Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Haziran 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Daha değişik bir bakışla, değişik etkilenmeler bugünlerde kaçınılmaz olabilir. Aşka olan inancınızı bir iç tartışmaya çeviren olumsuz tanıklıkların etkisinden kurtulacaksınız.

Bir konudaki tercihinizden fazla emin olmamanız gerekiyor. Akşam saatlerinde birbağlantınızla önemli bir görüşmeniz olacak. İşlerinizi aksatabilecek konularla uğraşlar içine girebilirsiniz.

İş hayatınızdaki başarılarla doğru orantılı görünen beklentileriniz sizi şaşırtmayacak. Son günlerde bir yakınınıza verdiğiniz parasal destek, biraz sıkıntıya düşmenize neden olabilir.

Bazı oluşumlara karşı abartılı bir bakış içindesiniz. Biraz daha esnek, anlamaya niyetli yaklaşımlarla sıkıntı çektiğiniz bir konudan uzaklaşacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ümitli girişimlerinizin altında sağlam dayanaklar var. Birtakım beklentilerde çok yakınında olduğunuz fırsatlar söz konusu, şu günlerde uyanık olmanızda yarar var. Belirlemeleri etki altında kalmadan yapmanız gerekecek. Sürprizlerin üst üste geleceği bir dönemdesiniz. Bugünlerde yaşadığınız bazı hoşlukların aklınızdan kolay kolay çıkamayacağını hissedeceksiniz.

6 Haziran 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 13:53 olana dek Ay-Boşluk etkisi devam edecek. Kafanızın karıştığını hissedebilirsiniz. Parasal konularda ise dışarıdan destek bulmak ihtiyacınız yoğun olsa da, bunu tam anlamıyla karşılanmasında gecikmeler yaşanabilir. Bu süre içinde, özgürce hareket etmenize engel olan şartları şöyle bir sakince düşünelim. Haddinden fazla iyi niyetli mi düşünüyoruz veyahut meseleleri çok mu gözümüzde büyütüyoruz, bir düşünelim. Saat 13:53 itibariyle burcunuzda ilerleyen Ay, huzur veriyor. Duyarlı yönlerimiz daha da fazla vurgulanıyor. Duygularımız bizi yönetir. Ancak sırlarımızı pek ele vermek de istemeyiz. Dünyaya şöyle bir bakarız. Neler bekliyoruz bu hayattan ve neler istiyoruz. Bunlar üzerinde düşünebiliriz. -Gelişine göre mi yaşamalıyım yoksa mücadele etsem başarılı olabilir miyim diye içimizden geçiririz. Saat 15:57 Ay-Uranüs görünümü, hem sezgilerinizi güçlendiriyor hem de maddi-manevi anlamda size güven sunuyor. Kendinizi gayet iyi hissedersiniz. Değişiklik, yenilikler hoşunuza gider. Gün, güzellikleriyle bizleri mutlu etsin. Canı gönülden sevgilerimle,

5 Haziran 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Finansal konularda beklenmedik ödemelerle karşılaşabilir, bu anlamda bazı arkadaşlarınla irtibata geçebilirsin.

6 Haziran 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygu dünyanızda yaşadığınız karmalar bugün duyacağınız bir haberle son bulabilir. Aşk hayatınızda ise uzun süreden beri rutin giden davranışlar artık yerini daha heyecanlı ve romantik durumlara bırakıyor. Sevilmediğinizi hissettiğiniz ve partnerinizden göremediniz ilgiler bugün sizi fazlasıyla şımartabilir. Bekar balıklar için sürpriz bir haber gözüküyor.

6 Haziran 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel hassasiyetiniz olan konularda yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Arayış içinde olduğunuz konular gündeminize gelebilir. Hayatınızda ters giden konulara karşı daha sezgisel davranmanız, içinde bulunduğunuz durumdan hızla çıkmanıza yardımcı olacak. Zihinsel yönden hareketli bir gündesiniz. Hislerinize güvenmeniz şansınızı arttıracak.

6 Haziran 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün mali anlamda güçlü dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Yıldızlar, harekete geçmeden önce iyi düşünmenizi ve sakin olmanızı öneriyor. Sabırlı olun sıkıntılar bitecek.

6 Haziran 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugünhayatınızdaki ilişkilerinizde kıskançlık, anlaşmazlık ve uyumsuzluklara açık bir günden geçmektesiniz. Aşırı yemek yemekten kaçınmalı, dengeli beslenme planı uygulamaya çalışmalısınız. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, arkadaş çevreniz ve değer verdiğiniz kişilerle eğlenceli aktiviteler düzenleyebilir, oyun partileri yapabilir, hayatın keyifli taraflarına daha çok odaklanabilirsiniz.

6 Haziran 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Öğle sonrasında Ay burcunuza ilerlerken kendinize olan güveniniz ve cesaretiniz yerine geliyor. Özellikle ailenizle bir araya gelmek ve fikirlerinizi paylaşmak ve danışmak için güzel bir gün olabilir. Aşkta ise heyecan ve tutkularınızı kontrol edebilmesiniz.

6 Haziran 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ilişkilerle baş etmekte zorlanırsınız. Obsesif tavır sergileyen herkesten uzak durun. Bu eşiniz ya da çocuğunuz olsa bile. İyi niyetinizin suistimal edilmeye açık bir gün. Diğer yandan içsel enerjinizi tutkulu bir hobiye yansıtabilirsiniz. Şiir yazmak, beste yapmak için algınız açık. Diğer yandanortamında önemli bir toplantı yapabilirsiniz.

6 Haziran 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz ve rahat bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Yenilikler yapmanın vakti geldi de geçiyor bile.

5 Haziran 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 15' 09"
Ay
Kova
21° 19' 44"
Merkür
Koç
17° 43' 49"
Venüs
Boğa
03° 19' 08"
Mars
Koç
01° 10' 33"
Jüpiter
Boğa
24° 23' 49"
Satürn
Balık
16° 44' 22"
Uranüs
Boğa
22° 27' 18"
Neptün
Balık
28° 57' 52"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 53"
Lilith
Başak
23° 32' 48"
True Node
Koç
15° 20' 48"
Son Güncelleme : 02/05/2024 07:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>