Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Kişisel Bakıma ve Spora Ağırlık Veriyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Haziran 2020, Çarşamba

Aşk 60%
Para 40%
Sağlık 70%

Sezgileriniz bugün size bir mesaj veriyor olabilir. Meditasyon yapmak isterseniz, bugün manevi doyum noktasına erişebilirsiniz. Ya da sezgisel izlenimlerinize kulak verirseniz, önemli bir şeye ulaşabilirsiniz. Belki bu sezgiler bir rüyayı çözümlemeniz için size bazı ilginç ipuçları verecek olabilir. Ya da belki de sevdiğiniz birinin söyleyeceği ya da yapacağı bir şeyi önceden sezebileceksiniz. Duygularınızı görmezden gelmeyin.

En sonunda rahat bir nefes alacaksınız. Bir süre mali durumunuz için endişelenmiş olabilirsiniz. Artık endişelenmenize gerek yok. Bugünün olayları ya sizi o zor zamanlara geri döndürecek ya da orada sizin için açık bir yol gösterecek. Finansal sorunlarınızı çözmek için çok çalışıyorsunuz; şimdi akıllıca bunun üstünde çalışmaya başlayabilirsiniz.

Bugün aldığınız haberler göründüğü gibi olmayabilir, buna dikkat edin. Bu haberler gün boyu canınızı sıkacak teknik sorunlar olabilir. Banka hesap durumunuz tam anlamıyla anlaşılmaz halde ya da tüm faturalarınız eksilerde olabilir. Panik yapmayın. Birkaç telefon görüşmesi yapın ve önce durumu anlayın. Ne yaparsanız yapın, bu haberin gününüzü mahvetmesine izin vermeyin. Nihayetin de para bu. Her şey açıklığa kavuşacak bu yüzden rahat olun ve ayaklarınızı şöyle bir uzatın, bi cappuccinoyu hak ettiniz.

Günün ateşli enerjisi, demlenmeye bıraktığın projeleri artık tüketebileceğinin haberini veriyor. Harekete geç. Geri planda kalmak yerine sahnedeki yerini al. Hareket için yeterli yakıtın var ve kalkış için hazırsın. Tek yapman gereken moturu çalıştırmak. Duyguların gücünü, seni yıldızlara taşıyacak güçlü bir destek olarak kullan.Bugün tereddütsüz hareket edin, özellikle de yeni yollardan bilmediğiniz yerlere gidiyorsanız. Bu size çok da iyi bir tavsiye gibi görünmeyebilir fakat bugün önünüze çıkan tüm fırsatlara, kimileri belirsiz olsa da hiç düşünmeden evet diyebileceğiniz bir gün. #burç adı# burçları bu gibi sınavlardan tam not alır. Günün sonunda en yüksek not sizin olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dış görünüşünde değişiklikler yapmaya yönelmiş olabilirsin. Yeni kıyafetler almayı düşünebilirsin. Eğer artık bluzlarında delikler oluştuysa, gardırobu yenilemenin zamanı gelmiş demektir! Giyimine çekidüzen verip parlak, jilet gibi bir stille insanların karşısına çıkmak istiyorsun. Siyahlar ve kahveler yerine parlak renkler giyinmek hoşuna gidebilir. Yeni şeylerle deneysel olmaya cesaret et.

24 Haziran 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün günün tamamında Ay boşlukta. Gün içinde programlarınız ve işlerinizde aksaklıklar söz konusu olabilir. Hali hazırdaki aksaklıkları çözmek üzerine odaklanabilirsiniz. Zaman zaman sıkılganlık, tembellik ve isteksizlik görülebilir.

24 Haziran 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine fazlasıyla odaklandığın bir gündesin. Kişisel bakımını aksattığını düşünüyorsan bugün detaylı bir bakım yapabilirsin. Spor yaparak vücudundaki toksinlere elveda diyorsun. Spor ile ilgi araç gereçlerinin eskidiğini fark ediyorsun. Spordan kalan vakitte gücün olursa spor araç ve gereçlerini yenilemek istiyorsun. Fiyatta çok abartılı olamayan ürünler tercih edebilirsin.

24 Haziran 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde kendiniz olmaya ne kadar ısrar etseniz de şartlar buna izin vermiyor olabilir. Başkasının görmek istediği şekle bürünmek size asla iyi gelmeyecektir. Bırakın sizi siz olduğunuz için sevsinler. Aşk hayatınızla ilgili eş veya partnerinizle aranızda geçen maddi durumlar bugün itibariyle canınızı sıkabilir. Geçmişte yaşamış olduğunuz bu durumla ilgili o günlerde takınmış olduğunuz tavrın ne kadar doğru olduğunu bugün daha net bir şekilde görebilirsiniz.

24 Haziran 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızla ilgili gelişmeler söz konusu olabilir. Günü planlayarak hareket etmenizde fayda var. Çalışma koşullarınızda yeni imkânlar söz konusu olabilir. Pozitif tavrınızla çalışma arkadaşlarınızı da yönlendirebileceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi ifade etmekte zorlanmayacaksınız. İlerleyen saatlerde zevk aldığınız konularda abartıya kaçabilirsiniz.

24 Haziran 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sözlerinizin değer gördüğünü hissedeceğiniz etrafınızdakileri aydınlatacağınız bir gündesiniz. Başkalarını motive ederken kendi yapabilirliklerinizi de keşfedebilirsiniz

24 Haziran 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gündelik yaşamınızda hızlı ve pratik yaklaşımlarınızın yanında yaratıcı düşüncenizle, fikirlerinizle pek çok işi kolaylıkla halledebileceğiniz bir gün olabilir. İletişim becerilerinizden, parlak zekanızdan yararlanabilirsiniz.

24 Haziran 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ne kadar para harcadığınız konusunda artık oturup ciddi bir şekilde düşünmeniz gerekiyor. Kişisel birikim konusunda daha fazla bilgi sahibi olmak istiyorsanız internette araştırma yapabilir ilgili kitapları okuyabilirsiniz.

24 Haziran 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın Aslan burcundaki seyahati sağlık konularını ön plana taşıyor. Ay’ın gün boyu boşlukta olacak oluşu çalışma hayatınızda aksiliklere sebep olabilir.Bugün önemligirişimlerinde bulunmamanızda fayda var. Doktor kontrolünden geçmek için bugünü değerlendirebilirsiniz.

24 Haziran 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz insanın uçarılılıkları sizi hayli üzecek. Özel hayatınızdaki karmaşayı atlatabilmek için enerjinizi işinizde yoğunlaştırın. Zira işlerinize şu sıralar çok önem vermeniz gerekiyor. Bu çabalarınızın karşılığını en kısa zamanda alacaksınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz.

24 Haziran 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Siz mantıklı, dürüst ve tutarlı iletişim kullanarak başarılı oluyorsunuz. Bastırılmış öfke zamansız, yersiz ve gereksiz tartışmalara yol açar.

24 Haziran 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İnatçı tavrınızı her konuya yansıtabiliyorsunuz. Bugün ailenizin dışında da işlerle uğraşmanızda fayda var. Özellikle katılacağınız toplantılarda aykırı düşünce içinde olanların sayısı bir hayli fazla ve herkese gereken cevabı vereceksiniz. Çevrenizde sizi destekleyen dostlarınızın az oluşu, işlerinizin gecikmesine neden oluyor.

24 Haziran 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 53' 46" R
Ay
Balık
15° 32' 28"
Merkür
Koç
18° 41' 37"
Venüs
Boğa
05° 24' 22"
Mars
Koç
02° 28' 49"
Jüpiter
Boğa
24° 47' 37"
Satürn
Balık
16° 53' 02"
Uranüs
Boğa
22° 33' 08"
Neptün
Balık
29° 00' 50"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 32"
Lilith
Başak
23° 44' 04"
True Node
Koç
15° 22' 51"
Son Güncelleme : 03/05/2024 23:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>