Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Yoğunlaşıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ekim 2022, Çarşamba

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 90%

arandaki problemleri çözmek için daha yapıcı olmalısın. Sorunlardan bahsetmek çözüme ulaşmanızı kolaylaştıracak. İmalardan kaçınmak birbirinize karşı daha açık olmak ilişkinizin ilerlemesini sağlayabilir.

Yeni tekliflere, yeni atılımlara hazırlıklı olun. Daha çoğunu başarmamanız için bir neden yok. Çalıştınız ve başardınız. İşinize olan bağlılığınız, kişisel yetenekleriniz önünüzü açmaya devam edebilir.

Para konusunda ani değişimlere hazır olmakta yarar var. Ansızın çıkabilecek masrafları halletmek için bir kenarda para tutmaya devam etmelisin. Harcama planına uygun hareket etmek sorunları çözmene yardımcı olacak.

Hareketli olmak için daha istekli olmalısın. Evde tembellik cazip gelebilir ama dışarıda zaman geçirmek senin için daha yararlı olacak. Havalar imkan verdikçe açık havada zaman geçirmek yenilenmene yardım edeck.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İşlerinin ilerleyişi konusunda endişelenmek kendini gereksiz yere yormana sebep olacak. Bazen her şeyi akışına bırakmak daha iyi olabilir. Elinden geleni yaptığını bilerek gerisini hayatın akışına bırakmak ister istemez daha rahat olmanı sağlayacak.

19 Ekim 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Momentumunuz öyle ki, isteseniz bile yön değiştiremezsiniz. 23'ünde, Güneş lehinize hareket ettiğinde, hedefinize ulaşmış olacak ve yepyeni bir yolculuğa çıkmaya hazır olacaksınız.

19 Ekim 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğer kendi işini yapan ya da bugün fazla mesaiye kalan bir Balık burcuysan artık bu kadar yoğun çalışmanın seni fazlasıyla yorduğuna karar vereceksin. Akşamüzeri, aile büyüklerinin alacağı kararlar canını sıkacak olsa da sonrasında yapılan konuşmalarla rahatlayacaksın. Sağlığın konusunda radikal kararlar alıyorsun.

19 Ekim 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik beklentileriniz olabilir. Bu beklentiler doğrultusunda neler yaptığınızı düşünmelisiniz. Çalışmalarınız ya da görüşmeleriniz beklediğiniz sonucu vermiyorsa yeni yöntemler denemekten geri durmamalısınız.

19 Ekim 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda bazı değişikliklerin gündeme gelebileceği bir gündesiniz. Ticari konularda farklı deneyimler içinde olabilirsiniz. Çevrenizle ilgiliyükleri çoğalabilir. İşlerinizi sağlamlaştırmak için çok çalışabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yardıma ihtiyaç duyabilirsiniz. Konuları daha fazla detaylandırmanızda fayda var. İşleriniz artabilir.

19 Ekim 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Küçük olaylar geleceğe dair tedirginlik verse de üstesinden gelmenin yolunu bulacaksınız. Davranışlarınız etrafınızdakilerin sempatisini arttıracak.

19 Ekim 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yakın çevrenizden birisi size karşı tümüyle dürüst olmayabilir. Bu kişi doğruyu söylemekten kaçıyor ya da sizi korumak amacıyla sizden bir şeyler saklıyor olabilir. Bu noktada içgüdülerinize güvenin. Birisi size kulağa pek de inandırıcı gelmeyen önemli bir şeyler söylüyorsa, bu kişinin sözünü doğru olarak kabul etmeden önce kendiniz de kontrol edin. Belki de bu kötü amaçlı değil de yalnızca sizi korumak için söylenmiş bir şeydir ancak bazen gerçeği birinden saklamak pek de iyi sonuçlanmayabilir!

19 Ekim 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi ifade etme biçimini değiştirmek şu anda yorucu olabilir. Yakın zamanda görünüşünüzü veya bakış açınızı değiştirmiş olabilirsiniz ve bu muhtemelen sizin seçiminiz olsa da, geçişi hayatınıza tam olarak entegre etmek hala zor olabilir. Bu değişim dramatik duygulara neden olabilir. Mendinize bu değişimin, onu sürdürmek için harcadığınız enerjiye değip değmediğini sorabilirsiniz. Sizi gelecekte daha memnun bir insan yapacak kararı verin.

19 Ekim 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşam enerjiniz güçlü ve bu özelliğinizi ikili ilişkilerinize de yansıtacaksınız. Partnerinizle ortak fikir birliği içinde olacak, bazı kararlar alacaksınız. Onun fikirlerinden yola çıkarak, yeni bir vizyon geliştireceksiniz.

19 Ekim 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzdeki engelleri her zamanki alışılmış yollarla çözmeye kalkışırsanız çözemeyeceksiniz. Yaklaşımınızı değiştirin. Yeni bir strateji geliştirin ve başkalarının fikrinizi değiştirmesine veya planlarınızla fazla oynamasına izin vermeyin. Çözüm tamamen ulaşabileceğiniz bir noktada. Biraz özgüvenle bu sorunların üstesinden gelebilir ve ipleri yine elinize alabilirsiniz.

19 Ekim 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün gündelik işler, sağlık, yanınızda çalışanlarla ilgilenebilirsiniz. Çalışmalarınızla kazancınızı arttırabilirsiniz, bu konudaki sorunlarınızın üstesinden gelebilirsiniz. Ayrıca sosyal çevre, dahil olduğunuz grup ya da derneklerden dolayı çok para harcamak zorunda kalabilirsiniz ama dikkatli olmalısınız. Ekim ayı sonuna kadar yatırımlara ara vermek sizi maddi krizlerden koruyacaktır. Trafikte de çok sinirli olmayın, ani kazalara açıksınız. Akşam saatlerinde duygusal olarak zorlanabilirsiniz, bu da fiziksel rahatsızlık olarak kendini gösterebilir. Kalp, sırt, omurga rahatsızlıklarına dikkat. Ayrıca diyete başlamak için uygun bir gündesiniz.

19 Ekim 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün duygusal anlamda çok inişli çıkışlı bir gün geçireceksiniz. Gerek aşk, gereksekonularında kıskanç davranmamaya çalışın. Gevşemeye ve hayattan zevk almaya bakın. Beklediğiniz gelişmelerin olması anlamında sizi umutlandıracak adımlar atabilirsiniz. Bugünyerinde küçük sorunları büyütebilir ve sağlıklı düşünemeyebilirsiniz. Günün sonuna doğru alacağınız bir haberle kafanız biraz karışabilir. Harcamalarınızda tutumlu, duygularınızda cömert davranmalısınız

19 Ekim 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 14' 51" R
Ay
Aslan
13° 58' 11" R
Merkür
Koç
28° 36' 35"
Venüs
Boğa
18° 34' 53"
Mars
Koç
10° 40' 58"
Jüpiter
Boğa
27° 18' 46"
Satürn
Balık
17° 42' 58"
Uranüs
Boğa
23° 10' 21"
Neptün
Balık
29° 18' 09"
Plüton
Kova
02° 04' 17"
Chiron
Koç
21° 25' 60"
Lilith
Başak
24° 55' 17"
True Node
Koç
14° 53' 01"
Son Güncelleme : 14/05/2024 16:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>