Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Sağduyulusun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ocak 2020, Pazar

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün ilginç bazı "tevafuklar" meydana gelebilir. Tevafuk, kozmik bir tesadüf ve hayatla ilgili bir merak duygusu hissettiren o anlardan biridir. Bu durum, sevdiğiniz birini veya bir arkadaşınızı içerebilir. Belki de bu kişi hakkında bazı sezgileriniz olabilir ve daha sonra bunların doğru olduğu ortaya çıkabilir. Ya da anlamlı, mucizevi bir şekilde ortaya çıkan şeyler hakkında bazı "sinyaller" alabilirsiniz.

Bazı zor zamanlardan geçen bir arkadaşınız bugün tavsiyelerinizi almak isteyebilir. Arkadaşlarınız ya da belli bir proje üzerinde beraber çalıştığınız meslektaşlarınız arasında bugün sinirler gergin olabilir. Sinir bozucu gecikmeler herkesin etkisiz kalmasına neden olabilir. Belki mola vermek ve daha sonra herkes daha konsantre hissettiğinde projeye geri dönmek en iyisi olacaktır. Gelişmelere ve bu olaylara dahil olan kişiler için üzülmek işlerin tamamlanmasını ara vermek kadar olmasa da geciktirir.

Profesyonel hayatınızda durumları değerlendirmenin zamanı geldi. Bu sizin için hep olan bir mevzu fakat bugün konular daha net ve kesin olacak. Şüphesiz ki, profesyonel hayatınızı ilgilendiren gerçek ilerlemeler kaydettiğiniz hissindesiniz. Ya da, hiç olmazsa, problemleri ve potansiyel çözümlerini ifade etmede kendinizi daha iyi hissediyorsunuz. Güzel bir his, değil mi?

Hafif, vurdumduymaz bir tutum sürdürmen, sırtında bir ton yük varken pek de mümkün olmuyor. Belki de bu yükleri zaman içinde sırtında biriktirmişsindir. Dışa vurman gereken şeyleri açıklamak yerine içinde tutup bastırdığında, sırtına yeni tuğlalar yüklenmiştir. Birden bir gerçeklerle yüzleştin ve bütün bu tuğlalarla daha fazla ilerleyemeyeceğini fark ettin. Şimdi acıyla başa çıkma ve fazla yüklerinden arınma zamanı.Son birkaç aydır hayatınızda dönüm noktaları yaşıyorsunuz. Şu ana kadar arabayı sürerken aynalara çok fazla bakmadınız. Bugün birkaç saatliğine sessiz ve sakin bir yerde durup son birkaç aydır hayatınızda neler olup bittiğine bakmaya çalışmalısınız. Gerçekten bu yolda mı gitmek istiyorsunuz?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bağlı olduğunuz bir arkadaş ya da bir grubu içeren bir görüşmeyle bugün ilgilenmeniz gerekebilir. Sezginiz ve mantığınız çok yüksek seviyede çalıştığından, umduğunuz sonuçları elde etmek için yeterince keskin ve pratik olmalısınız. Doğuştan gelen duyarlılığınız size iyi hizmet etmeli ve bugün ile iletişime geçtiğiniz kişilerle yaşadığınız deneyim muhtemelen gelecekte de tekrarlanacaktır. İlerleyin!

5 Ocak 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün etrafınızda olacak insanlardan çok daha akıllısınız. Üstün hissetmek ve sinirli hissetmek arasında parçalanacaksınız, çünkü beğen ya da beğenme, bu insanlarla başa çıkmanız ve sizi anlamaları için onları yapmanız gerekiyor. Günün sonunda, tüm hedeflerinize ulaşmış olacaksınız ve onlar da birkaç yeni şey öğrenmiş olacaklar.

5 Ocak 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne yoğun başlayabilir ve günün devamında çok şaşırtıcı haberler alabilirsin. Bir arkadaşının düzenlediği kahvaltıyı kaçırmak istemeyebilirsin. Hoşlandığın kişinin de orda olacağını duyman, tüm işlerini geri plana atmana değeceğini düşünüyorsun. Kardeşlerin ile oluşacak gereksiz tartışmalar ve yanlış anlaşılmaların üzerinde gölge gibi gezinmesine izin verme. Sağduyulu davranarak kendini rahat ifade edebilirsin. Ailenin yaşadığı bir soruna karşı onlara yapıcı tavsiyelerde bulunabilirsin.

5 Ocak 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün beklediğiniz bir haberle ilgili olumlu bir dönüş alabilirsiniz. Özel yaşamınızla ilgili yaşadığınız sorunları çözebilir ve ilişkinizi olumlu bir yönde değiştirebilirsiniz. Bir durumun iyi ya da kötü olması belki de doğru veya yanlış olması kıyaslamasına bugün gitmemelisiniz.

5 Ocak 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizdekileri daha iyi değerlendirmeye çalışın. Alışveriş yapacaksanız, gereksiz harcamalardan kaçınmaya bakın.

5 Ocak 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda kendinizi göstermek isteyebilir ve yaptıklarınızın değer görmesini talep edebilirsiniz. Sunum gibi konularınız varsa başarılı olabilirsiniz.

5 Ocak 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün oldukça yumuşak ve keyifli etkilere sahip. Sevgiye sarılıp sarmalandığınızı hissedeceksiniz.

5 Ocak 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gelirinizi artırmak için yeni adımlar atmak istiyor olabilirsiniz. Arkadaşlarınızla iletişime geçip onların da fikrini alarak yeniaramaya başlayabilirsiniz.

5 Ocak 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Boğa burcundaki seyahatine devam ettiği bugün, gündeminizde sosyal çevreniz ve iletişimle ilgili meseleler olacaktır.Sosyalleşmek ve yakınlarınızla paylaşımda bulunmak istersiniz. Ay ve Jüpiter üçgeninin etkisiyle ufkunuz geniş olacaktır. Yeni eğitimlere katılabilir, ilginizi çeken konularda kendinizi geliştirebilirsiniz.

5 Ocak 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

5 Ocak 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Değerli bir şeyin hayatınızdan çıkmasının boşluğu yeni yeni hissettiriyor olabilir. Özlem duyduğunuz, pişman olduğunuz bazı şeyler var. Hala kafanız bazı noktalarda karışık. Başka konularla ilgilenerek bu karışıklığın üstesinden gelmeye, başka bir imaj çizmeye çalışıyorsunuz. Fakat sizin de kendinizle baş başa kaldığınız zamanlar var.

5 Ocak 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; bugün her zamankinden daha kararlı ve istikrarlı olabilir, hedeflerini gerçekleştirmek için harekete geçebilirsin. Yoğun iletişim trafiği içinde keyif alacağın programlar yapabilirsin. Arkadaşlarınla beraber olabileceğin ve kendini güvenle ifade edebileceğin ortamlarda bulunabilirsin.

5 Ocak 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 05' 57" R
Ay
Başak
19° 19' 22"
Merkür
Boğa
02° 19' 30"
Venüs
Boğa
22° 13' 15"
Mars
Koç
12° 56' 16"
Jüpiter
Boğa
28° 00' 39"
Satürn
Balık
17° 55' 15"
Uranüs
Boğa
23° 20' 39"
Neptün
Balık
29° 22' 26"
Plüton
Kova
02° 03' 12"
Chiron
Koç
21° 35' 03"
Lilith
Başak
25° 14' 57"
True Node
Koç
14° 54' 28"
Son Güncelleme : 17/05/2024 15:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>