Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Yüreğin Ferahlıyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Aralık 2020, Pazartesi

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 20%

Şımarık bir havada olabilirsiniz. Yoğun bir süreci atlatırken sabrınız azalmış olabilir. Son zamanlarda çok meşguldünüz, rahatlama ihtiyacı hissediyorsunuz. Gün içinde çok fazla etkinlik planı yapmayın. Ve tutamayacağınız sözler vermeyin. Meslektaşlarınıza arkadaşlarınıza ve sevdiklerinize karşı dürüst olun. Kendinize biraz zaman ayırmaya ihtiyacınız olduğunu onlara söyleyin.

Bugün tartışmalara kapılmak kolay olabilir, bu yüzden barışçıl bir tutum sürdürmek için çalışmak isteyeceksiniz. Eserlerinizde bazı kötü niyetli irade yaratabilecek eserlerde bazı değişiklikler olabilir. Gelecekle ilgili olumsuz sonuçlara varmak istemezsiniz. Muhtemelen, herkes ayarlandıktan sonra işler yoluna girecektir. Bu yüzden başkalarının olumsuzluğunun sizi tutukularınızdan uzak tutmasına izin vermeyin.

Bugün hep gitmek istediğiniz bir yere seyehat etme fırsatı yakalayabilirsiniz. Bu çok heyecan verici fakat ayarlama yapma konusunda zorluk çekebilirsiniz. Uçuşlar dolu, oteller çok pahalı olabilir ve evde halletmeniz gereken sorumluluklarınız olabilir. yine de, bunların hepsiyle baş etmenin bir yolunu bulacaksınız. Yaratıcı düşünün!

Psişik veya spiritüel şeylerle ilgilenmek bugün sana çok cazip gelebilir. Farklı ve gizemli rüyalar görmüş olabilirsin, veya karizmatik bir öğretmenin seni etkilemiş olabilir. Mısır, Hindistan, Glastonbury veya Kudüs gibi spritüel yerlere seyahet etmek fazlasıyla çekici geliyor olabilir ve böyle bir gezi düzenleme düşüncesiyle oyalanabilirsin. Bunlar, eski travmalarından kurtulmanın ve zihnini boşaltmanın sonuçları olabilir. Akışa göre hareket et.Kelimeleri kullanışına dair olan yeteneğin bu kez ön planda ve arkadaşların anlattığın şakalardan, hikayelerinden büyülenebilir. Bunu saçmasapan bir hünermiş gibi düşünüp küçümseme; çünkü konuşmak üzerine gerçek bir yeteneğin var. Amatörlere sahnede yer veren komedi kulüplerini bir dene veya hikayeler yazmayı dene.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı zamanlar başkalarının fikirlerinin modunu aşağı çekmesine izin veriyorsun. Çünkü biraz fazla güvenmeye eğilimlisin. O insanların da bencil ve dar görüşlü günlerinin olabileceğini gözünden kaçırıyorsun. Bugün başarılarını düşünerek veya anneni arayarak (seni bol bol övsün diye) özgüvenini yükseltebilirsin. Gayet güzel işler başarıyorsun. Lütfen at gözlüklü insanların moralini bozmasına izin verme.

28 Aralık 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün merak duygunuz artabilir. Yaşamınızla ilgili bir alanda bir bitiş veya başlangıç kararı alabilirsiniz. Küslük-barışma gibi durumlar olabilir. Uzlaşma sağlama ve anlaşma adına destekleyici bir gün. Kendinizi tam olarak ifade etmeye daha fazla özen göstermeli, abartılı ruh hallerinden ve içe kapanmaktan kaçınmalısınız.

28 Aralık 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal yıpranmışlıklarının son bulması ile kendini daha rahat hissediyorsun. İlişkisi olmayan bir Balık burcuysan senden hoşlanan birine karşı sende ilgi duymaya başlayabilirsin. Bugün kas ağrılarının artığını hissedebilirsin. Akşam evde istirahat etmek için zaman kollayabilirsin.

28 Aralık 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklediğiniz bir haber varsa olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Dostlarınızla paylaşarak sevincinizi çoğaltabilirsiniz. Bu sevinç işlerinizi tamamlamak konusunda sizi motive edecektir.

28 Aralık 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konular gündeminizi oluşturabilir. Sabah saatlerinde küçük aksilikler yaşayabilirsiniz. İlerleyen saatlerde yazışmaların ve konuşmaların yoğun olduğu saatler geçirebilirsiniz. Güven aradığınız yerlere doğru çekilebilirsiniz. Bazı konularda iç sesinizi dinlemeniz gerekebilir. Akşam saatlerinde kendinizi duygusal olarak yıpranmış hissedebilirsiniz.

28 Aralık 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda eğitim ve bireysellik ön plana çıkabilir. Bugünlerde çevreniz genişleyecek ve bu süreçte herkese karşı farklı bir bakış açısı kazanmanız gerekebilir.

28 Aralık 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınızda muazzam tekliflerle karşılaşabilir, finansal durumunuzu iyileştirecek para girişleri yaşayabilir ve size ilgisi olan insanları fark edebilirsiniz. Özel yaşamınızda vehayatınızda ani fırsatlara açık olduğunuz bugün, geçici kalp çarpıntıları yaşayabilirsiniz.

28 Aralık 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sahip olduğunuz enerji türüyle zorlukları aşıyorsunuz. Bu herkesin başarabileceği türden bir şey değil.

28 Aralık 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sadece mantığınıza güveniyor ve düşüncelerinizden taviz vermek istemiyorsunuz. Sizinle aynı tarzda düşünen kişilerle yaptığınız görüşmelerden keyif alacaksınız. Güven duygusunun çok önemli olduğunu ona hissettirmelisiniz.

28 Aralık 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün biraz daha içinize kapanık bir ruh halinde olabilirsiniz. Yeni yıl öncesinde geriye çekilip günlerinizi değerlendirmek isteyebilirsiniz.

28 Aralık 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinize çocuk muamelesi yapmayı bırakın ve onun da bir yetişkin olduğunu unutmayın. İş yerinizde belirlenmiş tüm kuralları unutun ve hayal gücünüzü kullanın. İnsanları ve hayatı seviyorsunuz.

28 Aralık 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sağlam ve kararlı bir düşünce yapısına sahip olmanıza rağmen, duygusal ihtiyaçlarınız yüzünden, hata yapmaya açıksınız. Bugün, bulunduğunuz ortamlarda şairane yönünüz ortaya çıkabilir ve karşınızdaki kişileri konuşmalarınızla anlamlı bir şekilde etkileyebilirsiniz. Zevklerin söz konusu olduğu, kısa yollar gündeme gelebilir.

28 Aralık 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 01' 44" R
Ay
Terazi
00° 43' 11"
Merkür
Boğa
03° 37' 01"
Venüs
Boğa
23° 24' 29"
Mars
Koç
13° 40' 20"
Jüpiter
Boğa
28° 14' 19"
Satürn
Balık
17° 59' 06"
Uranüs
Boğa
23° 24' 01"
Neptün
Balık
29° 23' 46"
Plüton
Kova
02° 02' 47"
Chiron
Koç
21° 37' 57"
Lilith
Başak
25° 21' 22"
True Node
Koç
14° 55' 54"
Son Güncelleme : 18/05/2024 14:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>