Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Öncülük Edeceksin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Mart 2021, Pazar

Aşk 40%
Para 70%
Sağlık 50%

Bugün sevdiklerinize karşı daha fazla anlayışlı olmanız ve dikkat etmeniz gerekecek. İstemeden birinin kalbini kıracak bir şey söyleyebilirsiniz. Öfkeli, düşüncesiz tarafınız çok güçlü ancak bugün sevgilinize karşı daha yumuşak davranmaya çalışacaksınız. Dikkatli olursanız, huzurunuz bozulmaz ve iyi bir gün geçirirsiniz.

Şu an yaptığınız çalışmalarla ilgili olarak ulaştığınız sonuçları bir kenara bırakın. Hşunuza gitsin ya da gitmesin hayat her zaman ters köşe yapar. Normalde, insanların sizi mutlu edecek teklifler yapmasını düşünmezdiniz bile. Bu teklifler biraz çılgın görünebilirler ve sizin çizginizin çok yılında olabilirler. Örneğin, bir finans direktörü olduğunuzu ve birisinin sirkte size birteklif ettiğini düşünün. Çılgın, evet, ama imkansız değil!

Bugün bazı teknik aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Bir donanım parçası kırılabilir veya yeni kullandığınız bir alet bozulabilir ve acilen değiştirmek zorunda kalabilirsiniz. Bu da bütçenizi etkileyecektir. Bunun dışında etrafınızdak gerginliklerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Bu teknik zorluklardan dolayı tek suçlanan kişi siz olacaksınız ama her şeyi düzeltmek için efsanevi taktiklerinizi kullanacaksınız.

Coşkulu hissedeceğin bir gün; içinde bulunduğun bir proje konusunda oldukça tutkulu hissediyorsun. Yeni başladığın bir ilişkiyle ilgili de arzu dolu olabilirsin. Bir optimizm ve cesaret hissi sana eşlik ediyor olacak. Bu enerjileri iyi yönde kullanabilirsin. Bütün bunlar, kendini güçlü şekilde ifade etmeden destek olacak! Eğer karşına odak noktası olma fırsatı çıkarsa bunu sakın kaçırma!Bugün yepyeni ve umut dolu bir dünyaya gözlerinizi açmış gibi hissedeceksiniz. Karşılaşacağınız kişiler candan ve şefkatli olacak ve gelecek, yaşamaya değer, aydınlık bir yer gibi görünecek. Bir başka deyişle, muhteşem bir rüyanın içine düşmüşsünüz gibi hissedeceksiniz. Fakat ne yazık ki bu tatlı rüyadan sizi uyandıracak olan alarm kısa süre sonra çalacak. Bu yüzden, hala sürerken, yaşanacak günün tatlı gerçekliğine doymaya bakın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Belki henüz farkında değilsiniz ama çocuklar konusunda çok iyisiniz! Henüz bir ebeveyn değilseniz, bugün arkadaşınızın veya kardeşinizin çocuklarını ödünç almak ve biraz eğlenmek için harika bir gün olacaktır. Herkesi saatlerce eğlendirecek oyunlar ve aktiviteler bulabilirsiniz. Kendinizi çocuklarla ifade etmenin eğlenceli olduğunu göreceksiniz, zira çocuklar yetişkinlerin aksine samimiyeti ve dürüstlüğü takdir ederler.

28 Mart 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal beklentiler içinde olabilir, sevdiklerinize karşı daha hassas olabilirsiniz. Geçmişten gelen bir konunuzu, bir süredir devam eden bir gündemi sonuçlandırıp kapatabilirsiniz.

28 Mart 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hedeflerinde ilerlemen için radikal kararlar alman gerekebilir. Bugün burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Bu senin için bir işaret olabilir. Yalnız bir Balık burcuysan, eski sevgilinden gelen mesaj aklını karıştıracak. Akşam saatlerinde kendini dışarıya atmak isteyeceksin. Aile içerisindeki tartışmalara çözüm getirmek için öncülük eden kişi sen olacaksın.  

28 Mart 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sürpriz gelişmeler kapınızı çalabilir. Karar verememek ve ne yapacağınızı bilememek iyi bir olay karşısında bile keyfinizi kaçırabilir. Bu tuzağa düşmeyin ve gerektiği noktada güvendiğiniz kişilerden destek alın.

28 Mart 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Terazi burcunda dolunay gerçekleşirken, karşılıklı bir konuda daha objektif olmalısınız. Duygusal açıdan kolay etki altında kalabilirsiniz.

28 Mart 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda kendi ruh haliniz, kabiliyetleriniz, başarılarınız ve öğreticiliğiniz çevrenizdeki diğer kişilere de ilham olacak.

28 Mart 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Koç burcunda bir Yeniay meydana geliyor. Etkisini 3 gün önce ve sonra hissedeceğiniz yeniay haftasında maddi gelirleriniz ve para durumunuzla ilgili mücadelelere açık olacaksınız. Bu altı gün yeni bir şey satın almak açısından uygun değildir. Aşk hayatınızda ve arkadaş çevrenizde olası mücadeleler doğuran bu yeniayın etkisi ile kendinize olan güveninizden şüphe etmemeniz, olası ilişki kayıplarında bunun evren tarafından gerekli bir değişim olarak gönderildiğinin farkında olmanız gerekmektedir. Bu süreçte riskli ilişkilerden uzak durmanız fayda sağlayacaktır. Eski ilişkileriniz gündeme gelebilir.

28 Mart 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün keyif yapma günü sevgili Balıklar! Tüm işlerinizi bir kenara bırakın ve size ne zevk veriyorsa onu yapın. Bunu yaparken suçluluk duymanıza gerek yok çünkü bunu gerçekten hak ettiniz.

28 Mart 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal takıntılarınızın sizi yönlendirmesine izin vermediğiniz sürece, ele aldığınız konuları başarılı bir şekilde sonuçlandıracaksınız İletişim konusunda gerekli her türlü donanıma sahipsiniz. Çevrenize önem vermelisiniz.

28 Mart 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Günlük işleriniz, sorumluluklarınız ve görevleriniz ön plana çıkacaklarsa da, yoğunluk yüzünden bir parça sıkılmanız da mümkündür. Ayrıca, eylemlerinizin eleştirilmesi, haksızlığa uğradığınızı düşünmenize de yol açabilir.

28 Mart 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile olan ilişkinize zaman ayırmaya çalışın. Kariyer basamaklarından başarılı bir şekilde çıkmaya devam ediyorsunuz. Zihinsel ve bedensel sağlığınıza daha fazla özen göstermeye başlamalısınız.

28 Mart 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin kendihayatındaki problemlerinin stresiyle değişebileceğinden korkuyorsunuz. Bu korkunuz boşuna! Karşınıza çıkacak ilginç teklifleri değerlendirmek için sezgilerinize kulak verin. Daha önceden bu konularda tecrübesi olan dostlarınızdan da yardım alabilirsiniz. Beklediğiniz yüklü miktarda bir paranın gecikmesi, sizi ister istemez biraz eli sıkı biri yapıyor. Sağlığınıza özen gösterin. Fazla sigara içmemeli ve soğuk algınlıklarına karşı tedbirli davranmalısınız

28 Mart 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 04' 40" R
Ay
Balık
18° 15' 28"
Merkür
Koç
18° 48' 42"
Venüs
Boğa
05° 38' 14"
Mars
Koç
02° 37' 28"
Jüpiter
Boğa
24° 50' 15"
Satürn
Balık
16° 53' 58"
Uranüs
Boğa
22° 33' 47"
Neptün
Balık
29° 01' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 10"
Lilith
Başak
23° 45' 19"
True Node
Koç
15° 23' 08"
Son Güncelleme : 04/05/2024 04:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>