Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mart 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizi çok fazla sorguluyorsunuz. Sevgilinizin kendini size karşı suçlu gibi hissetmesine neden oluyorsunuz. İlişkiniz kötü bir yerlere varırsa sorumlusu siz olacaksınız, dikkat etmeniz gerekiyor.

İşyerinizde en yetkili, en çok tecrübe sahibi sizmişsiniz gibi bir tavır sergiliyorsunuz. Bugün bu davranışınızdan rahatsızlık duyan biri size düşüncesini söylemeye çalışacak, hazımlı olmalı, onu dinlemelisiniz.

Aile bireylerinizin paranızı çoğaltmakla ilgili fikirleri size biraz riskli geliyor. Para konularında fikir almaktan da pek hoşlanmıyorsunuz. Ama yakında bu bireylerden birinin size bir para desteği olacak gibi görünüyor.

Yanlış bir kararı vermek üzeresiniz. Tekrar düşünmelisiniz. Bu karar, size çok yakın genç birinin yurtdışına çıkma isteğine müdahalenizle ilgili görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaratıcı günleriniz. Bunun getirdiği fırsatlarda fark edilir artışlar söz konusu. Bu fırsatların getireceği olanaklar, yenilerinin zeminini hazırlayacak. Kişiliğinizi belirleyen temel özellikler birçok alanda belirginleşebilir. Bugünlerde eş, dost beraberliklerinde tamamlanamamış birtakım şeyleri yerine oturtma çabaları içine girebilirsiniz.

18 Mart 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Ay-Satürn görünüm etkisinde Pazar gününe uyanıyoruz. Saat 13:19 etki saati olsa bile, bu enerjiyi sabah itibariyle hissederiz. Para kazanmak amaçlı verilen mücadelenin göstergesidir. Evdeki hesap çarşıya uymadığında, zorluklara sabır göstermeniz kolay olmaz. Saat 21:23 Ay-Kuzey düğüm görünümü, maddi yönden tatmin edici birarayışımızı işaret ediyor. Sağlığımızı ilgilendiren bir tedaviye başlanabilir. Önemli bir konuda karar verebiliriz. Bunun için parasal durumumuz uygun mu diye bakılmasında yarar var. Harcamaların belli ölçüde yapılması uygundur. Keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

18 Mart 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailende miras gibi konuların ön planda olacağı bir gün. Dengeleri korumak adına çabalaman gerekebilir.

18 Mart 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kendinizi biraz durgun hissedebilir ve olaylara daha duygusal bir yaklaşımla bakmak isteyebilirsiniz. Belki de bu kalbinizin biraz kırık oluşundan kaynaklanıyor olabilir. Ancak ben yine de size bugünü mutlu olarak geçirmenizi dileyeceğim. Uzun zamandır daha yüksek kazançlı biristiyor olabilirsiniz veya şu an ki gelirinizi az buluyor da olabilirsiniz. Bununla ilgili endişe etmemeli, bunun geçici bir kaygı olduğunu bilmelisiniz. Yakın dostlarınızdan yardımlar alarak bu sıkıntılı durumunuzu kurtarabilir ve endişeli halinizden sıyrılabilirsiniz.

18 Mart 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizdeki birikimleri değerlendirmek için aktif bir uğraş içinde olabilirsiniz. Aynı zamanda yeni kazanç yollarını ortaya çıkması da mümkün.

18 Mart 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün duygusal hayatınıza müdahale etmek isteyen meraklı kişilerin baskı ve ısrarları ile karşılaşabileceğiniz yönünde dikkatli davranmanız için uyarıyor sizleri. Duygularınızdan eminseniz ve kalbinizin size verdiği mesaja güveniyorsanız bu tarz insanların söylemlerine takılıp kalmamalısınız. İş hayatınızda ise rakip ve çalışma arkadaşlarınızın fikir ve önerilerine aldanmamanız gereken bir gündesiniz. Yüzünüze her gülen dost değildir!   Gökler rehberiniz yolunuz ışık olsun…

18 Mart 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün gerçekleşen yeni ay hayatınızda yeni başlangıçların kapısını açabilir. Yeni bir iş, aşk veya ilişki gündeminize gelebilir. Hayatınızda yeni bir dönem başlıyor.

18 Mart 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal alanda mücadeleleriniz artabilir. Grupsal işlerde isteğiniz yüksek olacak, çevrenizin lideri haline gelebilirsiniz ama kontrolcü hareketlere dikkat!

18 Mart 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Savaş ve cesareti temsil eden Mars, 17 Mayıs'a kadar Oğlak burcuna geçiş yapıyor. Arkadaşlarınız arasında mücadeleli bir süreç meydana gelir.Hep birlikte ortak menfaat için hareket etme zamanı. Gizli ve kapalı gruplarda alacağınız sorumlulukları ustaca yerine getirirsiniz. Dernek, örgüt ve grup faaliyetlerinin aktif olduğu bir süreç önünüze çıkar. Gelecekle ilgili planlarınızı şekillendirme zamanı.

18 Mart 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, tüm vaktinizi rutine verebilir ama detaylara fazla dikkat etmeyebilirsiniz. Onların karmaşıklığı yüzünden kafanız da karışabilir. İşlerinize tamamen odaklanmalı, kafanızı kolayca dağıtabilecek ortam veya düşüncelerden uzaklaşmalısınız.

18 Mart 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 14' 25"
Ay
Akrep
12° 56' 20"
Merkür
Koç
25° 59' 39"
Venüs
Balık
20° 27' 17"
Mars
Balık
04° 14' 37"
Jüpiter
Boğa
16° 35' 52"
Satürn
Balık
13° 11' 42"
Uranüs
Boğa
20° 37' 07"
Neptün
Balık
27° 46' 26"
Plüton
Kova
01° 48' 39"
Chiron
Koç
18° 44' 20"
Lilith
Başak
19° 41' 35"
True Node
Koç
15° 35' 23"
Son Güncelleme : 28/03/2024 13:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>