Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Eylül 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Size doğru yönelen birini kabullenip ilişki yaşamanız halinde ödeyeceğiniz olası bedeller size çok ağır geliyor. Yaşayıp yaşamamakta kararsız kaldığınız, ama sizi çok heyecanlandıran bir ilişkinin başındasınız.

İş ilişkilerinizde, ne şekilde olursa olsun çözülmesi gereken şeyler olduğunu düşündüğünüz sorunlarınız var. Bugünlerdeki karışıklık bazı çalışanların gevşekliğinden kaynaklandığına inanıyorsunuz.

Aile içindeki bir para tartışmasından rahatsızlık duyuyor, uzak kalmaya çalışıyorsunuz. Para meseleleri sizi yoruyor. Parayı sıkı tutmayı bilmenize rağmen, para elinizden uçup gidiyor.

Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir dönem. Çok yoğun tempolu çalışıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşama yakın çok özel bir telefonunuz olacak. O telefondaki uzun konuşma, konuşmanın ardından alacağınız karara bağlı olarak önümüzdeki günlerde sizi şekillendirecek. Bugünü uykunuzu alamamış gibi dalgın geçiriyorsunuz. Çünkü kafanız meşgul. Ayaküstü geçici bir küskünlük yaşıyorsunuz. Bazı konularda, ki bunlar az değil, fazla kırılgan davrandığınızı kabul ediyor, ama yine de kırılıyorsunuz

30 Eylül 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 02:16 Ay-Mars görünümü, sorunların, eleştirel yaklaşımların, baskıların sizi içten içe yorduğunun göstergesidir. Bunları aşabilmek için, maziyi bir yana bırakıp bedeninizi, zihninizi rahatlatıcı egzersizler yapın. Sürekli bir şeyleri kafanıza takmak yerine, mevcut sıkıntıları aşabilmek için kendinize, yolunuza inanın. Saat 04:34 Ay-Güneş arasındaki görünüm, iletişimsel olarak bazı kişilerle anlaşmanın, ortaklaşa düşünmenin mümkün olmadığını gösteriyor. Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın diyenler canınızı fena halde sıkıyor. Çünkü siz zamanında bu insanlara el uzatmıştınız. Şimdi ihtiyaç duyduğunuzda bakıyorsunuz ortalarda yoklar. Bu görünüm dostluk ve ailevi konularda derinlemesine düşünmenizi sağlıyor. Saat 17:58 Ay-Neptün görünüm etkisi atında, yanlışlar karşısında lafınızı sözünüzü esirgememenizi sağlar. Madem durum böyle, en azından içimdekileri söyleyip rahatlayayım diye düşünürsünüz. Bu bir yerde olumlu gibi durabilir. Ancak yine de köprüleri yıkmadan bunu yapmak akıllıca olur. Saat 18:38 - 1 Ekim saat 21:00 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Rahatınıza bir hayli düşkünsünüzdür. Genel olarak hangi konuda olursa olsun değişimde bulunmak, cesaretle bir işe kalkışmak, bir konuda karar vermek mümkün olmadığı gibi, önerilmez de. Çünkü kişi verdiği kararın sakıncalı, eksik noktalarıyla daha sonra uğraşmak zorunda kalabilir. Ancak çok zorlanacağını söyleyemeyiz. Keyifli bir Pazar günü dileğimle,

30 Eylül 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünden itibaren birçok konuda duyguların ve düşüncelerin değişmeye başlıyor. Annenle veya kız kardeşinle arandaki problemlerde artık çözülmeye başlıyor. Kişisel görünüşün ile ilgili radikal kararlar alabilirsin. Birçok konuda kendini rahat hissetmek isteyebilirsin. Fakat bugün ki rehavetin açık sözlülükle patavatsızlığı birbirine karıştırmana neden olabilir. Bulunacağın ortamlarda sözlerini özenle seçmende fayda var. Özelikle akşam saatlerinde hem çalışkan, hem sosyal hem de ilişkilerinde dengeyi tutturman ön planda olmanı sağlayacak. İlişkisi ya da evliliğinde sorunları olan bir Balık burcuysan, tüm sorunların çözüme kavuşması adına konuşmalar yapabilirsin. Araştırmak, yeni bir şeylere başlamak, adım atmak, üretmek her ne yapıyorsan senin için çok kolay olacak.

30 Eylül 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizde yüzleşmek istemeyeceğiniz bazı sorunlar yeniden gündeme gelebilir. Yeni ve orijinal bazı yaklaşımlarla ilişkiler konusunda daha deneyimli olmak isteyebilir ve sorunların üstüne gitmek isteyebilirsiniz.

30 Eylül 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın yapabileceğiniz çok şey var. Aynı zamanda eve yönelik konularda da cömert davranabilirsiniz.

30 Eylül 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Huzur içinde sevginizi gösterebilecek ve romantizmi yoğun olarak yaşayacağınız keyifli bir gündesiniz.

30 Eylül 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde iletişimle ilgili konular biraz daha hassasiyet içerebilir, sözlerinizle karşınızdaki kişide düşündüğünüzden farklı bir etki yaratabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise eviniz ve ailenizle ilgili konular var gündeminizde.

30 Eylül 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşırı faliyetten kaçınıp, sizi mutlu eden insanlarla günü evde geçirmekte fayda var. Evde ufak tamirat işleriyle uğraşmak gerekebilir. Küçük ev kazaları olası, dikkatli olun. Akşam üstü yeni bir film sizi hoş tutar.

30 Eylül 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın İkizler burcundaki seyahati ev ortamınızda size bol sohbetli bir gün yaşatır. Gelen gideniniz çok olur. İletişime yönelik cihazlarınızla ilgili bir sıkıntı yaşayabilirsiniz. Tamirat, tadilat işlerinde aksaklıklar gündeme gelebilir. En iyisi bugün bu tarz işlerinizi başka bir güne erteleyin. Evde dostlarınızla vakit geçirmek, size iyi gelir.

30 Eylül 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz.

30 Eylül 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
01° 32' 11" R
Ay
Akrep
14° 44' 42" R
Merkür
Boğa
08° 50' 05"
Venüs
Boğa
27° 53' 28"
Mars
Koç
16° 26' 26"
Jüpiter
Boğa
29° 05' 54"
Satürn
Balık
18° 12' 58"
Uranüs
Boğa
23° 36' 39"
Neptün
Balık
29° 28' 38"
Plüton
Kova
02° 01' 02"
Chiron
Koç
21° 48' 41"
Lilith
Başak
25° 45' 37"
True Node
Koç
14° 51' 21"
Son Güncelleme : 22/05/2024 06:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>