Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Tedbirlisin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Nisan 2023, Cuma

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 70%

Sevdiğin kişi ile dertlerini paylaşabilmek ve bazı konuşmaları yönlendirmek seni daha da rahatlatacak. Sevdiğin kişinin senin sıkıntılarını senin kadar benimsediğini görmen kendini daha iyi hissetmeni sağlayabilir.

Çevrenizdekilere biraz daha temkinli davranmalısınız. Sizin kariyerinizle uğraşan bir arkadaşınızın yapmak istedikleri, sizin hayrınıza değil gibi. İyi niyetinizi fazla sergiliyorsunuz.

Maddi konularda kaygıların biraz artabilir bugün. Kazançlar ve masraflar konusunda normalden fazla düşünebilirsin. Bu konuda sevdiklerinden destek almayı deneyebilirsin bugün.

Bugün kendini çok duygusal hissedebilirsin. Bunun esas sebebi vücudunda biriken stres olacak. Bunun önünü almak ve kendini daha iyi hissetmek için kendine biraz zaman ayırman gerekebilir. Bugün daha fazla su tüketmeyi unutmamalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafındaki insanların sözleri seni biraz kırabilir bugün. Etrafında genel olarak agresif bir hava görebilirsin. Bu havanın seni çok fazla yormaması için dikkatli davranman gerekebilir. Bazı şeyleri kişisel algılamaman gerekecek bugün.

21 Nisan 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, güne her zamankinden daha enerjik bir şekilde başlamayı başardığınız için kendinizle gurur duymalısınız. İnsanlara karşı ne kadar dürüst olursanız, o kadar çok getiri elde edeceğinizi göreceksiniz. Harekete geçmeden önce tüm durumları derinlemesine incelediğinizden emin olun. Aksi halde geride bazı pürüzlerin kaldığını fark edebilirsiniz.

21 Nisan 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Birtakım önemli rezervasyonlarını iptal etmek seni üzebilir. Tedbirli olmanın önemini gün içerisinde yaşadığın aksaklıklar ile daha iyi öğreniyorsun. Ruh ve beden sağlığının yerinde olduğunu düşünüyorsun. Kendini sağlıklı hissetmek gün içinde birçok işe girişmene yol açabilir.

21 Nisan 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Karşılık görmek isteyebilirsiniz. Ancak hayatta her şeyin dönüşebildiğini unutmamalısınız. Korkularınızın, kendi içinizde çözmeye çalıştıklarınızın gündelik hayatınıza sirayet edip etmediğini anlamak için yaşantınıza bu gözle bakmaya çalışmalısınız.

21 Nisan 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ilgilendiğiniz konularla ilgili eğitim almaya başlayabilirsiniz. Yeni sorumluluklar almak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda ilerleme kaydetmek için çaba sarf edebilirsiniz. İlişkilerinizle ilgili kısıtlamalar içinde olabilirsiniz. Sizi zorlayan olaylara karşı tepkisel olabilirsiniz. Kendi içinize dönebilirsiniz.

21 Nisan 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün aile yükümlülükleri arasında kaybolmanız muhtemel. Birkaç küçük işle ilgilenebilir, çocukları arabayla arkadaşlarına bırakabilir ve evinizi temizlemeye çalışabilirsiniz. Oldukça yoğun bir gün olacak, dolayısıyla hızınızı ayarlamanızda fayda var. Bir işten diğerine koştururarak iyi bir egzersiz yapabilir ve hatta tüm bu koşturmacada birkaç kalori bile yakabilirsiniz!

21 Nisan 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Farkına varmadan kaşlarını çatıyor olman olası. Bunu değiştirmek senin elinde olacak. Canını sıkan bir şey yoksa eğer neden sanki dünyaları kaybetmiş gibi davrandığını sorgulayarak hafiflemeye çalışabilirsin.

21 Nisan 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda kalabalığı takip etme konusunda iyi hissetmiyor olabilirsiniz. Arkadaş grubunuz veya daha büyük bir topluluk, hepsi yeni bir akıma doğru ilerliyor olabilir ancak kişisel olarak, siz bu şeyle doğru frekansta olduğunuzu düşünmüyorsunuz. Çevre baskısı direncinizi zorlayabilir ancak içinizden bildiklerinize bağlı kalın. Onlar için doğru olması, sizin için de doğru olduğu anlamına gelmez ve bunu anlamak, en iyi yolunuzu bulmanın anahtarıdır. Sürü kararları nadiren güvenli bir yerden gelir, bu yüzden içgüdülerinize güvenin. Farklı bir yere varsanız dahi kendi seçtiğiniz yere varmış olacaksınız ve önemli olan da bu.

21 Nisan 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güvensizliğinizi yendiğiniz zaman çok daha başarılı oluyorsunuz. Çevrenin etkilerinden uzak kalmaya çalışmalısınız. Bildiğiniz gibi yaşamak istiyor ve sevdiğiniz kişinin kendisini ifade etmesine izin vermiyorsunuz.

21 Nisan 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzdeki engelleri her zamanki alışılmış yollarla çözmeye kalkışırsanız çözemeyeceksiniz. Yaklaşımınızı değiştirin. Yeni bir strateji geliştirin ve başkalarının fikrinizi değiştirmesine veya planlarınızla fazla oynamasına izin vermeyin. Çözüm tamamen ulaşabileceğiniz bir noktada. Biraz özgüvenle bu sorunların üstesinden gelebilir ve ipleri yine elinize alabilirsiniz.

21 Nisan 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün yakın çevre, kardeşler, seyahatler gündeminize gelebilir. Tatil, eğlence konularında güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

21 Nisan 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle gereksiz ve şiddetli bir tartışma yaşamışsınız. Sevgilinizin sizinle ilgili herhangi bir problemi yok, o kendi ailesiyle ilgili sorunlar yaşıyor. Çalışma hayatında, bazı sorumlulukları üzerinizden atmanız gerekiyor. Çok yoruluyorsunuz, temponuzu biraz da olsa yavaşlatmak zorundasınız. Kendinizi daha az yormak için aldığınız kararlar işe yarayabilir. Mali durumunuzda mutlu gelişmeler olacak. Gün içinde tansiyonunuz düşebilir, dikkatli olmalısınız.

21 Nisan 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 54' 56" R
Ay
Akrep
06° 45' 34" R
Merkür
Boğa
07° 52' 19"
Venüs
Boğa
27° 05' 50"
Mars
Koç
15° 57' 03"
Jüpiter
Boğa
28° 56' 46"
Satürn
Balık
18° 10' 35"
Uranüs
Boğa
23° 34' 25"
Neptün
Balık
29° 27' 48"
Plüton
Kova
02° 01' 22"
Chiron
Koç
21° 46' 49"
Lilith
Başak
25° 41' 20"
True Node
Koç
14° 53' 56"
Son Güncelleme : 21/05/2024 14:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>