Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Sıkı Bir Diyete Giriyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ağustos 2020, Cuma

Aşk 90%
Para 40%
Sağlık 50%

Bugün bazı yeni teknolojilere takıntılı olabilirsiniz. Yeni bilgisayar araçlarıyla oynamayı seviyorsunuz. Sizinle aynı burçtaki herkes elektronik aletlere bayılır! Şu anda işinizi çok daha kolaylaştıracak yeni bir yazılım yükleyebilir veya heyecan verici özellikler sunacak tamamen yeni bir sistem kurabilirsiniz. Bu araçlarla denemeler yapmayı ve bunları nasıl kullanacağınızı öğrenmekten keyif alacaksınız.

Yardımsever özellikleriniz bugün ön plana çıkabilir. Birisinin biraz yardıma ihtiyacı olduğunu ve işe koyulmaya karar verdiğini görebilirsiniz. Bir arkadaş ya da meslektaş bir proje ile mücadele ediyor olabilir. İşleri bitirmelerine yardımcı olmak için onlara ekstra birkaç saat teklif edebilirsiniz. Ya da çocuğa yeni bir beceri öğretmeyi teklif edebilirsiniz. Melek kanatlarınızı giyin ve harekete geçin.

Bugün hayranı olduğunuz ünlüyle ilgili skandal bir haberle karşılaşabilirsiniz. Bu sizi bir döngüye sokabilir ve küçük bir hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Ancak şu anlık duygunuzla hareket etmeyin. Duyduklarınızın çoğu dedikodudan ibaret ya da safsata haber olabilir. Şaşırtıcı olabilir fakat olayları bir de hayran olduğunuz ünlüden dinlemek isteyebilirsiniz. Ancak o zaman objektif düşünebileceksiniz.

Günlük rutinin konusunda oldukça yerleşik ve düzenli olmaya bir eğilimin var. Eğer bunun doğru olduğunu düşünüyorsan, bugün kendini biraz serbest bırakmanın zamanı gelmiş olabilir. Eğer kendini organize olamamış ve tembelleşmiş hissediyorsan, bu sana iyi gelecektir. Bu düzen bozma işini arada bir yapabilirsin; ve bunun bir felaket olmadığını da göreceksin.Neden her zamankinden bir miktar daha fazla 'evet' demiyorsun? Biraz inatçısın ve sadece istediğin şeyleri yapıyorsun! Seni bilinmeyene itmek çok zor. Her zaman önceden hazır olduğun şeyleri istiyorsun. Bugün, insanlar beklenmedik teklifler yaparsa, neden bunları kabul etmeyi denemiyorsun? Hiç düşünmeden atla. Bu senin için harikalar yaratacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kalabalık bir insan topluluğuyla vakit geçirebilirsiniz. Belki aile üyeleriniz büyük bir akşam yemeği için toplanıyordur. Ya da belki bir tür doğum günü, yıl dönümü ya da nişan kutlaması vardır. Kuzenlerinizle, kardeşlerinizle ya da diğer akrabalarınızla sohbet etme fırsatı bulabilirsiniz. Soyunuzun diğer üyeleriyle iletişim kurmak size iyi gelecek. Kuzenlerinizle ve eşinizin ailesiyle hayatınızda olup bitenleri paylaşın ve biraz yeğenlerinizle oyun oynayarak vakit geçirin.

7 Ağustos 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sevdiklerinizle bir araya gelebilir, hobilerinize yönelebilirsiniz. İş ve sorumlulukları yerine getirirken, özel hayat vearasında denge kurmaya çalışabilir; koşturmaca içinde hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde harcamalar ve finansal beklentiler artabilir.

7 Ağustos 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Olduğundan daha fit bir görünüm elde etmek için disiplinli bir diyet programı uygulayabilirsin. Yaşam standartlarında gerçekleştirdiğin değişimlere arkadaşların uyum sağlayamayabilir. Bazı alışkanlıklarından onlar için feragat edebilirsin. Gün içinde aldığın bir telefon seni oldukça şaşırtıyor.

7 Ağustos 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişimde ikna ediciliğiniz oldukça yüksek olduğu bugün insanlar sizin haklılığınızı anlayıp, sizinle anlaşma ve uzlaşmaya varabilir. Hayır cevabı alacağınızı düşündüğünüz soruları bugün sormamalısınız. Ulaştığınız sonuçlardan memnun değilseniz yaşadığınız olaylara farklı bir bakış açısı getirmelisiniz. Bazı konularda ısrarcı olmak yerine akışa bırakmalısınız.

7 Ağustos 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeteneklerinizi sorumlu olduğunuz konularda göstermek isteyebilirsiniz. İşlerinizi olgunlaştırmak için elinizden geleni yapmaya hazırsınız. Maddi konularla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Çalışma hayatınızda başkalarından alacağınız desteklerle daha hızlı ilerleyebilirsiniz. Akşam saatlerinde iletişimden kaynaklı aksaklıklara dikkat edin.

7 Ağustos 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiğiniz şeyleri yapmak, sevdiklerinizle beraber olmak için oldukça uygun bir gündesiniz. Öğrendiğiniz her şey hayatınızın geri kalanında işinize yarayabilir.

7 Ağustos 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca topluluklar içerisinde ve kariyerinizle ilgili konularda kendinizi en iyi şekilde ifade ederken, güçlü, motive ve istediğini elde eden bir enerji sergileyerek insanların dikkatini çekeceksiniz. Akşam saatlerinde duygusal incinmelere açık, geçici motivasyon kayıplarına uğrayabileceğiniz, dinlenmeye zaman ayırmanız gereken bir zaman dilimi sözkonusu olacak.

7 Ağustos 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kişisel problemleriniz şu anda sizi rahatsız etmiyor çünkü dikkatiniz fazlasıyla dağılmış durumda. İşbirliğine dayalı bir çalışmayla kendinize gelebileceksiniz. Diğer insanlarla etkileşimde olmak size iyi gelecek.

7 Ağustos 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın burcunuzda seyahat etmeye devam edeceği gündüz saatlerinde kişisel meseleleriniz ön planda olacaktır.Ay'ın Koç burcuna giriş yapacağı 16:05 itibariyle finansal konular önem kazanıyor. Venüs'ün Yengeç burcundaki seyahati romantik konularda destekleyici olacaktır. Çocuklarınızla, hobilerinizle ve yaratıcılık gerektiren aktivitelerle ilgilenmek için önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz.

7 Ağustos 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz.

7 Ağustos 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızı sıkıcı rutininden çıkarın ve eşinizle birlikte romantik bir gece planlayın. Maddi konularda attığınız adımlara dikkat edin ve çevrenizdeki her insana güvenmeyin. Neşeli ruh halinizi her daim koruyun.

7 Ağustos 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün insanların davranışlarını analiz ediyor olabilirsiniz. İnsanlarla ilgili yargılarınız hayatınız boyunca hep çok güçlü olmuştur ve bir nevi doğuştan psikolog olduğunuz söylenebilir. Belki sonunda birini çözeceksinizdir. Biraz gizemli hareketlerde bulunan bir kişi olabilir etrafınızda. Bugün bu gizemi çözen kişi siz olabilirsiniz! Sahip olduğunuz sezgisel yeteneği kullanarak bu kişiyle zekice başa çıkabilirsiniz. O kişinin hassas olduğu noktayı bulabilirseniz, onun suyuna gitmeyi başaracaksınız.

7 Ağustos 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 29' 56" R
Ay
Balık
09° 37' 42"
Merkür
Koç
18° 26' 35"
Venüs
Boğa
04° 54' 05"
Mars
Koç
02° 09' 54"
Jüpiter
Boğa
24° 41' 51"
Satürn
Balık
16° 50' 57"
Uranüs
Boğa
22° 31' 43"
Neptün
Balık
29° 00' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 10"
Lilith
Başak
23° 41' 20"
True Node
Koç
15° 22' 15"
Son Güncelleme : 03/05/2024 14:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>