Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Değişim İçin Girişimde Bulunuyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Kasım 2019, Cumartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 20%

Yalnızca evde kalıp güzel yemekler yaptığınız veya biraz kestirdiğiniz günler vardır. Ancak, ne yazık ki bugün o günlerden biri değil. Yapacak çok işiniz var. Hatta kendinizi günün sonuna doğru sinirli ya da öfkeli bulabilirsiniz. O zaman anlayacaksınız ki artık dinlenme zamanınız geldi...

Günün teması uzlaşma olabilir. İşyerinde veya evde, fikir ayrılıkları yaşanabilir. Bu bölünmüş bakış açısı bir kavgaya dönüşmek zorunda değil. En büyük zorluğunuz "kabul etmeyi" öğrenmek olabilir. Birbirinize saygı duyduğunuz sürece her zaman biriyle aynı görüşü paylaşmak zorunda değilsiniz. Bu kişiyle paylaştığınız şeylere -arkadaşlık veya takım çalışması gibi- konsantre olmaya çalışın.

Çok yaratıcı bir kişiliğe sahipsiniz, neden bunu ev ortamınızı güzelleştirmede kullanmıyorsunuz? Biraz zaman ayırma ve parayla yapabileceğiniz çok şey var. Basitçe evinizdeki dağınıklığı toplamakla başlayabilirisiniz. Ondan sonra, bazı özel dokunuşlar uygulayabilirsiniz. Mutfağa yeni bir halı atıp, tezgaha dekoratif bir tabak koyabilir, salonunuzu eski siyah beyaz aile fotoğraflarınızla süsleyebilirsiniz. Bu aradığınız dekoratif görüntüyü size sağlayacaktır.

Günün olayları bugün başını döndürebilir. Olayı kontrol altına almaya çalışırken kendini bulabilirsin ama her nedense, bu pek mümkün olmayacak gibi duruyor. Sen denedikçe, ipler elinden daha fazla kayıyor. Bırak durum kendi kendine yolunu bulsun. Ayıca büyük çapta adımlar atmadan önce biraz durumun soğumasını bekle.Heyecan verici bir haber sayesinde keşfetmeniz gereken bir gelişim fırsatından haberdar olabilirsiniz. Gelgelelim, normal şartlar altında hemen harekete geçecekken, bugün yalnızca 'bekle ve gör' tutumu sergilemeniz muhtemel. Bir süredir kendinizi göstermeye çalıştığınız için bu bakış açısı size uygun olmayacaktır. Endişelerinizin galip gelmesine izin vermeyin. Meraklı tabiatınızdan faydalanıp mümkün olan her şeyi öğrenin ve daha sonra bilinçli bir karar verin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Nadiren dile getirilse de, gerçek şu ki Balık şiddete başvurmaya yatkındır. Bir Balık komutanı şimdiye kadar birçok savaşa girdi, muhtemelen de bu yüzden kaos ve kriz yönetmeye diğer burçlardan çok daha alışkın. Bugün doğuştan içinizde olan o saldırganlığın bir kısmını dışarı çıkarabilirseniz çok rahatlayacaksınız. Bir savaş başlatmak zorunda değilsiniz; yalnızca tenis kortuna gidip tüm gücünüzle o topa vurun yeter!

2 Kasım 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, bugün Oğlak burcundaki seyrine devam ediyor. Gündüz gerçekleşen Ay-Satürn kavuşumu sayesinde, çevrenize karşı kendinizi ispatladığınız, başarılı bir gün geçirebilirsiniz. Dostlarınız sayesindehayatınızda fırsatlar karşınıza çıkabilir. Akşamdan itibaren etkili olan Ay'ın Mars ile sert açısı sebebiyle sağlığınızı tehlikeye atacak işlerden kaçınmalısınız. Olmadık yere kendinizi incitebilirsiniz.

2 Kasım 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün içinde ara ara kararsızlıklar yaşayabilirsin. Duygu değişimleri bugün de kendini gösteriyor. Yeni sosyal arkadaşlıklar bugün karşına çıkacak. Ayrıca geçmişten gelen birikimin yenidenortamına ya da eğitimine devam etmene vesile olabilir. Kendini ve projelerini ifade ederken, insanların görüşüne sunarken, daha dikkatli olmalısın. Kendinden daha emin yapacağın sunum olumlu dönüşler almanı sağlayacak. Özgüven senin aradığın ilaç bunu bugün daha da hissedeceksin. Maddi birikimini arttırmak adına, serbest zamanlıilanlarına bakabilirsin. Evli ve ilişkisinde sorunları olan bir Balık burcuysan, yakınlarının önerileri çözüm bulmanı kolaylaştırabilir. Kilolarından şikâyetçiysen, yediklerine dikkat etmekle işe başlayabilirsin. Spor senin için güzel bir başlangıç olabilir

2 Kasım 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kafanızdaki karmaşalar ve kararsızlıklar oldukça büyüyebilir ve belirgin bir hale gelebilir. Finansal borçları düzenleyeceğiniz şanslı fırsatlar içinde olabilirsiniz. Bugün mümkün oldukça lüks harcamalardan kaçının.

2 Kasım 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün arkadaşlıklar ve sosyal konular için yeni nedenler bulabilirsiniz. Hedeflerinize daha pozitif bakabileceğiniz, kendinize güvenebileceğiniz bir gündesiniz.

2 Kasım 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde sezgilerinizin belirgin şekilde arttığını gözlemleyebilirsiniz. Mevsimsel kış döngüsü sizlerden olumlu yönde etki yaratarak 3. göz çakranızı aktive edebilir.

2 Kasım 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün itibariyle sevgi ve aşk gezegeni Venüs Yay burcuna geçiş yapıyor. 1 ay boyunca kariyer alanında popüleritenizi arttırıyor. Yöneticiler tarafından takdir edildiğiniz, insanların yaptığınız işleri beğeniyle karşıladığı bir zaman dilimi olacak. İş arayışında olanlar için de güzel bir zaman dilimi.

2 Kasım 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkinizde uzun zamandır içinde debelendiğiniz bir sorun bugün nihayet sonuca varacak. Bu sorundan dolayı partnerinizle aranızdaki kıvılcımların sönmeye başladığına inanıyor olabilirsiniz. O zaman müjde! Bugün karşılaşacağınız ve hiç planlamadığınız bir sürpriz sizi ilk günkü gibi heyecanlandıracak.

2 Kasım 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Geleceğe ait planlarınızı dönüştüreceğiniz bir gündesiniz.Belki katılacağınız ortak bir enerji çalışması hayatınızın bundan sonraki dönemine damga vurur. Gelecekle ilgili planlarınızı kökten değiştirmeye karar verirsiniz. Yaşamın gizemini öğrenmek, bilinmeyen yönlerine derinlemesine irdelemek size iyi gelir.

2 Kasım 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kalbinizve aşk için atacak. İş hayatınızda büyük ilerlemeler kaydediyor ve hayranlık topluyorsunuz. Bununla da yetinmek istemiyorsunuz. Gözünüz hep daha yukarılarda. Duygusal bağlamda da parlak günler sizi bekliyor.

2 Kasım 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi anlamda kendinizi daha güvende hissedeceksiniz. Bu durum bazı Balık burçları için yeni birdüşünmek,değiştirmeyi planlamak anlamına gelebilir. Zihninizdeki karışıklık bir süre daha hayat enerjinizi düşürebilir. Bir şeyleri kaybettiğiniz hissi yaratabilir. Ancak hepsinin kısa süre sonra geçeceğini bilmelisiniz.

2 Kasım 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 04' 09" R
Ay
Terazi
01° 12' 45"
Merkür
Boğa
03° 40' 25"
Venüs
Boğa
23° 27' 33"
Mars
Koç
13° 42' 14"
Jüpiter
Boğa
28° 14' 54"
Satürn
Balık
17° 59' 16"
Uranüs
Boğa
23° 24' 09"
Neptün
Balık
29° 23' 50"
Plüton
Kova
02° 02' 46"
Chiron
Koç
21° 38' 05"
Lilith
Başak
25° 21' 39"
True Node
Koç
14° 55' 57"
Son Güncelleme : 18/05/2024 15:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>