bir ruh hali yaratabilir. Bulunduğunuz çevrede size akıl veren ya da eleştirenler olabilir. Sakin kalın. Saat 06:39 itibariyle Merkür de Oğlak burcuna geçiş yapıyor. 24 Ocak'a kadar süren bu etkide, herkese her şeyinizi anlatmamanızı tavsiye ederim. Bir dernek ya da sosyal yardım kuruluşunda görev almak isteyebilirsiniz. Yükselen burcunuzu okumayı unutmayınız. Sevgiler, Astromeri

5 Ocak 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Farklı fikirler geliştiriyorsun!İletişim gezegeni Merkür, bugün itibari ile toprak burcunda hareket etmeye başlıyor. Gezegenlerin seyri güzellik ve estetiğe dair alanlarda yaşayabileceğin aksiliklere vurgu yapıyor. Güzellik ya da estetik ile ilgiliyapan biriysen; bugünde oldukça dikkatli olmanı; hiçbir konuda risk almamaya özen göstermeni öneririm. Beraberliği olmayan bir Balık burcuysan; akşam gireceğin bir ortamda, yeni bir ilişki filizlenebilir. Tüm bunlarla birlikte grup içinde yapacağın çalışmalarda farklı fikirlerinle dikkatleri üzerine çekebilirsin. Örneğin herkesin üzerinde düşündüğü ve hem fikir olduğu konulara öyle bir yerden bakacaksın ki, insanlar kızsınlar mı sevinsinler mi bilemeyecek.

5 Ocak 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızla ilgili geçmiş sorunların üstesinden gelebileceğiniz ve geleceğe huzurla bakacağınız bir gün. İlişkilerinizde pozitif yaklaşımlar sergilemeye özen göstermelisiniz.

5 Ocak 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Arkadaşlarınızla bir arada olsanız da, olayların daha ciddi yanlarına bakma eğiliminde olabilirsiniz. Gelecek beklentilerinizi gözden geçirebilirsiniz.

5 Ocak 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi daha güçlü hissettiğiniz birgün. Ani değişiklikler yüzünden olaylardan fazla etkilenebilirsiniz.

5 Ocak 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugünhayatınızdaki ilişkilerinizde kıskançlık, anlaşmazlık ve uyumsuzluklara açık bir günden geçmektesiniz. Aşırı yemek yemekten kaçınmalı, dengeli beslenme planı uygulamaya çalışmalısınız. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, arkadaş çevreniz ve değer verdiğiniz kişilerle eğlenceli aktiviteler düzenleyebilir, oyun partileri yapabilir, hayatın keyifli taraflarına daha çok odaklanabilirsiniz.

5 Ocak 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ruhsal konulara meraklı Balıklar sosyal çevrede gelişen olaylar nedeniyle dengeniz bozulabilir. Öze dönme arzunuz maddi sorumluluklar nedeniyle yarım kalabilir. Borç alacak ilişkisine karşı tedbirli olun.

5 Ocak 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

24 Ocak'a kadar Oğlak burcuna yerleşen Merkür arkadaşlarınızla ortakyapma kararına sıcak bakmanıza neden olabilir. Bu dönemde gelecek her türlü teklife açık olmalısınız. Kulüp ve derneklere üye olmak gelecek hayatınızla ilgili rasyonel kararlar almak için uygun bir dönem. Yenin kararlarınıza alışmak vakit alsa da sağlam bir zemin oluşturursunuz.

5 Ocak 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

5 Ocak 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 26' 29" R
Ay
Balık
23° 42' 35"
Merkür
Koç
19° 03' 18"
Venüs
Boğa
06° 05' 56"
Mars
Koç
02° 54' 47"
Jüpiter
Boğa
24° 55' 32"
Satürn
Balık
16° 55' 51"
Uranüs
Boğa
22° 35' 05"
Neptün
Balık
29° 01' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 24"
Lilith
Başak
23° 47' 49"
True Node
Koç
15° 23' 39"
Son Güncelleme : 04/05/2024 13:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>