Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Haziran 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin son günlerdeki durgunluğu uzun sürmeyecek. Aklınızdaki bazı sorularınıza yanıt alamamanıza neden olan tavırlardan duyduğunuz rahatsızlık, bir arkadaşınız aracılığıyla öğreneceğiniz bilgilerle ortadan kalkacak.

İşlerinize hakimsiniz. İş yaşamınızda bu beceride büyük payı olan biri var. Onunla bazı küçük çaplıhayalleri için gireceksiniz. Bazı şeyleri gerçeğe dönüştürmek için önünüze koyduğunuz zaman, hiç de yeterli görünmüyor.

Bunu da ancak birikimle sağlayabileceksiniz. Bu günlerdeki darlık geçici. Akılcı davranışlarla durumu kurtarabiliyorsunuz. Ama projeleriniz için yüklü paraya gereksiniminiz var.

İçinizden yaptığınız eleştiriler kimseye yarar getirmiyor. Kendisine tavırlı olma kararı aldığınız kişiyi, onunla ilgili sıkıntınızdan haberdar etmenizde fayda var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile içinde dağılmalar özlem yüklü günler getirebilir. Bu konuyla ilgili çözümsüzlüklerinizde henüz akla getiremediğiniz destekleriniz var. Bununla ilgili kısa yolculuklarınız olabilir. Bazı düşünceleri eskimiş olarak değerlendiriyor, hala taşıdıkları değerleri göremiyorsunuz. Aslında çoğu zaman tavırlarınızla bu düşüncelerin savunuculuğunu yapıyorsunuz.

7 Haziran 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 08:58 Güneş-Neptün görünümü, iç dünyanızda dağılmanıza, çabuk sıkılmanıza, havai davranmanıza, bazen sivri bir dille alaycı şekilde konuşmanıza, kendinizi diğer insanlara göre fazlasıyla zeki bulduğunuz için kimseyi dinlememenize sebep olabileceği için uyarmak durumundayım. Lütfen, tutarsızlıktan, gerginlikten uzak durunuz. İdeallerinize sahip çıkmaktan vazgeçmeyiniz. Ne yol üzerinde ilerlemek istiyorsanız bilgiyi önemseyiniz. Saat 09:35-8 Haziran saat 00:25 arasında Ay-Boşluk etkisinde hassasız. Risk faktörünü her alanda gözetmeliyiz. İlişkilerde, yeterince sevilmediğinizi, iyi niyetinizin karşılık görmediğini düşünürsünüz. Bu hassasiyetten kaynaklanır. Durum böyle olunca, önemli konularda keskin bir karar vermek yanlıştır. Bekleyelim, inceleyelim. Hiçbir konuyu oldu bittiye getirmeyelim. Gün boyunca her şey gönlünüze göre olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,

7 Haziran 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Net adımlar atmak isteyebilir ve yeni yatırımlara yönelebilirsin. İşteki gruplaşmadan rahatsızlık duyacaksın.

7 Haziran 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşamınızda olmasını çok istediğiniz bazı hayalleriniz istekleriniz aileniz tarafından yanlış algılanabilir ve sizler bu noktada hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Maddi konularda ise bir türlü işleri rayına koymamış olmanız hayatınızda hep aynı şeyleri yaşamanıza neden oluyor. Kendinize yeni bir yol çizmek ve maddi anlamda geleceğinizi güvence altına alacak işlerde gözükmek sizin için iyi bir fikir olabilir.

7 Haziran 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay burcunuzda iken, kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgilenebilirsiniz. Özgürlük arayışı içine girmeniz olası. Bugün ailevi işler, sağlığınıza, bedeninize ait konulara daha fazla önem vermelisiniz. Diyet ya da sağlıklı beslenmek için yenilikler yapmanız mümkün. Aynı zamanda çocuklarınızla ilgili konular da gündeminizi işgal edebilir.

7 Haziran 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi ve manevi değer yarattığınız konularla ilgili bir gerilim ve aciliyet hissetmeniz olası. Parasal kaynaklarınızla ilgili temaslar yapacaksınız. Şansınız çok açık bu ara.

7 Haziran 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlemeyi sürdürürken ışıltınızı, cazibenizi koruyorsunuz ancak bugün özellikle eve ve aileye dair ve geçmişe dair konular söz konusu olduğunda hayallere ya da sanrılara kapılmadan gerçekçi düşünmeniz gerekiyor.

7 Haziran 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Emlak alım-satımından uzak durmaya çalışın. Aile hayatınızda enerjiniz düşük çalışacak. Hayalci davranmamaya ve adımlarınızı gerçekçi kararlara göre atmaya özen gösterin.

7 Haziran 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ikili ilişkilerinizde sert rüzgarlar eser. Siz her şeyin iyi tarafını görmek isteseniz de karşınızdakiler kaba bir tutum sergileyebilirler. Kariyerinizle ilgili yeni kararlar almamanız hayrınıza olur. Meditasyon, spiritüel konular, dua, enerji çalışmaları hayata tutunmanızı kolaylaştırır. Dostlarla bir araya gelip, keyifli sohbetlere dalmak en doğrusu olacaktır. Fakat alkolü ölçülü tüketin.

7 Haziran 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünden itibaren çıkacağınız seyahatler size uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız.

7 Haziran 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 13' 32"
Ay
Kova
20° 56' 15"
Merkür
Koç
17° 42' 58"
Venüs
Boğa
03° 17' 05"
Mars
Koç
01° 09' 16"
Jüpiter
Boğa
24° 23' 25"
Satürn
Balık
16° 44' 14"
Uranüs
Boğa
22° 27' 12"
Neptün
Balık
28° 57' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 47"
Lilith
Başak
23° 32' 36"
True Node
Koç
15° 20' 46"
Son Güncelleme : 02/05/2024 06:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>