Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Haziran 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşırılıklarınız sizi pek cazip bir sevgili haline getirmiyor. İlişkide sadakat, sizin için her şeyden önemli. Fakat işi abartıp sadakatin takipçisi, denetçisi gibi davranışlar içine girebiliyorsunuz.

Herkes suskun dururken sivrilik yapmanız zarar getirebilir. Bir haksızlığın boş yere daha fazla emek harcamanıza yol açması sizi geriyor. Fakat bu konuda yapabileceğiniz fazla bir şey yok.

Borca girmek istemediğiniz için, bir ödemenizin hiç olmazsa bir kısmını erteletmeyi düşüneceksiniz. Parayla alakalı bazı güvensizliklerin, hakkedilmiş de olsalar onur kırıcı olduklarını düşünüyorsunuz.

Kendinize güvenli ve kendinizle barışık olmanız gerekiyor. Dolaylı olarakkonulu bir görüşmenizde, böyle bir izlenim vermeniz bekleniyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi sakınmak adına bazı ilişkilere girmekten çekinmeniz, size yalnızlıklar yaşatabiliyor. Çok fazla hoşgörülü ele aldığınız konularda birtakım ilişki zaaflarının artmasına neden oluyorsunuz. Aile ilişkilerinizi daha sıcaklaştırma niyetiniz mutluluk yaratacak. Önemli bir konuk bekliyorsunuz, ama konuğunuz gelişini erteleyebilir.

8 Haziran 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 01:59 Ay-Yay burcunda ilerleyecek. Dışa karşı, inandıklarımızı güçlü bir biçimde dile getirebiliriz. Birileri bize dayatmada bulunsa bile, biz maddi-manevi güvenliğimizi kimsenin tehdit etmesine izin vermeyiz. Kendimizden emin bir şekilde dururuz. Neden olursa olsun, hiç kimseye eğilmeyeceğimizi ılımlı bir şekilde izah ederiz. Saat 06:35 itibariyle etkili olacak Ay-Merkür karşıtlığı, başkalarıyla olan her türlü alışverişte sarf edilen sözler çok önemlidir. Ne kadar adil düşünmeye çalışsak da, konu para-ilişki-güven olduğunda kimi zaman sınırları aşabiliriz. Bunun nedeni, bazı kişilerin üzerinizdeki gereksiz baskılarıdır. Doğal olarak tahammül gücünüz düşüktür. Keyifli bir gün geçirmenizi diliyorum. Can-ı gönülden sevgilerimle,

8 Haziran 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddiyat konularında bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsin. Sevgilinle sorunlarında neden-sonuç ilişkisi kurmalısın.

8 Haziran 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gün boyunca şartları çok fazla zorlamamakta fayda var. Kariyerinizle ilgili önemli konuşmalar ve sürpriz gelişmeler sizi heyecanlandırabilir.

8 Haziran 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili sorumluluklarınız sizi yorabilir. Bugün sorumluluklarınız artabilir. Görünür olmaktan hoşnut olacağınız bir gündesiniz. Üstlerinizle birlikte yeni projeler geliştirebilirsiniz. Gün içinde fırsatlar olabilir. Yeteneklerinizi göstermek için iyi bir gün. Zihinsel olarak kendinizi geliştirebilirsiniz. Harcamalarınızda abartıya kaçmayın.

8 Haziran 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aile fertlerini bir araya getirmeye çalışıyorsunuz. Uzun zamandır aralarında olan kırgınlığı bitirmek istiyorsunuz. Çabalarınız boşa çıkmayacak. u

8 Haziran 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş hayatınız ve kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelirken görev ve sorumluluklarınızın bilincinde düzenli, planlı hareket edebilirsiniz. Sosyal ortamlarda duygularınızı göstermekten de çekinmeyebilirsiniz.

8 Haziran 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Rahat tavırlarınız insanların sizi kolay benimsemesine yol açıyor. Ön planda olmaktan korkmayın. Maddi açıdan işlerinizde güzel gelişmeler olacak.

8 Haziran 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın aile bireyleri le keyifli bir yemek davetine katılmak sizi mutlu eder. Ayrıca sevgilinize ya da eşinize ilanı aşk edebilirsiniz. Başkaları size kalplerini açarlar. Çocuğunuzun pasif agresif ruhunu deniz kenarında vakit geçirerek hafifletebilirsiniz. İyot kokusu ikinize de iyi gelecektir.

8 Haziran 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kısa bir yoldan kısmetiniz var. Çevrenizden biriyle konuşacak ve çok yararlı bilgiler edineceksiniz. İleride bu bilgiler sayesinde işte daha başarılı olabileceksiniz. Çok kararsızsınız. Kesin kararınızı verin ve bir işte sebat edin. O zaman istediğiniz paraya da kavuşursunuz.

8 Haziran 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
25° 50' 39" R
Ay
Terazi
20° 49' 38" R
Merkür
İkizler
28° 06' 31"
Venüs
İkizler
29° 04' 43"
Mars
Boğa
05° 24' 57"
Jüpiter
İkizler
04° 59' 52"
Satürn
Balık
19° 16' 53"
Uranüs
Boğa
25° 00' 51"
Neptün
Balık
29° 51' 47"
Plüton
Kova
01° 40' 10"
Chiron
Koç
22° 51' 11"
Lilith
Başak
28° 34' 24"
True Node
Koç
12° 51' 39"
Son Güncelleme : 16/06/2024 15:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>