Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Şubat 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Günün ilk yarısı duygusal olarak hassas etkiler altında olacaksınız ve bu çevrenizi de etkileyecektir. Kendinizi ve düşüncelerinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Aşk hayatınızda küçük bir huzursuzluk olabilir yada siz bir olayı büyütebilirsiniz. Günün ikinci yarısı ise olaylara karşı hassas tepkiler vereceksiniz ve duygusal olarak gergin tepkiler verebilirsiniz. Duygusal gerginliğinizi çevrenize fazla yansıtmamaya çalışmalısınız. Genel anlamda duygusal konularda yeni bir karar almak ve girişimde bulunmak için uygun etkiler altında olmayacaksınız.

Günün ilk yarısı disiplinli olarak çalışmaya fırsat bulacaksınız ancak bir hata yapma şansınız yüksek olacağından yeni bir girişimde bulunmamanız daha doğru olacaktır. Düşüncelerinizde mantık hataları yapmaya açık olduğunuzdan yeni kararlar almamalısınız. Öğleden sonraki saatlerde ise kendinizi çok daha enerjik hissetmenize ve iletişimlerinizde artış olmasına rağmen bazı kararlar almanın eşiğinde olmanız üzerinizde gerginlik oluşturabilecektir. Yeni bir anlaşma yapacaksanız özellikle çok dikkatli olmalısınız.

Maddi konularda sabah saatleri son derece hesaplı davranacaksınız ve bütçenizi gözden geçirebilirsiniz. Günün ikinic yarısında ise beklenmedik bazı masraflar yapma ihtimaliniz olacaktır.

Bugün sağlığınıza dikkat edin ve yorucu aktivitelerden uzak durun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günler içinde belli konularda görüş vermeniz gerekebilir. Bu konularla ilgili düşüncelerinizdeki birtakım değişiklikler, yeni söylemler içine girmenize neden olacak. Bugün içinizde taşıdığınız coşku bir kısım insanlar tarafından paylaşılmak isteniyor. İlerleyen saatlerde bunun belirginleşmesi, keyifli akşam toplantılarını getirebilir.

16 Şubat 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Salı günümüz saat 08:15 Ay-Neptün zorlu görünüm etkisinde başlıyor. Sizi ve ailenizi, işinizi ilgilendiren konular üzerinde  her bir meselenin dikkatlice gözden geçirilmesini gerektiriyor. Yargılamadan önce iyice anlayıp dinlemelisiniz. Başka insanlardan duyduğunuz veya onların yönlendirmesiyle kararlar almaya kalkışırsanız yanılabilirsiniz. Saat 19:10 Ay-Satürn karşıtlığı, iş-ev arasındaki dengenin özellikle çok dikkatli yapılması gerekiyor. Sorumluluklarımız hem kendimize hem ailemize karşı önem taşıyor. Maddi anlamda iyi bir hesaplamadan, artı ve eksileriyle ölçüp tartmadan kararlar vermemek lazım. Saat 23:31 Ay-Uranüs olumlu görünümü, bulunduğunuz her türlü ortamda fikirlerinizi açık ve net bir biçimde ortaya koyabilmenizi sağlar. Ancak maddi konularda dikkatli olmamız gerekiyor. Gün boyunca kolaylıklar yanınızda olsun. Arzu edilen gelişmelerle karşılaşmanız dileğimle,

16 Şubat 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın dostlarınızın sizinle aynı fikirde olduğunu görmek olumlu bir gelişme. Bugün, birlikte oturup; hepinizi ilgilendiren konularda sohbet edebilirsiniz. Uzun yollardan beklemediğiniz ilginç haberler gününüzün hoş geçmesine neden olabilir. Yeni beklentilere şimdiden hazır olun. Sıcak gelişmeler gündemde sizi bekliyor.

16 Şubat 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tüm gerçekleri bilmiyor olmanız nedeniyle bazı alanlarda kontrolünüzü kaybedebilirsiniz. Yapılması gereken değişiklikleri yapabilmek veya alınması gereken kararları alabilmek için, daha fazla soru sormanız veya daha fazla bilgi toplamanız gerekiyor olabilir. Jest veya yardım beklentiniz olan kişiler varsa, talep etmekten çekinmemelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bugün İkizler burcundaki Ay'ın diğer gezegenlerle zor açıları olması normalde oldukça akıcı iletişim trafiğinde olacağımız, bilgi alışverişlerine açık, yeni haberler alacağımız, eğitim, bilişim, yayıncılık veya seyahatler başlıklı konuların ağırlık kazandığı bir günde olmamıza rağmen öğle civarında ve akşam saatlerinde işlerin istediğimiz hızda ilerlemeyeceğine veya istediğimiz sonuçları almamızın geçici de olsa zor olabileceğine işaret ediyor. Sabah saatlerinde ise, yanıltıcı etkiler var, hayalci yaklaşımlar içerisine girebiliriz. Geceye doğru tıkanıklıklar aşılıyor hızlı bir iletişim trafiği, türlü hoşluklar devreye giriyor yeniden. Sürekli akan haberler günün yoğun geçmesine neden olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

16 Şubat 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konular gündeminizi meşgul edebilir. Sabah saatlerinde ev kazalarına karşı dikkatli olmanızda fayda var. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla çalışabilirsiniz. Bazı konuları sağlamlaştırmak için fırsatınız olabilir. Maddi konularda ani değişiklikler olabilir. Sorumluluk almanızı gerektirecek olaylar gelişebilir.

16 Şubat 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her anlamda güzel geçecek bir gün. Motivasyonunuz da yüksek. Yeter ki kendi moralinizi düşürmemek adına geçmişte kalan konulara takılmayın.

16 Şubat 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Zayıflıklarınızı, kötü huylarınızı ve kırdığınız insanlarla empati kurarak hayatı ve olayları insanları ve her şeyden önce kendinizi tamir etmeye çalışırsınız. Diğer zamanlara göre kendinizi daha güçlü hisseder, emin olduğunuz kararlarınızda dahi güvendiğiniz kişilerinde fikrini alarak sağlam adımlar atmaya çalışırsınız.

16 Şubat 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eviniz ve aileniz sizin için önemli olacak. Dinlenmek, keyif yapmak, evinizde misafir ağırlamak isteyebilirsiniz ama bunları yaparkensorumluluklarınızı çok iyi organize etmelisiniz

16 Şubat 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aile bireylerinizle vakit geçirmek, onlarla keyifli sohbetler yapmaktan memnun kalacaksınız. Meraklı sorunlarınızın cevaplarını alabilirsiniz. Aile köklerinizi araştırabilir, kafanızdaki meraklı düşüncelere cevap arayabilirsiniz. Evinizdeki elektronik eşyaları yenilemek veya tamir ettirmek için uygun bir süreçtesiniz. Genel olarak ise; bugün, Ay İkizler burcunda seyahat edecek. Yazmak istediğiniz yazılar, e-postalar, rapor, mektup, proje veya mesajlar varsa gayet dinamik bir zihinle bu tip iletişim işlerinin başına oturabilirsiniz. Müşteriler, arkadaşlar, öğretmen ve öğrenciler, satıcılar, aracılar, komisyoncular, ticari ortaklar veyayaptığınız kişilerle bağlantıya geçerek akıcı bir diyalog içinde olabilirsiniz. Merkür, Kova burcunda olduğu için iletişim çabuk, net ve yerinde olacaktır. Değişik konulara odaklanarak günümüzü monotonluktan kurtarabiliriz.

16 Şubat 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, diğer günlere oranla daha asi olabileceğiniz ve kalıplara direneceğiniz bir gün geçireceksiniz. Her konuda yenilik arayabilir, yeni yaklaşımlar uygulayabilir, herkesin de ne kadar değişik bir insan olduğunuzu görmesini isteyebilirsiniz.

16 Şubat 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 09' 52" R
Ay
Oğlak
07° 49' 02"
Merkür
Koç
16° 28' 05"
Venüs
Koç
29° 24' 00"
Mars
Balık
28° 43' 26"
Jüpiter
Boğa
23° 39' 16"
Satürn
Balık
16° 27' 37"
Uranüs
Boğa
22° 16' 23"
Neptün
Balık
28° 52' 06"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 35' 07"
Lilith
Başak
23° 11' 37"
True Node
Koç
15° 24' 02"
Son Güncelleme : 29/04/2024 02:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>