Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Haziran 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir şeyler hakkında güçlü düşüncelere sahip olan insanlar, yolunuza engel olabilir. Bu gerilimin neden olduğu enerjiden en çok etkilenen konular aşk ve romantizm. Herkes düşmanınız değil, unutmayın. Bu konuda paranoyak olmamaya çalışın. Rahat bir yaklaşım sergilemek için elinizden gelenin en iyisini yapın ve işler iyi sonuçlanacak, inanın.

Bugün ne yapabileceğinizi gösterirken kendinizi endişeli hissedebilirsiniz. Aceleci davranmadığınızdan emin olun. Vaktiniz gelmek üzere, ama henüz orada değilsiniz. İlk önce dikkat etmeniz gereken bazı iç hesaplar var. Yeni bilgilere ve yeni sosyal ilişkilere açık olun. Öğrenecek çok şeyiniz var. Ancak, bir kez yapınca, spot ışıkları üzerinizde olduğunda çok daha iyi hazırlanmış olacaksınız!

Bugün hayatınıza yeni ve heyecan verici bir kişi girebilir ve ikiniz de birbirinize karşı çekim hissedebilirsiniz. İkiniz de ortak şeyleri paylaştığını ve birlikteliğinizden keyif aldığınızı bilmeniz için bu kişiyle biraz zaman geçirebilirsiniz. Bu çekimin peşinden gidip gitmemeniz tabii ki durumunuza bağlı ama her halukarda bugün çok eğleneceksiniz.

Görüşlerini açıklamak için güzel bir gün. Konuşmak ve fikirlerini açıklamak için uygun modda olacaksın. Birilerini önemli konularda eğitmek ve bilgilendirmek için de elverişlisin. Tartışmalı bir konu hakkında bir fikir alışverişine girmek için de kendini hazır hissediyorsun. Bakış açınla insanları aydınlatabilirsin. Farklı bir perspektife sahip olan rakiplerine karşı zekanı göstermekten keyif alacaksın.Özgür olmayı istediğiniz kadar, başkalarının yardımına ihtiyaç duyduğunuz zamanlar da var. Bugün, o günlerden biri. Çevrenizdekilerin size yardım etmeye ne kadar gönüllü olduğunu görmek sizi şaşırtabilir. Tek yapmanız gereken, yardım istemek. Aslında, yanınızda olduğunu hiç tahmin edemeyeceğiniz kişilerin yardıma geldiğini göreceksiniz. Sandığınızdan daha fazla destekçiniz var, sadece nerede olduklarını görmek için gözlerinizi açmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu aralar öz güveninizi olumsuz etkileyen uzun vadeli eğilimler varmış gibi hissedebilirsiniz. Bunun moralinizi bozmasına izin vermek yerine durumu değişim için bir fırsat olarak görün. Kendinizle ilgili neyi öğrenmeye direniyorsunuz? Gelişime açık bazı alanlar var. Değiştirmeye değer neler olabileceğine karar vermeye bakın. Deneyin ve yanılın. Sonuçtan memnun kalmanız muhtemel.

20 Haziran 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Saat 05:00'te boşlukta olan Ay, Kova burcuna geçiş yapıyor. Haftanın başına oranla enerjinizin daha azaldığını hissedebilirsiniz. Sağlık problemleriniz varsa kendinizi yormamalısınız. Geçmişte bıraktığınız bir konuyla ilgili de gelişmeler yaşayabilirsiniz. Mars-Plüton arasında oluşan karşıtlık nedeniyle bugün aşk hayatınızda sert etkiler altında olabilirsiniz. Çocuğunuzu da eleştirmeden önce empati yapmanızda yarar var.

20 Haziran 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kesin sonuçlar alıyorsun!Zaman zaman kendini tanımakta güçlük çekebilirsin. Bu kadar planlı programlı davranırken nasıl oldu da bu kadar düğümlendim diye düşüneceksin. Silkelenip pratik zekânı devreye sokmalısın. Haber beklediğin konularda bugün net sonuçlar alabilirsin. Hayatında zorunda kaldığın ya da severek ve isteyerek aldığın bazı sorumluluklar bugün üstüne gelebilir. Kalbin hala boşsa bir süredir aradığın ilişki eski sevgilinin seninle iletişime geçmesi ile şekillenebilir. Bunlarla birlikte bugün beslenme alışkanlığına dikkat etmelisin. Bir süredir uğraşını verdiğin kiloların bugünden itibaren yeniden hayatına girebilir, iştahına dur demenin tam sırası!

20 Haziran 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınızı ilgilendiren konularda daha titiz davranmalı ve her şeyi oluruna bırakmamalısınız. Sorumluluklarınızı biraz daha azaltmanız sizi daha huzurlu yapabilir.

20 Haziran 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bilemediğiniz konulardan dolayı kendinizi hapsedilmiş hissedebilirsiniz. Gözden kaçırdığınız konular yüzünden sıkıntıya düşebilirsiniz. Kontrol kaybı yaşamamaya özen gösterin. Gün içinde kendi iç dünyanıza dönebilirsiniz. Arkadaşlarınızla paylaşım içinde olmak keyfinizi yerine getirebilir. Akışta kalmaya özen gösterin.

20 Haziran 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yazışma üslubunuza dikkat etmeli ve özellikleyerinizde sizden kıdemli kişilerle konuşurken ve işinizi yaparken başarıya odaklı olmalısınız.

20 Haziran 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk, sevdikleriniz ve varsa çocuklarınız için büyük bir mücadelenin içinde olabilirsiniz. Egolarınızı, kendinizi korumak yönünde de gayret içinde olabilirsiniz. Ancak özellikle sosyal çevrenizde size karşı durabilecek önemli kişilere gözardı etmemeli, kontrollü ve sabırlı davranmalısınız.

20 Haziran 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Balık; geçmişi düşünerek çıkardığın derslerle ileride neleri yapman gerektiğini belirleyebilirsin. Geleceğini planlarken aşılması gereken parasal engeller seni içten içe yoruyor olabilir. Kendinle baş başa kalarak güven tazelemen ve farkındalığını geliştirmen gerekebilir.

20 Haziran 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Evinizle ve yakın akrabalarınızla ilgilenmekten keyif alacaksınız. Dostlarınızın ve arkadaşlarınızın ziyaretine gidebilir, ilişkilerinizi arttırabilirsiniz. Sosyal ve kültürel açıdan hareketli bir dönemde bulunuyorsunuz. Bugün yapacaklarınızı planlayabilir, yeni kararlar alabilirsiniz.

20 Haziran 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok duygusal davranıyorsunuz. Halbuki çabuk ve mantıklı kararlar vermelisiniz. Bu durumhayatınızda zorluklarla karşılaşmanıza yol açıyor. Biraz kendinize güvenle altından kalkamayacağınızyok. Ulaşmak istediğiniz hedefe ancak böyle ulaşabilirsiniz. İşlerinizi zorlaştırmayın.

20 Haziran 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 25' 39" R
Ay
Oğlak
11° 25' 16"
Merkür
Koç
16° 32' 47"
Venüs
Koç
29° 44' 02"
Mars
Balık
28° 55' 59"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 04"
Satürn
Balık
16° 29' 04"
Uranüs
Boğa
22° 17' 19"
Neptün
Balık
28° 52' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 03"
Lilith
Başak
23° 13' 26"
True Node
Koç
15° 23' 21"
Son Güncelleme : 29/04/2024 09:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>