Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Düzenini Kuruyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Kasım 2021, Pazar

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 60%

Bugün kendinizi flörtöz ve eğlenceli bir ruh halinde bulabilirsiniz. Tanıştığınız her çekici insanla sohbet edebilirsiniz. Bu önemli cazibenizi kullanmak ve başkalarını kendi isteğinize göre şekillendirme isteğinde olacaksınız. Muhtemelen biraz pohpohlanmaya ve ilgiye ihtiyacınız var. Bugün tüm ışıkları üzerine toplayan bir sahne sanatçısı gibi hissediyorsunuz. İlgi odağı olmaktan zevk alacaksınız!

Bugün çözmek istediğiniz denklemde diğer insanların eksik değişkenler olduğunu fark edebilirsiniz. Tüm detaylarla ve kararlarla kendiniz baş etmek zorundaymış gibi hissetmeyin. Eldeki duruma katkıda bulunacak bir şeyleri olan kişilerle çalışın. Sessiz ve disiplinli bir yaklaşımın bir dokunuş gerektiren herhangi bir problemi çözebilmek için tam da gerekli olan şeyler olduğunu göreceksiniz.

İçinizdeki coşku yeni bir özgüven duygusuyla artıyor. Grup aktiviteleri ve diğer sosyal etkinlikler size değerlikontakları getirecek insanlarla iletişim kurmanızı sağlayabilir. Hedeflediğiniz amaçların sonunda somutlaştığını görebilirsiniz ve bu da size inananların çabasıyla olacak. Şanslı bir gününüzdesiniz, aynı zamanda da eğlenceli. Tadını çıkarın!

Duygusal açıdan bunaltıcı enerjilerin planlarını mahvetmesine izin verme. Fakat bu etkinin dönüştürücü bir yanı da olacağını bilmelisin. Hayal kurmak için güzel bir zaman, ve büyük hayaller kur. Mutluluğu ve özgürlüğü yakalamak için dünyanın ücra köşelerine gitmene gerek yok. İhtiyacın olan her şey içinde mevcut.Bugün hayatınızdaki önemli biri sizi hayal kırıklığına uğrattığı için modunuz biraz düşük olabilir. Akıl hocanız artık sizi desteklemiyor olabilir veya bu otoriter figür artık gerçek yüzünü göstermiş olabilir. Yeni bir rol modeli aramaya başlamak yerine neden kendi doğrularınızın peşinden gitmiyorsunuz? Başka birinin yol göstermesine artık ihtiyacınız yok.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi, kabuğundan başını uzatan bir salyangoz gibi hissedebilirsiniz. Kimse bakmıyorken, yavaşça ve dikkatlice başınızı uzatın ve dış dünyayı kolaçan etmek için anteninizi uzatın. Size benzeyen bir canlı görürseniz biraz daha rahatlayı kabuğunuzdan çıkabilirsiniz. Gardınızı haddiden fazla indirmemeye özen gösterin. Çünkü karnı acıkmış büyük bir tavuk merakla akşam yemeğinini arıyor.

7 Kasım 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Venüs Oğlak burcuna geçiyor. Önümüzdeki 2,5 aylık süreçte sosyal çevreniz ve arkadaşlıklarınız ön planda olacaktır. İlişkilerinizdebirliği ortaya çıkabilir, ortakgirişimleri planlayabilirsiniz. Sosyal medya aracılığıyla projeler ve girişimler gündeme gelebilir.

7 Kasım 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Beklenmedik gelişmelerle dolu bir güne adım atıyorsun. Bugün tahmin etmediğin konularla karşılaşabilir, ummadığın olayların ortasında kalabilirsin. Geleceğini şekillendirecek atılımlarda bulunmak isteyebilirsin. Çocukları olan bir Balık burcuysan, gelişimlerini desteklemek için onları çeşitli kurslara yazdırabilirsin. Düzenli spora başlamak için kendine söz verebilirsin.

7 Kasım 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal olarak ön plana çıkmak isteyeceksiniz. Çevreniz tarafından dışlanmak korkusunu yenemiyorsunuz. Bu korku sizi geri plana iterken aynı zamanda stres seviyenizi de arttırıyor olabilir. Her şeye rağmen korkmadan adım atmalı ve cesur davranmaya önem vermelisiniz.     

7 Kasım 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Oldukça aktif bir gün olabilir. Dağılmamaya bakın. Kimi zaman sorumluluklar nedeni ile daha çok şey yapmanız da gerekebilir. Hareketlisiniz.

7 Kasım 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yüksek enerjiniz beraberinde keyifli bir çalışma ortamı getirebilir, bulunduğunuz ortamı değiştiren veçevrenizi motive eden kişi konumuna gelebilirsiniz.

7 Kasım 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün işleri halletmek için muhteşem bir gün olacak. Astronomik durumlar sizi enerjik ve tezcanlı hissettirecek, bu yüzden elinizde beklettiğiniz bir yapılacaklar listeniz varsa, onu kaptığınız gibi işe girişin. Sosyalleşmek için gereğinden fazla zaman geçirme arzunuzu bastırmanız gerekebilir. Önceliklerinize odaklanırsanız, farkına bile farmadan işleri bitireceksiniz ve önünüzde oyun oynamak için bir hayli zaman kalacak!

7 Kasım 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınızla vakit geçirmek sizi çok rahatlatabilir. Son zamanlarda işte büyük talep görüyor olabilirsiniz, bu da sizi en iyi davranışınızı sergilemeye ve gittiğiniz her yerde bir profesyonellik havası yansıtmaya teşvik ediyor. Farklı bir şey deneme fırsatını kaçırmayın. Yeni bir beceri öğrenmek veya daha iyi tanımak istediğiniz insanlarla küçük bir geziye çıkmak size çok fazla memnuniyet getirebilir.

7 Kasım 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün maddi konularda fazla beklentiler içine girdiniz. Sakin ve hümanist yapınıza bir şeyler oldu. En çılgın fikirler artık sizden çıkıyor. Tenkit edilmenize fırsat bırakmadan, kendinizi yeterince irdeliyorsunuz zaten.

7 Kasım 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşte başarılısınız - hiç kimse fark etmese veya herhangi bir takdir göstermese bile, başkalarına yardım etmeye ve destek olmaya her an hazır olmanız size fayda sağlayacak. Sevdikleriniz size destek vermek istiyor. Şu anda sahnede kimse olmasa da, gerçek aşkı bulmak için bir gözünüzü açık tutmanız gerekebilir. Tembellik ve isteksizlik zamanı geçti – enerjiniz artık sınır tanımıyor.

7 Kasım 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yaşamsal konularda kendinizi daha rahat hissetmeye başlayacaksınız. Bakış açınızdaki değişimden doğru anlamda yarar sağlamayı başarabildiğiniz takdirde her şeyin istediğiniz gibi olabileceğini de unutmamalısınız. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başarabildiğiniz sürece her şey daha iyiye gidebilir.

7 Kasım 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hoşlandığınız kişiyle aranızdaki yakınlaşma artarak devam ediyor fakat henüz beklediğiniz sonuç gerçekleşmedi. Bugün yine aynı ortamda olabilirsiniz, bu harekete geçmek için çok fazla düşünmeyin. İşinizle ilgili bir konuda çıkış yolu arıyorsunuz. Bunu paylaşmanız gerekecek. Problemin içinde tek başınıza biraz bocalamanız sinirlerinizi gerebilir. Bugün beklediğiniz parasal gelişmeler ile ilgili bazı gecikmeler yaşayabilirsiniz. Beslenme alışkanlığınız kilo almanıza sebep oluyor.

7 Kasım 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 09' 39" R
Ay
Terazi
27° 11' 03" R
Merkür
Boğa
06° 43' 27"
Venüs
Boğa
26° 07' 56"
Mars
Koç
15° 21' 19"
Jüpiter
Boğa
28° 45' 39"
Satürn
Balık
18° 07' 39"
Uranüs
Boğa
23° 31' 42"
Neptün
Balık
29° 26' 46"
Plüton
Kova
02° 01' 46"
Chiron
Koç
21° 44' 31"
Lilith
Başak
25° 36' 06"
True Node
Koç
14° 55' 56"
Son Güncelleme : 20/05/2024 20:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>