Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mart 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizi çok fazla sorguluyorsunuz. Sevgilinizin kendini size karşı suçlu gibi hissetmesine neden oluyorsunuz. İlişkiniz kötü bir yerlere varırsa sorumlusu siz olacaksınız, dikkat etmeniz gerekiyor.

İşyerinizde en yetkili, en çok tecrübe sahibi sizmişsiniz gibi bir tavır sergiliyorsunuz. Bugün bu davranışınızdan rahatsızlık duyan biri size düşüncesini söylemeye çalışacak, hazımlı olmalı, onu dinlemelisiniz.

Aile bireylerinizin paranızı çoğaltmakla ilgili fikirleri size biraz riskli geliyor. Para konularında fikir almaktan da pek hoşlanmıyorsunuz. Ama yakında bu bireylerden birinin size bir para desteği olacak gibi görünüyor.

Yanlış bir kararı vermek üzeresiniz. Tekrar düşünmelisiniz. Bu karar, size çok yakın genç birinin yurtdışına çıkma isteğine müdahalenizle ilgili görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaratıcı günleriniz. Bunun getirdiği fırsatlarda fark edilir artışlar söz konusu. Bu fırsatların getireceği olanaklar, yenilerinin zeminini hazırlayacak. Kişiliğinizi belirleyen temel özellikler birçok alanda belirginleşebilir. Bugünlerde eş, dost beraberliklerinde tamamlanamamış birtakım şeyleri yerine oturtma çabaları içine girebilirsiniz.

18 Mart 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Aslan burcunda hareket ettiği bir gündesiniz. İş ortamınız, sağlığınız, psikolojik durumunuz bugün ön plana çıkacaktır. İşinizde yapmanız gereken işleri sabah bitirmeniz faydalı olacaktır. Sonrasında Ay'ın öğlen saatlerinde sert açıları hakim olmaya başlayacak. Venüs ve devamında Mars ile sert ilişkiler kuran Ay, özellikle sağlığınızı riske atmamanız gereken bir günde olduğunuzu gösteriyor. Yaptığınız bir hareketle eski rahatsızlığınız nüks edebilir. Psikolojik olarak da ruh haliniz dalgalı olabilir. Ofis ortamında agresif durumlar yaşayabilirsiniz. Bunların hepsi akşam Jüpiter'in yardıma koşmasıyla bitiyor. Pozitiflikler tekrardan sizinle olacak. 18:18' de Ay boşluğa giriyor. Bu zamanla birlikte dinlenmeniz iyi olacaktır. Sevgiler, Astromeri

18 Mart 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini sorguluyorsun!Ay, bugün karşıt burcunda hareket ediyor. Bugün, derin düşünceler içinde olabilirsin. Bulunduğun ortamlarda hiç kimseye taviz vermek istemiyor olman, karşındaki kişilerle ikilem yaşamana neden olabiliyor. Ret etme konusunda daha cesur davrandığın zaman, yaşamın kolaylaşacaktır. Kişisel özgürlüğünün elinden alınmasına karşısın. Çalıştığın kurumun öncü olacağı kısa süreli bir eğitime katılabilirsin. Burada tanışacağın birkaç kişi, eğitimindeki eksiklikler konusunda kendini sorgulamana sebep olacak. Evli bir Balık burcuysan, eşinle birlikte taşınma ya da evin dekorasyonuyla ilgili konular üzerine kafa yorabilirsin. Tüm bunlarla birlikte bugün internet üzerinden yapacağın alışverişlere dikkat etmelisin.

18 Mart 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün aile büyüklerinizle yapmak istediğiniz önemli görüşmeler var ise değerlendirebilirsiniz. Geleceğe yönelik planlarınızda yalnız başına adım atmak sizleri korkutmasın. Değişime ihtiyacınız olduğunu bilmelisiniz.

18 Mart 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma ortamında yeni planlamalar yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yeni düşünceler geliştirebileceğiniz bir gündesiniz. Sizi yoran ve yıpratan konulara karşı daha temkinli olmanızda fayda var. Yaratıcılığınızıhayatınıza taşıyabilirsiniz. Akşam saatlerinde masraflarınıza dikkat etmelisiniz. Çocuklarla zaman geçirmek size iyi gelecektir.

18 Mart 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk ilişkilerinde kararlılık süreciniz revaca geçiyor. Kimi ya da neyi istediğinizi tespit edip aradığınız aşkı kendinize çekme fırsatı yakalayacaksınız.

18 Mart 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizin döneminizin kapanıp Koç burçlarının dönemini başlamak üzere. Son bir-iki gün. Tüm Balık burçlarının kendilerini temizlemek istedikleri konularda temizlenmiş olmaları gerekiyor. Artık sizin de adım atma zamanlarınız geliyor. Bugün iç sesinizi bir dinleyin bakalım, size neler söyleyecek.

18 Mart 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyer, günlük rutinler, birlikte çalıştığınız insanlarla ilgili gelişmeler olası. Yaşamınıza yön verecek önemli olaylara gebesiniz. Detaylarda boğulmadan cesaretle ilerlemek önemli.

18 Mart 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aslan burcunda seyahat eden Ay, rutin işlerinizde çoğalma meydana getirir. Mesai arkadaşlarınızla birlikte vakit geçirip eğlenmek stresinizden arınmanızı sağlar. Kalp ve damar sağlığınıza dikkat edin. Doktor kontrolünden geçebilir, varis veya ayak sorunlarınıza çözüm bulabilirsiniz.

18 Mart 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, tüm vaktinizi rutine verebilir ama detaylara fazla dikkat etmeyebilirsiniz. Onların karmaşıklığı yüzünden kafanız da karışabilir. İşlerinize tamamen odaklanmalı, kafanızı kolayca dağıtabilecek ortam veya düşüncelerden uzaklaşmalısınız.

18 Mart 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 31' 28" R
Ay
Akrep
19° 46' 39" R
Merkür
Koç
15° 59' 05"
Venüs
Koç
24° 47' 13"
Mars
Balık
25° 50' 01"
Jüpiter
Boğa
22° 47' 09"
Satürn
Balık
16° 07' 04"
Uranüs
Boğa
22° 03' 41"
Neptün
Balık
28° 45' 05"
Plüton
Kova
02° 05' 26"
Chiron
Koç
20° 22' 17"
Lilith
Başak
22° 46' 42"
True Node
Koç
15° 35' 45"
Son Güncelleme : 25/04/2024 09:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>