Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Fikirleri Dile Getiriyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Şubat 2024, Perşembe

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, ufak tefek problemlerle karşılaşacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var. Belirsizliklerin önüne geçmeniz gereken bir gündesiniz. İlişkinizdeki sorunları tamamen ortadan kaldırmaya çalışın.

Etkin adımlar atmak isterken bazı sorunlar gündeme gelebilir. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan da uzak durmaya çalışmalısınız. Kontrolü elinizde bulundurmanız gereken bir gün.

Maddi anlamda kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Amaçlarınıza uygun hareket edebildiğiniz sürece pek sorun yaşamayacaksınız. Hata yapmamanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Karar verme yetinize güvenmelisiniz. Bunu geliştirmek için kenarda fırsat beklemek yerine karşılaştığınız konular üzerinde değerlendirme yapmayı deneyebilirsiniz. Kalp sağlığınızı olumsuz yönde etkilemeyecek egzersizlere zaman ayırabilirsiniz.

22 Şubat 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Kendinizi daha enerjik ve kararlı hissedebilirsiniz bugün. Hayallerinizi gerçekleştirmek için atılması gereken adımlar konusunda cesaretli olabilir ve risk almaktan korkmayabilirsiniz. Kendinize olan güveniniz artabilir. İletişim konularında ise dikkatli olmakta fayda var, bazı yanlış anlamalar ortaya çıkabilir. Sevdiklerinizle aranızdaki iletişimi güçlendirmek için çaba harcamalısınız.

22 Şubat 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır ailene yeteri kadar vakit ayırmadığını düşünüyorsun. Bugün tüm gününü onlara ayıracaksın. Beraber alışverişe çıkabilirsiniz. Gece ansızın gelen bir telefonla yataktan fırlıyorsun. Yakın bir arkadaşının yardıma ihtiyacı olabilir. İş hayatına yeni atılmış Balık burcuysan, günden güne fikirlerini daha açık bir şekilde dile getirmeye başlıyorsun.

22 Şubat 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakınlarınızla kurduğunuz ilişkiler size güçlü ve zayıf yanlarınızı gösterebilir. Bu, yapıcı eleştirici ve önerilerle olabileceği gibi manipülasyon, aynalama gibi yöntemlerle de olabilir. Kendinizi mutsuz hissettiğinizde buna kayıtsız kalmayın ve çözüm yolu arayın.

22 Şubat 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatı ve üretkenlik konuları bütün gün sizi meşgul edebilir. Bitirilmesi gereken işleriniz yüzünden yoğunluk yaşayabilirsiniz. Öte yandan çalışma ortamınızda olumlu ve neşeli bir atmosfer gözüküyor. Sandığınızdan daha keyifli birgünü geçirebilirsiniz. İş çevreniz genişleyebilir. Terfi etmeniz mümkün gözüküyor.

22 Şubat 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Devlet ile ilgili işlerinizde rahata erebilirsiniz. Özellikle Balık'ların adil olmaya önem vermesinden ötürü istedikleri gerçek olacak ve en adil sonucu alabilecekler.

22 Şubat 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün aşk konularına kafanı fazlaca takabilirsin. Hayatında kimse olmasa bile izlediğin filmler ve dinlediğin şarkılarda kendini bulabilir ve duygularını yoğun bir şekilde yaşayabilirsin bugün.

22 Şubat 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arzular güçlü ve gelişiyor sevgili Balık. Bugün, kişisel yaşamınızı, iç duygu ve arzu dünyanızı canlandırarak biraz heyecan yaratabilir. Alışılmadık yerlere gitmek üzere kalbinizin sesini dinleme ihtimali sizi heyecanlandırabilir! Sanatla uğraşmak keyifli olabilir, özellikle de duygularınızı ve arzularınızı dolaylı olarak ifade etmenize olanak tanıyan bir şey yapıyorsanız. İçinizde veya perde arkasında çok şey oluyor. Karşılıksız veya geçmiş bir aşk odakta olabilir. Bir şeyi yeni bir seviyeye çıkarmanın veya yeni bir çığır açmanın heyecanını yaşayabilirsiniz.

22 Şubat 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Paranın satın alamayacağı tek şey zamandır. Onu boşa harcamamalısın. İşine, ailene, aşkına ve kendine vakit ayır. Tüm yaraların ilacı zamandır. Sana verilen kısıtlı zamanı çok iyi kullan. Bu sayede sağlık, para ve aşk akarak sana gelecek zaten.

22 Şubat 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son dönemde vaktinizi sürekli hayaller kurmakla geçirdiyseniz, silkinip uyanmanızın ve bu projelere gerçekten başlamanızın zamanı geldi. Planlarınızın makul ve sağlam temellere dayanıp dayanmadığını sadece gerçek hayatta görebilirsiniz. Ama gerçekdışı hayallere kapılmaya devam ederseniz, önemli bir fırsatı elden kaçıracak ve değerli enerjinizi de boşa harcamış olacaksınız.

22 Şubat 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün çalışma hayatı, sağlık, evcil hayvan veya gündelik hayatınızda ani sorunlar gündeme gelebilir. İletişim veya trafikte problem gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

22 Şubat 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz kişiye karşı daha sevecen bir tutum takınmalısınız. Onunla bazı konularda uzlaşmakta zorluk çekiyorsunuz. Gergin haliniz ve sinirli tavırlarınızarkadaşlarınızla aranızda gerginlik yaratıyor. Özellikle bugün biraz daha sakin olmaya çalışın. Düşüncelerinizi sakin bir dille ifade etmelisiniz. Alacaklarınızı zamanında tahsil edemeyebilirsiniz. Ödemelerinizi dengelemeye çalışın. Sağlığınız iyi durumda. Siz yine de egzersiz yapmayı ihmal etmeyin.

22 Şubat 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 56' 11" R
Ay
Balık
16° 08' 40"
Merkür
Koç
18° 43' 11"
Venüs
Boğa
05° 27' 27"
Mars
Koç
02° 30' 44"
Jüpiter
Boğa
24° 48' 12"
Satürn
Balık
16° 53' 14"
Uranüs
Boğa
22° 33' 17"
Neptün
Balık
29° 00' 55"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 40"
Lilith
Başak
23° 44' 21"
True Node
Koç
15° 22' 55"
Son Güncelleme : 04/05/2024 00:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>