Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Olaylardan Etkileniyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Haziran 2021, Cuma

Aşk 50%
Para 40%
Sağlık 70%

Hafızanız oldukça keskin. Ziyaret ettiğiniz yerlerin görüntülerini yıllarca hafızanızda tutabilirsiniz. Zihninzde bir sürü fotoğraf var. Bugün, ziyaret ettiğiniz bir yeri ayrıntılarıyla hatırlayabilirsiniz. Bu, güzel bir ortamda yaptığınız tatil olabilir. Ya da belki de güzel bir konakta, otelde veya şatoda geçirdiğiniz bir hafta sonu.

Bu gün sizin için biçilmiş bir kaftan. Zaten doğal olarak sezgiselsiniz ve bugün de algılarınız çok keskin. Sonuç olarak, insanlar sizden gün boyunca yardım ve tavsiye almak için gelecekler. Bu ilk başta gurur verici olabilir, ancak gün geçtikçe can sıkıcı olmaya başlar. Onları bir şekilde atlatın (nazik bir şekilde, elbette), böylece yeteneklerinizi kendi kazancınız için de kullanabilirsiniz. İşinize odaklandığınız zaman, fikirleriniz yaratıcı ve harika yeni yollarla kesişecek. Parlak fikirlerin hiçbirini unutmak istemiyorsunuz, o yüzden not alın!

Duyduğunuz veya okuduğunuz ruhani ve metafiziksel konular bugün kafa karıştırıcı ve biraz da sıkıcı gelebilir. Tek başına bir yerlere gidip bu konuları anlamaya çalışabilirsiniz, fakat bugün bunun için iyi bir zamanlama değil. Çünkü böyle yaparak sadece kafanızı biraz daha karıştıracaksınız. Bugün bilgi toplamak için iyi bir gün diye düşünün, bunları kabul edip etmeme konusunda düşünmeyin. Yarın zihniniz daha temiz olacak.

Yenibağlantıları sana psişik, spiritüel ve iyileştirme sanatları alanında kariyerler vaat edebilir. Belki de resim ve yazı çizi alanında fırsatlar karşına çıkar. Bu konuyu ciddiye al. Bu alanlardaki yetenekleri bugün göz önüne çıkabilir ve onları daha fazla eğitmeye karar verebilirsin. Arkadaşlarının ve grupların destekleri ise paha biçilemez.Bugün herkese karşı gayet sıcak ve cana yakın hissedebilirsiniz. Bir çeşit sosyal etkinlikte yer alabilir ya da gelecekte yapılacak partilere davetler alabilirsiniz. Muhtemelen harika vakit geçirecek ve birkaç yeni arkadaş edineceksiniz. Bununla birlikte, bol miktarda C vitamini almaya ve havaya uygun şekilde kalın giyinmeye dikkat etmenizde fayda var. Nezle virüsü veya etrafta kol gezen başka virüsler olabilir ve şu anda bu tür enfeksiyonlara daha kolay yakalanabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin için ilginç bir gün olabilir. İnsanlar tek bir yönünüzü görmeye alışkın ama aslında çok karmaşık yönleriniz de var. Bugün farklı bir yönünüzü ifade etme fırsatı bulabilirsiniz. Arkadaşlarınızın yanında biraz şakacı olabilirsiniz ve aptal gibi davranabilirsiniz! Ya da aile üyeleriyle konuşmalar yapabilirsinşz bu da ne kadar kıvrak ve keskin zekaya sahip olduğunuzu gösterebilir. Bugün çoklu yönleri keşfedin.

4 Haziran 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gerekli harcamalar yapabilirsiniz. Bazı Balıklar, harcama yaparak daha iyi hissetme ve rahatlama eğiliminde olabilir. Kıtlık bilincinde olmamaya, şükür içinde olmaya özen gösterin.

4 Haziran 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrendeki olaylardan etkileniyorsun. İlişkisi olan bir Balık burcuysan, sevgilinin bu günlerdeki desteği sana güç verebilir. Uzun süredir ertelediğin kişisel bakımın bugün gündeminde olacak. Alışverişe çıkabilirsin. İş yerindeki yorgunluğun sorumluluklarını ihmal etmene sebebiyet verebilir.

4 Haziran 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi anlatmadan anlaşılmak istediğiniz bir gün olabilir. Bu doğrultu da çevrenizi yeniden şekillendirmek isteyebilirsiniz. Çevrenizde sizi iyi tanıyan dostlarınızla görüşmek bu isteğinizi karşılayabilir.

4 Haziran 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Çözemediğiniz konularda kabullenme ihtiyacı doğabilir. Uğraştığınız konularda yeteneklerinizi kullanmak işlerinizi kolaylaştırabilir. Gün içinde başkalarından gelen destekleri iyi değerlendirebilirseniz, kendinize vakit ayırabilirsiniz. Gün içinde cesur davranabilirsiniz.

4 Haziran 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda bazı noktalarda önlem almanız gerektiğini hissedebilirsiniz. Duygusal konularda kendinizi yeterli ifade edebileceksiniz.

4 Haziran 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugünhayatınızdaki ilişkilerinizde kıskançlık, anlaşmazlık ve uyumsuzluklara açık bir günden geçmektesiniz. Aşırı yemek yemekten kaçınmalı, dengeli beslenme planı uygulamaya çalışmalısınız. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, arkadaş çevreniz ve değer verdiğiniz kişilerle eğlenceli aktiviteler düzenleyebilir, oyun partileri yapabilir, hayatın keyifli taraflarına daha çok odaklanabilirsiniz.

4 Haziran 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, sanatsal yeteneğinizi kariyerinize nasıl daha fazla aşılayabileceğinizi düşünmek için iyi bir gün. İnanılmaz yaratıcı yeteneğinizin boşa gitmesine izin vermediğinizden emin olun. Önümüzdeki günlerde bunu nasıl gerçekleştirebileceğinize dair bir plan yapın.

4 Haziran 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sezgilerinizin oldukça yüksek olduğu bir gün. Sıra dışı düşüncelerinizi çılgınlık olarak yorumlamayın. Kazançlarınızla ilgili sınırlarınızı genişletmek istemenizi, çevresel koşullarınızla birlikte değerlendirmelisiniz.

4 Haziran 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yurtdışı işiniz olabilir. Oradaki izlenimlerinizle büyük bir yatırım yapabilirsiniz. Çok çalışmanızın karşılığını almaya başlayacaksınız. İş hayatınızda önemli atılımlar olacak. Rakiplerinizi bile safdışı bırakacak imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Sevdiğinizden olumlu bir telefon alacaksınız.

4 Haziran 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün çok tutkulu olacaksınız ve partneriniz buna bayılacak. Kariyeriniz hakkında birtakım değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Hayatınızdaki stres seviyesini azaltmaya çalışın ve kendinize eğlenmek için zaman ayırın.

4 Haziran 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hedeflerinizle yaşamak isteyen ilginç bir yapıya sahipsiniz. Değişimler sizi yaşama daha sıkı bir şekilde bağlıyor ve mantıklı görüşleriniz göz dolduruyor. Bugün, birçok arkadaşınız sizin fikrinizden yola çıkabilirler. Paylaşımlarınız sayesinde motivasyon yeteneğinizi geliştiriyorsunuz. Liderlik özellikleriniz atakta.

4 Haziran 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 25' 41" R
Ay
Akrep
00° 33' 31" R
Merkür
Boğa
07° 07' 40"
Venüs
Boğa
26° 28' 26"
Mars
Koç
15° 33' 58"
Jüpiter
Boğa
28° 49' 35"
Satürn
Balık
18° 08' 42"
Uranüs
Boğa
23° 32' 40"
Neptün
Balık
29° 27' 08"
Plüton
Kova
02° 01' 38"
Chiron
Koç
21° 45' 20"
Lilith
Başak
25° 37' 57"
True Node
Koç
14° 55' 22"
Son Güncelleme : 21/05/2024 02:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>