Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Kıskançlıklara gelemiyorsun! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ağustos 2019, Perşembe

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 80%

Şu anda güçlü bir aile hissi hissediyor olabilirsiniz. Sevdiklerinizi ve sizin için ne kadar anlamlı olduklarını düşünebilirsiniz. Hatta şehir dışında yaşayan akrabalarınızı görmek için bir ziyaret planlayabilir ya da onları telefonla arayabilirsiniz. Şu anda yapabiliyorsanız, uzaktaki sevdiklerinizle bağlantı kurmaya biraz vakit ayırın.

Bugün, sizin için alışılmadık bir gün; zihninizin mantık çerçevesindeki kısıtlarından kurtulacağınız ve hayal gücünüzü vahşi bir hale getirmenize izin vereceğiniz bir gün. Bu beyin fırtınası seansı, yaşam kalitenizi nasıl artırabileceğinize dair her türlü ilginç fikri doğuracaktır. Çok çalışıyor olabilirsiniz, ama çok zeki değilsiniz. Bugün, kendiniz için daha verimli ve daha fazla kişisel zaman kazanmanın yollarını düşünün. Görevlendirmeyi öğrenmeniz gerekebilir.

Bugün bir şeyler sizin için inişli çıkışlı. Çözmeye çalıştığınız finansal konuları etkileyen iletişim problemleri veya bilgisayarla ilgili teknik sorunlardan kaynaklı bir kafa karışıklığı yaşayabilirsiniz. Sabırlı olun, üstesinden geleceksiniz. Sizin için tamamen yeni olan bir projeye katılmanız istenirse, şaşırmayın. İlk başta biraz endişeli olabilirsiniz fakat sorun yok. Gidin ve teklifi kabul edin!

Bazen teknoloji gözünü korkutuyor. Yeni araç gereçleri kullanırken kendini rahat hissetmiyorsun. Şu anda ise, bilgisayarını geliştirmek için bir şeyler yapman gerekebilir. Belki yeni programlar yükler; kırık şeyleri tamir ettirirsin. Sorun tespiti için dedektiflik oynama modundasın. Az bir zaman ve biraz odaklanmayla her şeyi tespit edebilirsin. Teknik meseleler konusunda kendine güvenmelisin.Bugün geçmişten gelen anılar zihninizi meşgul edebilir. Hayatınız boyunca birçok ilginç macera yaşadınız ve bugün birdenbire onlardan bazılarını ayrıntılarıyla hatırlıyor olabilirsiniz. Hatta kağıda dökebileceğiniz kadar iyi hikayeler çıkabilir. Başınıza gelen şeylerin bir kısmını kaydetmek eğlenceli olacaktır. Bugün geçmiş hakkındaki düşüncelere kulak verin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kontrol etme isteğinizden feragat etmeniz gerekebilir. Belki de çocuklarınız kontrolden çıkmıştır. Bir ebeveyn olarak elinizden gelenin en iyisini yapıyor olmanıza rağmen çocukları kontrol etmeye çalışmanın gerçekten zor olduğu dönemler vardır. Çocuklarınız, yapmalarını istediğiniz şeyleri yapmadığında kendinize yüklenmeyin. Uygun olduğunu düşündüğünüz alanlarda onlara deneme yanılma yöntemiyle ilerleyebilecekleri bir alan bırakmayı deneyebilirisiniz.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, gün boyunca Akrep burcunda ilerliyor. Ay'ın Mars ile oluşturduğu zorlu açı nedeniyle sizler yolculuklarınızda dikkatli olmalısınız. Acele ederek kendinizi riske atmayın. Sabah böyleyken, akşam ise çok güzel görünümler hakim olacak. Haftanın ikinci şanslı zaman dilimi olan Venüs ve Jüpiter arasındaki açının aktifleştiği bugün, çalışma hayatınızda parlayabilirsiniz. Şansınız çok açık olacak. Sağlığınızla ilgili şifa bulacağınız bir dönemdesiniz. En güzeli psikolojik olarak hayata pozitif bakacaksınız. Olumsuzu düşünmek aklınızdan bile geçmeyecek. 17:57-23:34 aralığında boşluktaki Ay, devamında Yay burcuna geçiyor.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kıskançlıklara gelemiyorsun!Çevrendeki insanların fikrine önem verdiklerini belirttikleri konularda farklı davrandıklarına şahit olabilirsin. Bu durum seni ilkin biraz üzse de artık gereksiz yere kendine yüklenmek istemeyeceksin. Diğer yandan özellikle maddi konularda girişimlerin önemli olacak. Yurtdışı bağlantılarını, seyahatleri, uzak akrabalardan gelecek haberleri teslim edebilir. Hukuksal konularda gelişmeler gündeminde olacak. İlişkisi olan bir Balık burcuysan, sevgilinin kıskançlıklarından bunalabilirsin. Onun hayatına fazlasıyla müdahale etmesinden dolayı baskı altında hissedeceksin. Bu durumu daha fazla tolere etmeye niyetin yok!

8 Ağustos 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni aşk hikayeleri gündemde olabilir. İş hayatınıza yansıyan bu motivasyon çevrenizden hemen fark edilebilir. Kendinizi daha güçlü hissedeceksiniz.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni şeyler keşfetmenin sizi motive edeceği bir gündesiniz. Hobilerinizle ilgilenebilir ve bu konuda daha çok araştırma yapmak isteyebilirsiniz. Gün içinde işlerinizde duygusal baskı hissedebilirsiniz. Yaşayacağınız süreçlerde dingin kalmaya özen gösterin. Akşam saatleri sezgilerinizi kullanarak akışta kalabilirsiniz.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendi işini kurmaya niyet eden Balık'lar pes etmedikleri taktirde bir şekilde başarıya adım atacaklar. Genel bağlamda bereketinizin artacağı bir sürece giriyorsunuz.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sosyal ortamlarda yer alarak, enerjinizi gruplar ve takım çalışmalarında ortaya koyabilir, seminerler, etkinlikler ve davetlerde yer alabilirsiniz. Arkadaş çevrenizle ilgili sorunların size yansıyabileceği bir zamandasınız.

8 Ağustos 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızdaki önemli bir kişiyle oturup sohbet etmeniz gerektiğini hissediyorsunuz, ama bunu biraz erteleyin.Bugün aklınız değil daha çok duygularınız sizi yönetecek.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dostlarınızdan alacağınız bir haber keyfinizi yerine getirecek. Uzaklarda bulunan bir yakınınızla haberleşecek çok hoş fırsatlarla karşılaşacaksınız. Parasal konulara yönelik başarılı çalışmalar yapacak, isteklerinizi gerçekleştirmeniz mümkün olacak. Kendinize olan güveniniz yüksek.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Balık burçları son zamanlarda hayatlarından pek memnun olmayabilirler. Geleceğe dair her zaman bir umut taşıyor, hayal kurmaktan vazgeçmiyorsunuz. Bu huyunuz sizi ayakta tutuyor olsa da zor zamanlar geçiriyor olabilirsiniz. Aşk hayatınızda sıcak gelişmeler olacaktır. 

8 Ağustos 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık;ve kariyer hayatında rüzgârı arkana alarak önemli girişimlerde bulunabilir ve koşulları lehine çevirebilirsin. Dikkatler üzerinde ve özgüvenin yerindeyken günün pozitif enerjilerini değerlendirmeli, yaşam görüş ve rutinlerini revize edebilirsin. Güvenebileceğin birilerinden harika tavsiyeler alacaksın ve bu tavsiyeleri dikkate almalısın. What's Your Reaction?

8 Ağustos 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 35' 11" R
Ay
Balık
10° 55' 42"
Merkür
Koç
18° 29' 51"
Venüs
Boğa
05° 00' 46"
Mars
Koç
02° 14' 04"
Jüpiter
Boğa
24° 43' 07"
Satürn
Balık
16° 51' 25"
Uranüs
Boğa
22° 32' 02"
Neptün
Balık
29° 00' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 28"
Lilith
Başak
23° 41' 56"
True Node
Koç
15° 22' 23"
Son Güncelleme : 03/05/2024 16:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>