Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Şubat 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bilinçli tercih ettiğiniz yalnızlığınıza artık son vermek istiyorsunuz. Karşı cinsten biriyle yakınlaşmanız sizi heyecanlandırıyor. Bu heyecan çok kısa bir sürede bir ilişkiye dönüşebilir. Bu kez hayatınızın aşkını yaşayabilirsiniz.

Uzun zamandır yaşanan durgunluk giderek yerini hareketliliğe bırakıyor. Bu da sizin motivasyonunuzu arttıracak. Önümüzdeki günlerde yoğun ama zevkli biryaşamınız olacak.

Sizi ve çevrenize yetecek kadar kazanıyorsunuz. Tek sorununuz kenarda bir birikim yapamamanız. Bu konuda sizi uyaranlar var. Onlara kulak vermeniz yerinde olur.

Mutluluk çok yakınınızda. Kendinizle ilgilenmeye başladığınızda hemen elde edebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi sıkmayan hatta bir ölçüde mutlu eden bir yalnızlığınız var. Ortak noktalarınız olan insan sayısını çoğaltmalısınız. İlişki halinde olduğunuz insanlarla aranızda birtakım sorular ve tartışmalar söz konusu. Öğle saatlerinde konuklarınız olabilir. Bu konuklarla daha çok geleceğe dair planlar içinde olacaksınız. Uzun vadede benzer amaçlı beklentiler içine girebilirsiniz.

5 Şubat 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 01:42-07:44 arasında Ay-boşlukta ilerleyecek. Etrafımızda olan bitene ve içinde bulunduğumuz duruma bir bakalım. İnatçı davranmayalım. Güvencemizi önemseyelim. Bir şeyleri kafamıza takıp, altında bir şey aramayalım. Ancak bastığımız yeri de bilelim. Ay-İkizler burcu seyri, saat 07:44 itibariyle etkili olacak. Bu enerji içimizdeki, ruhumuzun derinliklerindeki farklı yanlarımızı ortaya koyma hevesimizi canlandırıyor. Bir şeyler olmalı, bir şeyler hayatımda artık değişmeli diyen iç sesimiz bize rehberlik ediyor. Dilediğimiz şekilde kendimizi ifade edeceğiz. Özellikle ev sınırları içinde yapılan konuşmalar bir hayli etkili olacaktır. Saat 09:52 Ay-Venüs ve saat 18:16 sonrası etkili olacak Ay-Mars görünümleri, ev içinde ve mali konularda işlerinizi çabucak halletme arzunuzu işaret eder. İki ayağınız bir pabuca girmiş gibidir. Bugün eviniz veya herhangi bir işinizle alakalı harcamada bulunabilirsiniz. Saat 15:03 Ay-Kuzey düğüm görünümü, 7 Şubat tarihine kadar, ailevi ve özel ilişkinizde bazı sıkıntılar sizi rahatsız edebilir. İnsanların sizi anlamadıklarını düşünürsünüz. Sizin isteğiniz maddi açıdan tatminkar bir yaşam sürmek. Bunun için dış dünya ile bağlantınızı güçlü tutmanızda yarar var. Bu size yeni kapılar açabilir. Huzur ve esenlik dolu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

5 Şubat 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün olumsuz düşünceler içine girebilir, olaylara duygusal yaklaşımlarda bulunmayı biraz abartabilirsin.

5 Şubat 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Alacaklarınız, miras, nafaka, maddi hukuksal süreçlerle ilgili olumlu gelişmeler yaşanabilir. Partnerinizin duygusal ihtiyaçlarına cevap verebilecek motivasyonu bulabilirsiniz. Gün genelinde ilişkilerinizde şartları fazla zorlamayın.

5 Şubat 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailenizle ilgili konular öne çıkabilir. Daha fazla hareket ve iletişim içerisindesiniz. Ancak aynı anda birden fazla durumla ilgilenmeniz de gerekebilir.

5 Şubat 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizden olumsuz tepkiler alıyorsunuz. Kendinizi sorgulamayı bilmelisiniz. Sürekli ben merkezci oluşunuz diğer insanları bıktırıyor. Bu aralar fazla stres yaşıyorsunuz.

5 Şubat 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çalışmalarınızı önceden planladığınız gibi sürdüreceksiniz. İstekleriniz doğrultusunda yeni gelişmeler meydana geliyor. Hızlı ve kararlı bir tempoda çalışacak, beklentilerinizle karşılaşacaksınız. Olumlu davranabilirsiniz.

5 Şubat 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eviniz ve aileniz sizin için önemli olacak. Dinlenmek, keyif yapmak, evinizde misafir ağırlamak isteyebilirsiniz. Bu süreçte işle ilgili sorumluluklarınızı çok iyi organize etmelisiniz.

5 Şubat 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatlerinde kariyer alanınızda bir otorite figürü veya üst ile gerginlik yaşamanız olasıdır. Bu kısa süreli gerginlik gün boyu canınızı sıkabilir.Aile bireylerinizle vakit geçirmek, onlarla keyifli sohbetler yapmaktan memnun kalacaksınız. Meraklı sorunlarınızın cevaplarını alabilirsiniz. Aile ve bilhassa ebeveyninizle kurduğunuz diyaloglarda yüzeysel kaldığınızı gözlemleyebilirsiniz. Bu tarzınız eleştirilere yol açabilirken sevginizi aktarmanız konusunda da sıkıntılar yaşamanıza neden olabilir. Konudan konuya atlamanız onları yorabilir.

5 Şubat 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bilinçaltınızdan kaynaklanan bir çeşit huzurluk yaşamanız ve bunun sonucunda da sosyal yaşamdan çekilerek içinize kapanmanız mümkündür. İç dünyanızda var olan duygular, değişimler ve dönüşümlere odaklanıp, onları tam kavrayamamanın verdiği sıkıntıyı aşmaya çalışabilirsiniz.

5 Şubat 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 21' 52" R
Ay
Yengeç
06° 00' 31" R
Merkür
Koç
25° 15' 09"
Venüs
Boğa
14° 54' 24"
Mars
Koç
08° 24' 03"
Jüpiter
Boğa
26° 36' 30"
Satürn
Balık
17° 29' 53"
Uranüs
Boğa
22° 59' 57"
Neptün
Balık
29° 13' 35"
Plüton
Kova
02° 05' 09"
Chiron
Koç
21° 16' 38"
Lilith
Başak
24° 35' 24"
True Node
Koç
15° 03' 44"
Son Güncelleme : 11/05/2024 17:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>