Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Gururlanıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ekim 2021, Pazartesi

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 60%

Ruh eşinizle karşılaşabilirsin. Belki de gerçekten sizinle aynı frekansta bir kişi arıyordunuz. Ya da aradığınız, sadece size destek verecek eğlenceli ve iyi bir arkadaş. Belli bir enerjisi olan insanlara kulak verin. Bir sohbete başlamak ve birini yakından tanımak isteyebilirsiniz. Utangaçlığınızın yeni bir arkadaşlık kurma yolunda bir engel oluşturmasına izin vermeyin.

Bugün fiziksel olarak çok enerji dolu olabilirsiniz. Bazı iddialı işleri halletmeye hazır olacaksınız. Evinizde bazı projelerle uğraşmakla meşgul olabilirsiniz. Biraz resim yapmak veya tadilat yapmaktan zevk alabilirsiniz. Ya da yaratıcı bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Belki yeni bir şeyler yapabilirsin. Garajınıza veya ön bahçenize küçük bir atölye kurun. Cesur hissediyorsanız bir marangozluk projesine el atın.

Uzun zamandır yapmayı istediğiniz fakat bugüne kadar yapamadığınız birayağınıza geldi. Kendinizi buiçin kesinlikle iyi hissediyorsunuz çünkü fiziksel enerjiniz yüksek ve mental odağınız kuvvetli. Ayrıca, bazı yardımlar alabilmeniz de muhtemel: Ev halkının diğer üyeleri sizinle beraber çalışmaya hazır. Buzemin katı temizlemek veya saksıda çiçek dikmek olsa bile, bu işi hızlı ve harika bir şekilde yapacaksınız.

Sosyal bir modda olabilirsin; çevreni insanlarla doldurabilirsin. İfade etmek istediğin birçok fikir ve his var. Ayrıca espriler yapıp hikayeler anlatmak konusunda da çok başarılı olabilirsin. Şu anda gösterinin tek yıldızı olmak istiyorsun; öyleyse dikkati çekmek için yol bul! Sevdiğin arkadaşlarını akşam yemeğine davet et ya da en sevdiğin arkadaş grubuyla takıl.Sakın bir ev kuşu olmayın çünkü bugün yeni bir ortama girmenin tam zamanı. Belki bir süredir görmediğiniz bir arkadaşınızı ziyaret edersiniz. Sohbet etmekten ve hayatınızdaki bazı kişisel gelişmeleri paylaşmaktan keyif alacaksınız. Son zamanlarda bir sürü değişim geçirdiniz ve sizi takdir edecek birisiyle yaşadıklarınızın bir kısmını paylaşmak sizi rahatlatabilir. Bugün cana yakın insanların arasına karışmanız modunuzu yükseltecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gün boyunca özel hayatınızda keyifli görüşmeler gerçekleştirebilir, olumlu haberler alabilirsiniz. Teklif ve davetleri değerlendirmenizin faydalı olacağı bugün, yakın çevrenize zaman ayırabilir,hayatınızdaki görüşmelerinize başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz.

18 Ekim 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Balık burcunda ilerliyor. Güne başlarken duygusal veya zihinsel bir dağınıklık veya ikilem yaşayabilirsiniz. Etki altında kalmaya, anlık kararlarla hareket etmeye açıksınız. Duygusal konuları mantık süzgecinden geçirebilirsiniz. Gündüz saatlerinde aile ilişkileri ön planda olabilir.

18 Ekim 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işinin sahibi bir Balık burcuysan, ekibinin çalışma azmi seni gururlandıracak. Ayakları yere basarak hareket etmen, kendine duyduğun güvenin artmasını sağlıyor. Sanata karşı olan ilgin, seni daha fazla araştırma yapmaya itebilir. Yeni deneyimler kazanmak için farklı aktivitelerin yer aldığı bir program çıkarabilirsin. Kendini geliştirme azmini geride bırakmıyorsun.

18 Ekim 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizle aranıza mesafe koyarak kabuğunuza çekilmek isteyeceğiniz bir gün. Üslubunuz oldukça sert olabilir ,olaylara ve konulara daha sakin yaklaşmayı denemelisiniz. Maddi konularla ilgili durumları yönetmekte de zorlanabilirsiniz. Uzman bir kişiden destek almak bu konuda sizi rahatlatabilir.

18 Ekim 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel konular daha fazla ön plana çıkabilir. İlişkilerinizdeki sıkışıklıklar keyfinizi kaçırabilir. Bugün içinize dönmek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları iyi hale getirmek için eksikliklerinizi tamamlayabilirsiniz. Beslenmenize dikkat etmeniz gereken zamanlar var. Hassas olduğunuz konulara özen gösterin.

18 Ekim 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal açıdan kendinizi verimli hissettiğiniz ve arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizin oldukça sağlıklı ilerlediği bir gündesiniz.

18 Ekim 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İnsanları dinlemekte, onların ne zaman yardıma ya da ağlanacak bir omuza ihtiyacı olduğunu anlamakta muhtemelen iyisiniz. Bugün, en iyi yaptığınız şeylerden birini yapmak, yani birine yardım etmek için mükemmel bir gün olabilir. İhtiyaç içinde olan birine el uzatarak her zamankinden de fazlasını yapmayı düşünebilirsiniz. Olağanüstü vericiliğinizi göstererek gerçek bir dost olun. Arkadaşınızın yüzüne konduracağınız küçük bir gülücük onun için çok şey değiştirebilir.

18 Ekim 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Oldukça mutlu olacağınız, hayatınızdaki gelişen şeylerin sizi mutlu ve motive edeceği bir zaman yaklaşıyor. Romantik anlamda yeniliklere oldukça açıksınız ve bu sayede birçok konuda taşlar yerine oturuyor. Kariyerinizle ilgili gelen bir teklif, artıları ve eksileriyle sizi uzun bir süre düşündürebilir.

18 Ekim 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda sezgisel yeteneğinizin çok güçlü olması, bazı idealleriniz ortaya çıkarırken sizi de farklı kılıyor. Parasal konularda yaşadığınız iniş ve çıkışlar yaşamanızı zorlaştırabilir. Bugün bazı hatalara açıksınız.

18 Ekim 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz.

18 Ekim 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Enerjinizdeki yoğunluktan dilediğiniz gibi yarar sağlayabilirsiniz. Tüm gelişmeleri yakından takip edebileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Koşullar tamamen değişiklik gösterecek olsa da üstesinden gelme şansınız var. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun hareket etmenin her açıdan daha önemli olabileceğini de unutmamalısınız.

18 Ekim 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte olduğunuz kişiyle dünya bakışınız farklı olmasına rağmen, ortak bir görüş geliştirmemeniz için bir sebep yok. Sabırlı olun ve birbirinizi anlamaya çalışın. İş ortamınızdaki bir sorun,yaşamı dışındaki huzurunu da olumsuz etkiliyor. İşyerinizde sorun yaşadığınız bir kişi, önümüzdeki günlerde size başka bir nedenle ve iyi niyetle yaklaşmak durumunda kalabilir. Bir satın alma işinizi ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Hareketsizlik bedeninizi hamlaştırır

18 Ekim 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 49' 25" R
Ay
Aslan
21° 13' 28" R
Merkür
Koç
29° 19' 46"
Venüs
Boğa
19° 18' 59"
Mars
Koç
11° 08' 19"
Jüpiter
Boğa
27° 27' 13"
Satürn
Balık
17° 45' 30"
Uranüs
Boğa
23° 12' 26"
Neptün
Balık
29° 19' 02"
Plüton
Kova
02° 04' 05"
Chiron
Koç
21° 27' 51"
Lilith
Başak
24° 59' 15"
True Node
Koç
14° 52' 29"
Son Güncelleme : 15/05/2024 07:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>