Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Öncülük Edeceksin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Mart 2021, Pazartesi

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Yeni fikirlere olan ilginiz bugün normalden daha güçlü. İnsanların söylediklerini dinleyin ve tanıştığınız her insandan bir şeyler öğrenebileceğinizi unutmayın. Karşılaştığınız her durumdan bir ders çıkarabilirsiniz. Beyninizi vücudunuzun diğer kısımları gibi düzenli olarak çalıştırın. Bunu yapabilmek için, ona hep istediği gibi günlük olarak uyardığınızdan emin olmalısınız.

Etrafınızdaki insanlar değişiyor olabilir. Belki de yeniarkadaşlarınız olacak. Şirketinizin çalışanlarında değişiklikler olabilir ve bu yeniarkadaşlarıyla ilişkiler kurmanız gerekebilir. Ya da yakında yanınızda yaşayan yeni komşularınız olacağını keşfedebilirsiniz. Gelecekte birbirlerine yardım edebilmeniz için çevrenizdeki diğer insanlarla arkadaş olmak için de çaba gösterin.

Bugün, bir parti veya buluşmada kulak misafiri olduğunuz bazı haberler sizi şaşırtabilir. Kendi kariyer yöneliminiz hakkında sizi ikinci kez düşünmeye itecekfırsatları ya da birine yakın olmadan önce bir daha düşünmenizi gerektirecek şeyler duyabilirsiniz. Duyduğunuz her şeye direkt inanmayın. Bilgilerin doğruluğunu kontrol etmeniz sizin için daha faydalı olacak.

Eğer bir şeyler sana doğru gelmiyorsa, bırak gitsin; uzaklaş. İçgüdülerin en iyisini bilir! Düşüncelerinin da oldukça berrak olduğunu göreceksin ve seni mutsuz edebilecek şeyler de yok denecek kadar az olacak. Duygularını açıkça ve dürüstçe gösterebilirsin, öyleyse üzerinden atmak istediğin bir şey varsa; bunu yapmak için doğru zaman. Rasyonel ve nedensel konuş.Yakın çevrenden sosyal bir etkinlik için alacağın davet seni sanatçılarla ya da ruhsal olaylara meyilli insanlarla tanıştıracak. Bir takım inanılmaz değişiklikler hayatında vuku bulabilir ve bu etkinlik gece geç saatlere kadar sürebilir. Ne kadar geç olursa olsun, sen eve döndüğünde ne kadar yorgun olursan ol, mutlaka zihnini temizlemek için egzersiz yapmalısın. Yoksa uyumakta zorluk çekebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yepyeni ve umut dolu bir dünyaya gözlerinizi açmış gibi hissedeceksiniz. Karşılaşacağınız kişiler candan ve şefkatli olacak ve gelecek, yaşamaya değer, aydınlık bir yer gibi görünecek. Bir başka deyişle, muhteşem bir rüyanın içine düşmüşsünüz gibi hissedeceksiniz. Fakat ne yazık ki bu tatlı rüyadan sizi uyandıracak olan alarm kısa süre sonra çalacak. Bu yüzden, hala sürerken, yaşanacak günün tatlı gerçekliğine doymaya bakın.

29 Mart 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün koşullara göre hareket etme, akışa uyum sağlama zamanı. Gizli kibir ve egosal tavırlardan kaçınmalısınız. Güven konusunda hassasiyetlere açık bir gün geçirebilirsiniz.

29 Mart 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hedeflerinde ilerlemen için radikal kararlar alman gerekebilir. Bugün burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Bu senin için bir işaret olabilir. Yalnız bir Balık burcuysan, eski sevgilinden gelen mesaj aklını karıştıracak. Akşam saatlerinde kendini dışarıya atmak isteyeceksin. Aile içerisindeki tartışmalara çözüm getirmek için öncülük eden kişi sen olacaksın.

29 Mart 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize güveninizi kazandığınız bir gün olacaktır. Geçmişi geride bırakmaya karar vererek bahar ile birlikte hayatınıza kaldığı yerden devam etmeye çalışacaksınız.

29 Mart 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde kriz yaratan durumlar oluşabilir. Parasal konularda daha dikkatli olmanızda fayda var. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. Ortaklı para konularıyla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Akşam saatlerinde daha akıcı koşullar söz konusu.

29 Mart 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde içinizdeki sessizlikten çıkmak ve dışa dönük olmak genel konunuz olacak. Yeni planlar, yeni hedefler ve kendinizle yüzleşmek isteyeceksiniz.

29 Mart 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınızda muazzam tekliflerle karşılaşabilir, finansal durumunuzu iyileştirecek para girişleri yaşayabilir ve size ilgisi olan insanları fark edebilirsiniz. Özel yaşamınızda vehayatınızda ani fırsatlara açık olduğunuz bugün, geçici kalp çarpıntıları yaşayabilirsiniz.

29 Mart 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün keyif yapma günü sevgili Balıklar! Tüm işlerinizi bir kenara bırakın ve size ne zevk veriyorsa onu yapın. Bunu yaparken suçluluk duymanıza gerek yok çünkü bunu gerçekten hak ettiniz.

29 Mart 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Her anlamda tatmin sağlayacak işlerden hoşlanmanıza rağmen, olaylara hız kazandırmak için zamana ihtiyacınız var.  Olabilecek sorunları önlemek için, küçük molalar vermeli ve her şeyi daha  ayrıntılı düşünmelisiniz. 

29 Mart 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlık ilişkilerinize çok daha büyük önem vermeye başlayacağınız bir gün geçirmeniz muhtemeldir. Dostlarınızla yaşadığınız sorunlarla yüzleşmek ve bunları çözüme ulaştırmak için yollar aramak, günün ana konusu haline gelebilir.

29 Mart 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İçinde bulunduğunuz ilişkiyi tek taraflı yürüttüğünüzü düşünüyorsunuz. Finansal durumunuzun beklentilerinizi karşılamadığını düşünseniz bile umudunuzu kaybetmeyin. Geçmişe bağlı yaşamayı bırakın.

29 Mart 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle evliliğe doğru bir adım atmak sizin elinizde. Sizden gelecek bir cevapla evlilik konusunda ciddi kararlar alınabilir. Sabah saatlerinde gerekli görüşmelerinizi planlamanız size zaman kazandıracak. İş arkadaşlarınızla ilişkilerinizde anlayışlı tutumunuz onların da işlerini kolaylaştıracak. Beklediğiniz paranın elinize geçmesi zaman alabilir. Sağlığınıza özen göstermeli ve korumalısınız. Bitkisel çaylar içmek ve beslenmenize dikkat etmek sizi koruyacaktır

29 Mart 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 01' 27" R
Ay
Balık
17° 27' 08"
Merkür
Koç
18° 46' 35"
Venüs
Boğa
05° 34' 07"
Mars
Koç
02° 34' 54"
Jüpiter
Boğa
24° 49' 28"
Satürn
Balık
16° 53' 42"
Uranüs
Boğa
22° 33' 36"
Neptün
Balık
29° 01' 04"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 51' 58"
Lilith
Başak
23° 44' 57"
True Node
Koç
15° 23' 03"
Son Güncelleme : 04/05/2024 03:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>