Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Uyku problemleri yaşayabilirsin! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ekim 2019, Pazartesi

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün her şey yolunda gidecek, zihinsel ve fiziksel enerjiniz güçlü olacak. Çok kolay bir şekilde işinize özen gösterip sosyal eğlencenin keyfini süreceksiniz. Güzel bir akşam yemeğinde arkadaşlarınızla birlikte olmak isteyebilirsiniz. Ya da sevgilinizle romantik bir akşamın tadını çıkarabilirsiniz. Rahatlamak ve sevdiklerinizle keyifli bir şeyler yapmak isteyeceksiniz.

Düzgün ve düzenli dolabınıza, iyi bir şekilde organize edilmiş masanıza ve temiz banyonuza bir göz atıp gurur duymaya hazırsınız. Diğer insanlar hayatlarını düzene sokmak konusunda sürekli söylenebilir ve öfkeli olabilirler, ama siz zaten oradasınız. Belki de farkında değilsiniz, çünkü sürekli olarak daha fazlası için çaba harcayan bir mükemmeliyetçisiniz. Belki de yaptığınız tüm işler için kendinize yeterince kredi vermiyorsunuz. Sırtınızın sıvazlandığına emin olun.

Gazetecilik veya analiz yapmak gibi entelektüel bir aktivitiye dahil olduysanız, taraf tutmadığınızdan dolayı eleştirilebilirsiniz. Entelektüel bağlılık konusu bu burçtaki insanların sık sık karşılaştığı bir sorun çünkü bu insanlar gizliden gizliye zeki olarak görülmeme korkusu yaşıyor. Kendinizi kişilere adamamaya çalışın...

Hayatında önemli bir aktör olmuş birisi tüm gün aklında olabilir. Bu kişi her kimse, geçmişte hayatına büyük etkilerde bulunmuş. Kendisine ve yaptıklarına biraz içerlemiş olabilirsin ama bunu yapmamaya çalış. Onun yaptıklarından dersler çıkardın ve neticede bir şeyler öğrendin; her ne kadar süreç acı verici olduysa da. Böyle bir insanla bir daha karşılaşmak istememeyi dilesen de, aldığın derslerin ve çıkarımların değerini bil.Bugün muhtemelen sosyal kelebek gibisiniz! Sosyal toplantılara ve aile kutlamalarına katılıyor olabilirsiniz. Bir partiden diğerine koşabilir, şampanya içip lezzetli yemekler yiyebilirsiniz. Yalnız sizi eve bırakabilecek bir arkadaşınız olduğundan emin olun! Sırf alkolden değil, aynı zamanda sosyal olarak bu kadar aktif olmanın yoğunluğundan da biraz sersemlemiş olabilirsiniz. Bu yüzden eğlencenin dozunu kaçırmamaya çalışın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayatınızın ruhani yönü üzerine kafa yorabilirsiniz. Bir süredir dua etmediyseniz, kutsal bir mekana gitmek isteyebilirsiniz. Ya da dinsel bir aktivite size göre değilse, ruhani yanınızı başka bir biçimde ifade edebilirsiniz. İlham veren müzikler dinleyerek meditasyon yapmaktan keyif alabilirsiniz. Ya da hayat hakkındaki bazı düşüncelerinizi bir kayıt cihazına veya günlüğünüze kaydedebilirsiniz.

14 Ekim 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

20 derece Koç burcunda bugün saat 00:07'de dolunay gerçekleşiyor. 00:58-19:23 arası Ay, boşlukta ilerliyor. 19:23'te Boğa burcunda geçiş yapıyor. Dolunayda maddi gelirinizi ilgilendiren bir durum gerginleşmenize neden olabilir. Para transferleriniz havada kalabilir. Yanlış hesaplara aktarılabilir. Size söz verildiği halde beklediğiniz paralar hesabınıza yatırılmamış olabilir. Jüpiter ise diğer taraftan kariyer hayatınızda size şans getirecektir. Güzelfırsatları yakalayabilirsiniz. Dolunayın detayları için tıklayabilirsiniz.

14 Ekim 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uyku problemleri yaşayabilirsin! Ay, bugün 19:23'e kadar boşlukta hareket ediyor. Uyku problemlerinin artabileceği bir gün. Öğlen saatlerinde çalışma alanında yaşayabileceğin beklenmedik problemler işlerini yürütmekte sana engel olabilir. Diğer taraftan etrafında sürekli sürtüşme yaşadığın birileri varsa, onlarla aranda daha yapıcı bir atmosfer hâkim olacak. Onlarla arandaki problemleri çözme yolunda önemli konuşmalara ön ayak olabilirsin.

14 Ekim 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün eve gidip uyusam ve hiçbir şey yapmasam dediğiniz bir gün olabilir. Bu üzerinizdeki uyuşukluk hissinden acilen kurtulmalısınız. Sizler için haftanın en verimli gününü bu şekilde geçirmeniz sizi hedeflerinizden uzaklaştırabilir. Aksine bugün hedef odaklı ilerlemelisiniz.

14 Ekim 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Paranızı daha iyi değerlendirmenin yolunu bulmalısınız. Bugün daha fazla desteğe ihtiyacınız olabilir.

14 Ekim 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş konusunda istikrarlı götürmeniz gerektiğini bildiğiniz konularda cesaretli ve hedef odaklı olduğunuz sürece yeniliklerle beraber başarıyı da elde edeceksiniz.

14 Ekim 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konular gündeminizdeki yerini korurken sahip olduklarınızı daha iyi kullanıp değerlendirmek isteyebilir, bu yönde adımlar atabilirsiniz. Yeteneklerinizi değerlendirmeli, kendi değerinizi bilmelisiniz. Gece yarısı meydana gelen dolunay kaynaklarınızı daha iyi değerlendirme konusunda karar zamanı olabilir.

14 Ekim 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyunca bir kişi ile çok önemli bir konuşma başlatmak için bir ihtiyaç duyacaksınız. İçinizdekileri döküp beraber sorunlarınıza çözüm bulmaya çalışacaksınız.

14 Ekim 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kapalı gruplarla şifa çalışmalarına katılabilirsiniz. Meditasyon yapmak, iç sesinizi dinlemek için uygun bir dönem!Zira epeyden beri çevrenizdeki ilişkiler sizi oldukça yordu. Artık negatif yüklerden arınmalısınız. Deniz kenarında yürüyüş ve temiz havayı ciğerlerinize doldurmak size iyi gelecektir.

14 Ekim 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınız coşacak. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Seviyor ve seviliyorsanız bütün kuruntu ve kuşkulardan sıyrılarak büyük bir mutluluğa erişeceksiniz. Aşk konusunda dikkatli olmalısınız. Onun isteklerini düşünmelisiniz.

14 Ekim 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Haftaya bir miktar enerjisiz başlayabilirsiniz. Balık burçlarının inanç problemleri var. Kendinizi yorgun hissediyor olabilirsiniz. Dibe vurduğunuz bir durum varsa, unutmamalısınız ki; en güzel dönüşümler dibi gördükten sonra başlar. Yeniden doğma sürecindesiniz.

14 Ekim 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; maddi değerlerinle ilgili krizler, yeteneklerini ve harcamalarını sorgulamana neden olabilir. Kontrol edemediğin giderler seni bunaltsa bile akşam saatlerinden itibaren yakın çevrenden destek bulabilirsin. Güven ihtiyacının arttığı bu süreçte kendini daha fazla ifade etmeye başlayabilirsin. Bir cevap yazın Cevabı iptal et

14 Ekim 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 02' 37"
Ay
Kova
18° 18' 05"
Merkür
Koç
17° 37' 19"
Venüs
Boğa
03° 03' 13"
Mars
Koç
01° 00' 36"
Jüpiter
Boğa
24° 20' 48"
Satürn
Balık
16° 43' 15"
Uranüs
Boğa
22° 26' 33"
Neptün
Balık
28° 57' 29"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 09"
Lilith
Başak
23° 31' 22"
True Node
Koç
15° 20' 40"
Son Güncelleme : 02/05/2024 02:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>