Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Yarım Bırakmak İstemiyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Nisan 2021, Pazar

Aşk 60%
Para 40%
Sağlık 90%

Bu kesinlikle diğerlerinden daha eğlenceli bir gün olacak. O halde neden surat asıyorsunuz? Mutluluk sizi rahatsız ediyor olabilir mi? Oysaki burcunuzun hayat amacı eğlenceli ve macera dolu olmak. Ancak, bu sadece bir amaç, "kesin" bir durum değil. Buna rağmen, günün neşeli havasıyla ilgili bir sorun yaşıyor olabilirsiniz.

Bugün sanatsal yetileriniz bazı engellere takılabilir. Bitirmek için endişelendiğiniz yarım kalmış bir projeniz olabilir fakat bu noktada tam olarak ne yapacağınızı kestiremiyor olabilirsiniz. Panik yapmayın! Bir iki gün başka bir şey yapın. Daha sonra aklınıza mucizevi bir şekilde fikirler hücum edebilir. Kesin bir tarih olmadığı sürece, işi bitirmek için acele etmenize gerek yok. Kendinize biraz zaman verin.

Bugün, uzun zamandır haber alamadığınız bir arkadaşınızdan sürpriz bir telefon ve e-mail alabilirsiniz. Bu sizi mutlu edecek çünkü arkadaşınızı merak ediyordunuz. İş konusunda bazı değişiklikler yaşamış olabilir fakat sizin için olası yeni fırsatlardan da bahsedebilir. Söylediklerini bir dinleyin, düşünün ve bir kaç gün içerisinde karar verin.

Hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığı, zor bir durum içerisindesin. Duyguların hayatının akışında ve yapıp ettiklerinde ağır basıyor ve adeta duygusal açıdan sınırlarda yaşıyorsun. Şu anda deneyimlediğin şey her ne ise, bunun hatalı bilgilere veya varsayımlara dayanıyor olma olasılığı yüksek. Gerçeği göremeyecek hale gelecek kadar kendini dramaya kaptırmamaya dikkat etmelisin. Mevcut eğilimin seni sabit bir bakış açısına kilitleyebilir.Bugün evde yapılacak bir sürü işiniz olabilir. Ancak sosyal durumlar nedeniyle yapmayı arzu ettiğiniz şeylerin hepsini tamamlamanız zor bir hale gelebilir. Arkadaşlarınız ya da aile üyeleriniz beklenmedik ziyaretler gerçekleştirebilir. Dolapta fazladan soda ya da bira bulundurmanızda fayda var; zira muhtemelen bazı misafirleriniz olacak. Bu sosyal anlardan keyif almaya ve biraz rahatlamaya çalışın. Ne de olsa ziyaretçileriniz gittikten sonra o işler hala orda sizi bekliyor olacak!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlarınız size ne söylerse söylesin, bugün herhangi bir yatırım yapmak için uygun bir gün değil. Bir ev almak, birikim hesabı açmak ve özellikle de çevrimiçi bir yatırım yapmak için doğru bir zaman değil. Bugünün gezegensel enerjileri para transferlerinde bilgisayarla ya da modern teknolojilerle çalışmaya uygun değil bu yüzden bir veya iki gün bekleyin. Ama ihtimaller üzerine istişare etmekte bir sorun yok elbette. Sadece henüz harekete geçmeyin.

25 Nisan 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal olarak daha hassas olabilirsiniz. Yemekler, beslenme ve sağlık konularıyla ilgilenebilirsiniz. İlişkileriniz ve hayatınızdaki insanların doğrultusunda hareket edebilirsiniz.

25 Nisan 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uyku düzenin konusunda yeni haftaya başlamadan bir düzenleme yapmak istiyorsun. Aile içinde sergilediğin otoriter davranışların baskı olarak algılanabilir.  Eğitimine ara vermek zorunda kaldıysan, tekrar başlama kararı gündemine gelebilir. Evin ihtiyaçları için alışverişe çıkacak olsan da ihtiyacın olmayan şeyler de alabilirsin.

25 Nisan 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çocuklarınızla vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Çevresel şartlardan etkilenen çocuklarınıza gereken psikolojik desteği sunuyorsunuz. Bu sürecin geçici olduğunu ve değişen kurallara ayak uydurmak gerektiğini çeşitli oyunlarla ve izleyeceğiniz eğitici videolarla onlara anlatabilirsiniz.

25 Nisan 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eksik bir işi ya da üstüne gidilmesi gereken bir durumu ele alabilirsiniz. Ancak ortaklı konularda hassasiyet ve bazı endişe yaratan konular da gündeme gelebilir.

25 Nisan 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güvence istediğiniz konularda sınanabilirsiniz. Özellikle bir ilişki içerisinde ciddiyet beklerken umduğunuzu bulamayabilirsiniz.

25 Nisan 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca artan aşk ve sevgi duygunuz ve ilişkilerle ilgili özlemlerinizle, kendinizi daha yüce bir iradeye teslim etme arzusu hissedebilir, meditasyon, dua, ritüeller ve enerji çalışmalarına yönelebilirsiniz. Gün içinde kendinize zaman ayırıp, ruhunuzu ve zihninizi dinlendirmeniz faydalı olacaktır.

25 Nisan 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Romantizm bugün mum ışığında bir yemek meselesi olmayacak. Sevgilinizin kesinlikle sadece yemek yemekten başka planları var. Öyleyse tüm çekingenliğinizi bir kenara bırakmalısınız. Kesinlikle yeni ve heyecan verici şeyler öğreneceksiniz.

25 Nisan 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi açıdan özgürlüğünüz için, şartları düzeltmeyi kendinize hedef olarak belirleyebilir; kişisel isteklerinizle, çevrenizdeki koşulları ustaca bağdaştırabilirsiniz. Bugün ailenizin kişisel sorunları gündeme gelebilir.

25 Nisan 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, büyük başarılara imza atma şansını yakalayacağınız bir dönemin ilk gününü geçirebilirsiniz. Önümüzdeki günlerde ciddi girişimlerde bulunabilir, hedefe ulaşmak için çok çalışabilirsiniz. İstediğiniz atılımı yapmayı başarmanız olasıdır.

25 Nisan 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızdaki problemleri çok yakında çözeceksiniz. İş arkadaşlarınızdan bazıları kıskançlık belirtileri gösterebilir. Bugün kendinizi üzgün ve yalnız hissederseniz, aile bireylerinizden destek isteyin.

25 Nisan 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Haftanın en zor günlerinden biri. Dikkatinizi çevrenizdeki olaylara ve insanlara yöneltmelisiniz. Aynı şekilde düşüncelerinizde de bazı değişimler söz konusu. İşyerinde yaşanabilecek beklenmedik gelişmeler, duygusal gerilim girmenize neden olabilir. Sakinlikle öfke arasında gel gitler yaşayabilirsiniz. İş konularında yeri kararlar almaktan uzak durun! Projelerinizi gözden geçirmeli ve bu gibi konularda daha dikkatli olmalısınız. Bugünlerde para durumlarınız bir miktar karışık

25 Nisan 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 04' 57" R
Ay
Terazi
01° 22' 36"
Merkür
Boğa
03° 41' 33"
Venüs
Boğa
23° 28' 35"
Mars
Koç
13° 42' 52"
Jüpiter
Boğa
28° 15' 06"
Satürn
Balık
17° 59' 19"
Uranüs
Boğa
23° 24' 12"
Neptün
Balık
29° 23' 51"
Plüton
Kova
02° 02' 46"
Chiron
Koç
21° 38' 07"
Lilith
Başak
25° 21' 45"
True Node
Koç
14° 55' 59"
Son Güncelleme : 18/05/2024 16:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>