Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Kaygıların Ortadan Kalkıyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Temmuz 2021, Pazartesi

Aşk 80%
Para 50%
Sağlık 60%

Bugün omuzlarınızdan büyük bir yük kalkacak. Şüpheler yok olmaya, iletişim ve keşif rüzgarları yeniden esmeye başladı. Havadaki vızıltıları yakından dinleyin. Diğer insanların hayal güçlerinden çok şey öğrenebilirsiniz. Açık fikirli ve ve paylaşımcı olduğunuzdan emin olun. Başkalarına katılın ve onlarla son yapılan başarıları tartışın. Hem sizin hem de başkalarının bu etkileşimlerden öğreneceği önemli şeyler olacak.

Özellikle kariyerinizle ilgiliyse, bir şeyleri gelecek nesillere bırakmaya karar vermiş olabilirsiniz. İsminizin tarihe geçmesini sağlamak için çok çalışmanız ve risk almanız gerekiyor! Bu, önümüzdeki birkaç gün boyunca size işkence yapacak olan zor soru şu: "Sonunda, sizden istedikleri kadar kendinizi zorlamaya değecek mi?" Zor bir soru, ama bir cevaba ihtiyacı var!

Bu, global bir bakış açısına sahip olacağınız bir dönem. Şuanki gök haritasından faydalanmak için, ruhen veya seyehat konusunda bazı kitaplar okumak isteyebilirsiniz. Uzun bir tatile çıkmak isterseniz, normalrutininizde bu olmasa da şirketiniz sizi uzak bir yere gönderirse şaşırmayın. Tereddüt etmeyin! Çıkın, açık ve engin denizde temiz bir hava alın!

Bütünsel iyileşmeye yönelebilirsin. Fiziksel sağlığını geliştirmek istiyor olabilirsin. Bir beslenme uzmanı veya otacıya enerji seviyeni arttırmak konusunda danışabilirsin. Küçük çaplı bir sırt ağrın olabilir ya da bir masör tarafından iyileştirilebilecek bir rahatsızlığın olabilir. Bedenine daha olumlu bir enerji akışı getirecek şeyler yap. Spiritüel yaklaşımlar içeren teknikler benimsemeyi de unutma.İletişim kurmanın günün kurtarıcısı olduğunu farkedeceksin. Eğer insanlar ne düşündüğünü veya ne hissettiğini bilmiyorlarsa, onlarla muhatap olmanın zorlaştığını göreceksin. Bir tartışma veya konuşma başlatmaktan çekinme; ilk adımı sen at. Belki de bir süredir, çatışmadan kaçındığın için önemli bir konuyu bir kişiye açmaya çekiniyorsun. Şimdi bu mesele üzerine konuşmanın tam zamanı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başkalarıyla iletişim kurmak geçmişte sizin için zor olduysa bugün işlerin biraz değiştiğini hissedebilirsiniz. İnsanların motivasyonlarını daha iyi kavramaya başlayabilirsiniz ve bu da onlarla başa çıkmanızı kolaylaştırabilir. Sezgisel yetilerinizin iyi işlemesi sayesinde başkalarına dair hisleriniz yeni bağlar kurmanızı sağlayabilir. Bu akşam ise: Kutlamaya yapın! Biraz eğlenmek size iyi gelecektir!

12 Temmuz 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gün içindeki akış kendiliğinden ilerleyebilir. Anlık ruh halinizle hareket edeceğiniz bir gün olacak. Abartılı duygulardan ve abartılı tepkilerden mutlaka kaçınmalısınız. Drama yaratmamaya dikkat edin. Yakın çevrenizde veya toplum önünde konuşulma durumları çalışabilir.

12 Temmuz 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konular bugün gündemini oluşturacak. Son günlerde zorlandığın maddi konular hakkında çözüm arayışın gün içerisinde karşılık bulabilir. Ara verdiğin işlerine yeniden başlama zamanı. Ertelediğin konular hakkında kesin çözümlere ulaşacak olman, kaygılarını ortadan kaldıracak. Ay, bugün öğleden sonra boşlukta hareket edecek. Yalnız yaşayan bir Balık burcuysan, hayatındaki rutin gidişatı değiştirmek isteyebilirsin.

12 Temmuz 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer hayatınızda şu andaki ve geçmişteki başarılarınız konuşuluyor. Üsleriniz ve çevreniz tarafından takdir cümleleri duymanız motivasyonunuzu arttırırken terfi sürecinizi de hızlandırabilir.    

12 Temmuz 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızla birlikte organize olacağınız zamanlar var. Hizmet aldığınız kişiler gündeminizi meşgul edebilir. Gün içindeki sorumluluklarınızı planlamanız sizi rahatlatacaktır. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmalısınız. Sorumluluklarınızı yerine getirmek için mücadele edeceksiniz. Akşam saatlerinde zorlanmalar yaşayabilirsiniz.

12 Temmuz 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Verimli bir çalışma programına sahip olmanız, kendi çalışma takviminizi belirlemeniz gerekmekte. Çünkü farkında olmadan yanlış anlaşılmış olabilirsiniz.

12 Temmuz 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sezgilerinizin yüksek olduğu, meditasyon ve enerji çalışmaları yapabileceğiniz, sakin ve sessiz ortamlarda sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebileceğiniz enerjisi yumuşak olan bugünde sevdiklerinizle size özel olan sakin ve sessiz ortamlarda yapacağınız görüşmeler moralinizi yükseltecektir.

12 Temmuz 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal konularda çok ileriyi düşünüp kendinizi boş endişelerle yormayın, su akacak ve yolunu bulacaktır. Küçük olayları büyütmeye meyilli hissederseniz daha sakin ve kalabalıktan uzak bir gün geçirmeniz iyi olacaktır.

12 Temmuz 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal coşkularınız ve yaratıcılığınız yine ön planda. İlişkinizi abartmak adına hiçbir fırsatı kaçırmayacaksınız. Bazılarınız partnerleriniz için olumlu çabalar içine gireceksiniz. Eski dostlarınız  gündemde olacaktır.

12 Temmuz 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Para konusunda gerçekçi olmanız gerektiğini unutmayın. Talih oyunlarında bu günlerde şansınız yok. Paranızı çarçur etmeyin. Evde ve işte bazı sorunlar olacak. Akılcı ve sakin olmalısınız. Evde masraflara dikkat etmelisiniz. İş hayatınızda yeniliklerden kaçınmalısınız.

12 Temmuz 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızdaki problemleri çözdünüz ve eşiniz ile birbirinizi çok seviyorsunuz. Günün sonunda beklenmedik bir gelir elde edeceksiniz. Bugün kendinizi her zamankinden biraz daha sinirli hissedebilirsiniz.

12 Temmuz 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karşılıklı duyguların çatışacağı bir gün. Bugün elde edeceğiniz haklarınızla karşı tarafın size sunacağı şartlar arasında yanlış dengeler söz konusu olacak. Siz kendi düşüncelerinizden yola çıkarak, etrafınıza kapalı bir duvar örebilirsiniz. İlgilendiğiniz konuların farklı yorumlanması canınızın sıkılmasına neden olacaktır. İlişkilerinizi gözden geçirmelisiniz.

12 Temmuz 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 26' 30" R
Ay
Aslan
16° 25' 33" R
Merkür
Koç
28° 51' 03"
Venüs
Boğa
18° 49' 45"
Mars
Koç
10° 50' 12"
Jüpiter
Boğa
27° 21' 37"
Satürn
Balık
17° 43' 50"
Uranüs
Boğa
23° 11' 03"
Neptün
Balık
29° 18' 26"
Plüton
Kova
02° 04' 13"
Chiron
Koç
21° 26' 37"
Lilith
Başak
24° 56' 37"
True Node
Koç
14° 52' 47"
Son Güncelleme : 14/05/2024 21:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>