Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Titizliğin Artıyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ekim 2020, Salı

Aşk 100%
Para 50%
Sağlık 50%

Etrafınızdaki insanlar neşeli bir havada olacak. Günün enerjisi keyifli bir atmosfer yaratıyor Bu güzel hissi kapılmaya çalışın ve bazı saçma konuşmalara yer açın. Hayatın daha eğlenceli yönlerini görmek isteyeceksiniz. Zekice şakalar ve fıkralar anlatarak espritüel mizahınızı ortaya koyun. Sizi dinleyenleri eğlendirmekten ve alkışlanmaktan zevk alacaksınız.

İş yerindeki bazı ilişkilerinizi biraz daha net hale getirmeniz çok önemli olabilir. Bazı insanlar kararlarınızdan dolayı mutsuz olabilir, ancak bazı kişilerin size ve itibarınıza olan etkisini düşünmeniz gerekir. Eğer bir şirketin başkanı olsaydınız, bu 'kötü unsurlardan' kurtulmayı düşünmenin zamanıydı.

Bugün kafanızda parasal endişeler olabilir. Beklediğiniz bir kontrol henüz gerçekleşmemiş olabilir. Belki yürüttüğünüz bir projeyi bitirmek düşündüğünüzden daha fazla zaman alabilir bu da maddi olarak biraz ertleme yaşayacağınız anlamına gelebilir. Fakat adı üstünde "erteleme". Sabırlı olun ve artık daha fazla endişelenmeyin!

Böyle bir günde konsantrasyonunu sağlamak güç olabilir. Bu enerji birçok kişiyi bu yönde etkileyecek; bu sebeple zor durumlarda kalırsan utanıp sıkılmana gerek yok. Ayrıca insanlar huysuz ve motivasyonsuz olacağı için çatışmalardan kaçınabilmek de önem taşıyor. Tedbiri elden bırakma.Harekete geçme zamanı geldiğin hazır olmalısın. Doğru zamanı kendin farkedeceksin. Gemi iskeleye yanaşırken hemen gemiye atla. Fakat kıyıyı terk ederken, her zamankinden daha da tedirgin hissedeceksin. Yanına yakın bir arkadaşını almayı unutma. Aksi takdirde güneşin batışını tek başına izlemek can sıkıcı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Diğer insanların, özellikle de yakın arkadaşlarınızın, size karşı tutumunda bir değişiklik olduğunu hissedebilir ve bu duruma bir anlam veremeyebilirsiniz. Gerçek şu ki; değişen sizsiniz ve arkadaşlarınızın bir kısmı bu yeni halinizden hoşlanırken bir kısmı da bu değişimi yadırgayabilir. Değişim kaçınılmaz ancak uzun vadede bunun oldukça olumlu bir süreç olduğunu göreceksiniz. Yalnızca şu anda zorlanabilirsiniz, bu yüzden hem kendinize hem de arkadaşlarınıza karşı sabırlı olmalısınız.

6 Ekim 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkiler, ortaklıklar öne çıkabilir. Aile üyeleriyle bir araya gelebilir, sevdiklerinizle duygusal ve finansal destekler içinde olabilirsiniz. Zaman zaman sıkılganlık artabilir. Kadınlarla ilişkilerde iyileşmeler olabilir.

6 Ekim 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün evinde hummalı bir temizlik başlatabilirsin. Evli bir Balık burcuysan eşinle bu konudabölümü yapmanın faydası büyük oluyor. Akşam yemeğini dışarda yiyebilirsin. Tesadüfen eski bir arkadaşınla ile karşılaşabilir, aldığın haberlerle mutlu olabilirsin. Ayaküstü ettiğin sohbet sana oldukça keyif verecek.

6 Ekim 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aileniz ve kariyeriniz arasında kalmış gibi hissedebilirsiniz. Sizin geleceğinizi aileniz planlasın istemiyorsunuz. Hayallerinize ve belirlediğiniz hedeflere doğru yürümek için ailenize düşündüklerinizi ifade etmelisiniz. Ailenize yapmaktan mutlu olacağınız işi ve kendi kararlarınızı vermek istediğinizi dile getirmelisiniz. Eşinize karşı alıngan tavırlar sergilemeniz sorunların üzerini kapatmamaktadır. İletişim halinde olmayı seçmelisiniz.

6 Ekim 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konular gündeminizi oluşturabilir. Sabah saatlerinde küçük aksilikler yaşayabilirsiniz. İlerleyen saatlerde yazışmaların ve konuşmaların yoğun olduğu saatler geçirebilirsiniz. Güven aradığınız yerlere doğru çekilebilirsiniz. Bazı konularda iç sesinizi dinlemeniz gerekebilir. Akşam saatlerinde kendinizi duygusal olarak yıpranmış hissedebilirsiniz.

6 Ekim 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dostlarınızla ilgilenmeyi ve ilgi görmeyi tercih edebilirsiniz. Keyifli sohbetler ve insanlar ilginizi çekebilir ayrıca entelektüel konulara başlamak için uygun bir gün.

6 Ekim 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkilerinizde etkili iletişim geliştirebileceğiniz, ev alım satımı, evle ilgili düzenlemeler, aile ile geliştirilen diyaloglar ve finansal konulara çözüm üretme konusunda fırsatlarınızın olacağı gün içinde, enerjinizi çalışmalarınıza ve hedeflerinize odaklayabileceğiniz pozitif bir zaman dilimindesiniz.

6 Ekim 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gerçek zarafet, zahmetsizce giyinmek demektir. Bir düşünün, fondöten veya rujlarınız hakkında ne kadar az endişelenirseniz, hayatınızı o kadar çok zevkle yaşarsınız!

6 Ekim 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın İkizler burcundaki seyahati ev ve aile konularını ön plana taşıyor.Evde zaman geçirmekten keyif alacağınız bir gün olacaktır. Evinizi düzenleyebilir, dekorasyonunda değişiklikler yapabilirsiniz. Partnerinizle veyaortaklarınızla fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz, eleştirel davranmamaya özen gösterin.

6 Ekim 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz. Karşınızdakilerin bu çift karakterinizi kabullenmesi biraz zor.

6 Ekim 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Her ilişkide birtakım problemler ortaya çıkabilir, kendinizi üzmeyin. İş yerinizde karşınıza çıkan problemleri, kolay bir şekilde çözebiliyorsunuz. Geçmişte yaşadığınız kötü anılardan dolayı, geleceğe şüpheli bir gözle bakıyorsanız.

6 Ekim 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizde sorunsuz, güzel günler sizi bekliyor. Birlikte çıkılacak kısa bir tatil, ilişkinizi zevk alma açısından da benimsemenizi sağlayacak. İşinizle ilgili gereksiz korku ve şüphelerden arınıp isteklerinize ve başaracağınıza inanın. Bununla birlikte çalışma arkadaşlarınıza yumuşak ve anlayışlı davranmak size kazandıracaktır. Para problemleriniz can sıkıcı boyutlarda. Bu konuda ailenizden beklemediğiniz büyük bir destek göreceksiniz. Soğuk algınlığına dikkat

6 Ekim 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 17' 40" R
Ay
Aslan
14° 33' 49" R
Merkür
Koç
28° 40' 04"
Venüs
Boğa
18° 38' 29"
Mars
Koç
10° 43' 12"
Jüpiter
Boğa
27° 19' 27"
Satürn
Balık
17° 43' 11"
Uranüs
Boğa
23° 10' 31"
Neptün
Balık
29° 18' 13"
Plüton
Kova
02° 04' 17"
Chiron
Koç
21° 26' 09"
Lilith
Başak
24° 55' 36"
True Node
Koç
14° 52' 57"
Son Güncelleme : 14/05/2024 17:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>