Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Kasım 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkın özellikle başlangıcında ve bitiminde sürüyle karmaşık duygu bir arada yaşanabilir. Hızla gerilerde kalan bitmiş ilişkinizden hala kopamadığınız, garip bir bağınız olduğunu düşünüyorsunuz. Yanılsama olabilir bu.

Aksayan her işin arkasında bir gevşeklik ya da beceriksizlik olduğu yolundaki inancınız, gün geçtikçe biraz daha esniyor. Doğal yeteneklerinizihayatınızda bir anahtar gibi kullanabiliyorsunuz.

Paranızı çok dikkatli kullanıyorsunuz. Bu özelliklerinizle hayatın bir kısmını da kaçırdığınız düşünülüyor. Ama hiç oralı bile olmuyorsunuz, tarzınızdan memnunsunuz.

Sizi hala geçmişe bağlayan ne olabilir ? Bunu tekrar tekrar düşünmelisiniz. Aşk yaşamınızdaki sıkıntının bir tahammülsüzlük, hazımsızlık olmadığından niye bu kadar eminsiniz ?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu akşam ya da yarın, bir misafirinizle özel bir geçmiş tartışmanız olacak. Bu tartışma sizi biraz incitebilir. Üstün sabır yeteneğinizi bugün bol kullanmanız gerekecek. Yaşadığınız bir problemin yakında kendiliğinden ortadan kalkması sizi sevindirecek. Gelecekten yana engin düşleriniz var. Bunlara biraz daha inançla bakmanız, o kadar da düş olmadıklarını size gösterebilir.

28 Kasım 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 00:30 Mars-Satürn görünümü, size hedefinizi gerçekleştirme cesareti ve inancı kazandırıyor. Çevrenizle olan bağlantılarınız, işinize verdiğiniz önem, kararlılık ve sabrınız başkalarının gözünde sizi güçlü kılıyor. Bu görünüm dirençli bir şekilde zorlukların üstesinden gelmenizi ve ideallerinize sıkı sıkıya sarılmanızı sağlayacaktır. Saat 01:28 Merkür-Jüpiter kavuşumu, geri hareket döneminde olduğumuz için, yarım kalan işlerin bitirilmesini ve yeni projelerin gözden geçirilmesini sağlayacak. 17 Kasım öncesi başlanan işler yürürlüğe konur. Bu tarih sonrası olanlar için sabır gerekiyor. En geç Aralık ortasında gecikmeler sona erer ve daha hızlı ilerlersiniz. Gönlünüzden geçen tüm dilekler gerçekleşsin. Canı-ı gönülden sevgilerimle,

28 Kasım 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Strateji belirliyorsun! Son zamanlarda davranışlarıyla kafanı kurcalayan, güven problemi yaşadığın insanlarla ilgili bir strateji belirlemen gerektiğini fark edebilirsin. Fakat şu anki dengeler her an değişebilir bu yüzden acele etmemende fayda var. Bugün senin için mesai erken saatlerde bitebilir. Gereksiz bir panik halinde olduğunu sen de fark etmiş olmalısın ki kısa da olsa şehir dışına çıkmak için fırsat kollayacaksın. Gün içinde sevgiline fikirlerini ifade edebilmek için yoğun istek içinde olabilirsin. Evli ya da uzun soluklu ilişkisi olan biri Balık burcuysan, sevgilinle sıra dışı konuşmalar yapabilirsin. Sorumlu olduğun konularda özellikle anne ve ailesine destek veriyorsun. Bencil davranan hiç kimseye toleransın olmayacak.

28 Kasım 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızla aranızda geçmişte yaşamış olduğunuz sorunların tekrar gündeme gelmesi söz konusu olabilir. Alıngan davranmak yerine kırgınlıklara son vermek daha iyi bir fikir olabilir.

28 Kasım 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda sorumlu olduğu olduğunuz konulara daha ciddi yaklaşmanız gereken bir gündesiniz. Sizi yoran ve yıpratan koşullar daha fazla gündeminizi etkileyebilir. Çalışma hayatınızda beraber çalıştığınız kişilere karşı daha uyumlu olmanız gerekebilir. Uğraştığınız konularda yeniden harekete geçmek isteyebilirsiniz.

28 Kasım 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaratıcı ve güçlü kişileri etkileyebilir, yeni atılımlarda bulunmak için hevesli olabilirsiniz.

28 Kasım 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkileriniz, ailenizle, patronlarınızla ve kurumlarla ilişkilerde tatminsizlik hissedebilir, dengeyi kurmakta zorlanabilirsiniz. Ne var ki akşam saatlerinde ilişkilerinizde romantizm, teslimiyet ve sevginin hakim olduğu, problemlerin aşılacağı kaliteli bir zaman sözkonusu olacak.

28 Kasım 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çocuklarınızla ilgili gelişmeler sizi memnun edebilir. Plansız işler, geçmişten gelen konular söz konusu olabilir. Gün boyu hesaplı davranmaya çalışsanız da harcamalar olası.

28 Kasım 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Aslan burcunda seyahat ederken gündelik hayatta neşeniz bol olur. Mesai arkadaşlarınızla keyifli sohbetlere dalabilirsiniz. Kalp sağlığınızı kontrol ettirmek de iyi bir fikir olabilir. Yeni birdüzenine geçmek için de kolları sıvayabilirsiniz. Alışveriş yapmak, yaratıcı yanınızı ortaya koymak da yapılacaklar listenizde olun.

28 Kasım 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Onun çok fazla üstüne düşüyorsunuz. Bazen bu ilgiden bunalıyor. Kendi doğrularınızı empoze etmeniz ilişkinizi çıkmaza sokuyor. Yakıcı bir sevgi veriyorsunuz ama ateşin dozu biraz yüksek. İşteki hırsınızın meyvesini yakında toplayacaksınız. Büyük bir şans adeta kucağınıza oturacak.

28 Kasım 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 46' 54" R
Ay
Balık
13° 50' 03"
Merkür
Koç
18° 37' 13"
Venüs
Boğa
05° 15' 39"
Mars
Koç
02° 23' 22"
Jüpiter
Boğa
24° 45' 57"
Satürn
Balık
16° 52' 26"
Uranüs
Boğa
22° 32' 44"
Neptün
Balık
29° 00' 38"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 09"
Lilith
Başak
23° 43' 17"
True Node
Koç
15° 22' 41"
Son Güncelleme : 03/05/2024 21:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>