Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Netlikten Yanasın Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ağustos 2020, Cumartesi

Aşk 40%
Para 20%
Sağlık 50%

Aşk ve romantizm hayatınızdaki her şey güzel bir şekilde ilerliyor olabilir, ama aniden tökezlediniz. Belki de bir doğum günü veya yıldönümünü unutmuş olabilirsiniz. İncittiğiniz kişiye yaklaşın, dürüst olun ve ondan özür dileyin. Belli bir şekilde hareket etmeniz veya bir adım atmanız beklenmiş fakat bunu yapmadığınız için başarısız olmuş olabilirsiniz. Hiçbir şeyin değişmez olmadığını ve kendi kurallarınızı kendiniz yazdığınızı unutmayın. Sizin yolunuz başkasınınkinden farklı olabilir ve bu onu daha iyi ya da daha kötü yapmaz.

Duygularınızın yer yüzüne inmesine bugün izin verin. Hayal gücünüz sizden kaçıyor olabilir ve eğer gerçekliğe iyi bakmazsanız, daha sonra kendinizi büyük bir belada bulabilirsiniz. Ne kadar yüksekten uçarsanız düşüsünüz o kadar sert olur, canınız daha çok yanar. Çalışan bir paraşütünüz olduğundan emin olun. Mevcut durumunuz hakkında gerçekçi olun ve özgüvenli bir şekilde hareket edin. Hedefleri belirlemeden ve plan yapmadan önce tüm gerçekleri göz önünde bulundurduğunuzdan emin olun.

Bugün sessizce oturup etrafınızdaki telaşı gözlemleme fırsatınız olduysa, insanların neden bu kadar sabırsız olduğunu düşünmeye başlayabilirsiniz. Tabii ki, böyle bir felsefi fikirde olacağınıza dair çok küçük bir olasılık var. Ancak, bazı günlerde huzur ve meditasyon, endişe ve sıkıntıdan çok daha verimli olabiliyor. Bugünkü durum da aynı bu şekilde.

Bir şeyler üzerinde durmakta olduğun dağı sallıyor. Tam her şey sakin ve durgun diye düşündüğün sırada, dünyan aniden çalkalanmaya başlıyor. Kendini sağlama al ve dişini sık. Aynı zamanda, esnek olmaya çalış. Farklı bir alana gitmek üzere atacağın birkaç hızlı adımla fırtınayı sağsalim atlatma şansına sahipsin. Çok fazla sabit ve sert olmak ölümcül bir hata olacaktır.Bugün her şeye yeni bir açıdan bakmak için zihninizi açmanın tam zamanı. Bazen aşırı geleneksel bir tavır takınıp değişimi reddedebiliyorsunuz. Hatta bazen de biraz inatçısınız! Bugün ihtimalleri görmenizi engelleyen egonuzu ya da korkunuzu salın gitsin. Arkadaş grubunuzda, devam eden bir projeye yeni bir soluk getirebilecek biri olabilir. Söyleyeceklerine kulak verin ve onu başınızdan savmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Neden her zamankinden bir miktar daha fazla 'evet' demiyorsun? Biraz inatçısın ve sadece istediğin şeyleri yapıyorsun! Seni bilinmeyene itmek çok zor. Her zaman önceden hazır olduğun şeyleri istiyorsun. Bugün, insanlar beklenmedik teklifler yaparsa, neden bunları kabul etmeyi denemiyorsun? Hiç düşünmeden atla. Bu senin için harikalar yaratacak.

8 Ağustos 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün keyfi harcamalar yapabilir, finansal konularda kazanç ve başarı sağlayabilirsiniz. Rahatınız ve konforunuz için hareket ederken yaşam kalitenizi arttırmaya, kendinizi geliştirmeye odaklanabilirsiniz. Spor, eğitim ve sınavlar, diyet ve beslenme düzeni gündeminizde olabilir.

8 Ağustos 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Seni gelecek hedeflerinden uzaklaştırdığını düşündüğün korkularından arınabilirsin. İlişkisi olmayan bir Balık burcuysan ciddi bir ilişki için kendini hazır hissettiğin bir dönemdesin. Geleceğe doğru emin adımlar ile yürümek istiyorsun. Bu anlamda maddi manevi netlikten yanasın. BU durum hem kendin için hem de çevrendeki insanlar için geçerli.

8 Ağustos 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşayabileceğiniz olası fikir çatışmaları sebebiyle kırıcı sözler sarf edebilirsiniz. Olaylara daha geniş bir bakış açısıyla yaklaşırsanız anlayış göstermeniz ve kabul etmeniz kolaylaşacaktır. Arkadaşlarınızla gelişebilecek herhangi bir problem ya da gerilime karşı biraz daha dikkatli olmalısınız. Sorumluluklarınızı gerçek anlamda üzerinizde hissetmeniz gereken bir gün içerisindesiniz. Mümkün oldukça bunu daha iyi bir şekilde ortaya koyun.

8 Ağustos 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Harcamalarınızı daha iyi düşünmeniz gerekebilir. Yeteneklerinizi daha iyi değerlendirebilir ve güçlü kişilerden destekler bulabilirsiniz.

8 Ağustos 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dışarıya karşı açık bir zihne sahip olmak ve sosyal olmak önemli. Çevrenizdeki karşı cinse bir şans verin ve mükemmel olmasını beklemeyin, sonuçlar muazzam olabilir.

8 Ağustos 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş ve para konularında hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Enerjinizi imkanlarınızı artırmak, sahip olduklarınızı, kaynaklarınızı daha iyi değerlendirmek üzerine odaklayabilirsiniz. Hareketli bir günde konfor alanınızı epeyce zorlayacağa benziyorsunuz.

8 Ağustos 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gözünüzü korkutan kişinin aslında o kadar da güçlü olmadığına şahit olacaksınız. Bunu görmek kendinize daha fazla güvenmenizi sağlayacak. Yine de dış etkenlerin sizi bu kadar etkilemesine izin vermemelisiniz.

8 Ağustos 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Koç burcundaki seyahati finansal konuları ön plana taşıyor.Gelir gider hesabı ve bütçe planlaması yapmak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Harcamalarınızı kontrol etmek kolay olmayabilir. Sağlık harcaması yapmak durumunda kalabilirsiniz.

8 Ağustos 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir.

8 Ağustos 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün finansal kaynaklarla ilgili konuşmalar ya da anlık, beklenmedik harcamalar söz konusu olabilir. Sağlık, spor, güzellik, beslenme odaklı harcamalarınız olabilir.

8 Ağustos 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sabit düşünmeniz ve davranışlarınızdaki tutuculuk, yapmanız gereken atılımların gecikmesine neden oluyor. Özelliklegücünüzü otaya çıkaracak alanlarda daha mutlu olacağınızı biliyorsunuz. Mecburiyet konusunda kendinize baskı yapmamalısınız.

8 Ağustos 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 21' 02" R
Ay
Balık
07° 25' 57"
Merkür
Koç
18° 21' 09"
Venüs
Boğa
04° 42' 48"
Mars
Koç
02° 02' 51"
Jüpiter
Boğa
24° 39' 42"
Satürn
Balık
16° 50' 11"
Uranüs
Boğa
22° 31' 12"
Neptün
Balık
28° 59' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 40"
Lilith
Başak
23° 40' 19"
True Node
Koç
15° 22' 02"
Son Güncelleme : 03/05/2024 10:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>