Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Eylül 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Biraz aceleci davrandınız. Sürekli ona soru yönelterek, başkalarına yönelttiği sorulara yanıt vererek, Ağustos sıcağında sırtına örtüler koyarak belki de onu sıktınız. Başlaması muhtemel bir ilişkiyi çıkmaza soktunuz.

Bir mesai arkadaşınızla ısrarla sürdürdüğünüz çekişme, ikinizden birininakdini tehlikeye sokacak şekilde büyüyor. Hafta içinde sizlerle tek, tek konuşma yoluna gidilecek. Arkadaşınız bunun son uyarı olduğunu sezip size isteksizce elini uzatacak.

Zor koşullarda kazanıyorsunuz. Bu nedenle paranızın kıymetini yeterince biliyorsunuz. Kent dışındaki bir sevdiğinize para yetiştirmek gibi de bir somluluğunuz var. Bu yüzden bugünlerde sıkışıksınız.

Bu kez kuruntu yapmıyorsunuz. Bir arkadaşınız sizi gerçekten istismar ediyor. Size zaaflarınız doğrultusunda tavır alıyor. İlişkiniz boyunca sizi bir kez bile eleştirmeyen bu arkadaştan kurtulmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ayaklarınız yerden kesilmiş bir vaziyette dolaşıyorsunuz. Her şey arzu ettiğiniz şekilde gidiyor. Buna rağmen ilerleyen saatlerde keyfinizi kaçıracak bir olaya karşı hazırlıklı olun. Belki de iyi bir hafta sonu geçirmemiş olacaksınız. Önsezilerinizin güçlü olduğunu düşünüyorsunuz. Çıkabilecek problemleri önceden gördüğünüzü savunuyorsunuz. Öngördüğünüz birçok belanın da ortaya çıkmadığını göz önüne almıyorsunuz. Potansiyel problemler üretmekten vazgeçmelisiniz.

1 Eylül 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, 1 Eylül saat 12:08 itibariyle Başak burcunda oluşacak Halkalı Güneş Tutulması, sizin ailevi hayatınızdan, ilişkinize ve çocuklarla alakalı konulara kadar uzanan geniş bir yelpazede değerlendirilmelidir. Çünkü bütün bu konuların bir hayli vurgulandığı bir tutulma yaşanacak. Öncelikle tutulmanın görünümlerini fazlasıyla önemsiyorum. Bir de, tutulmanın yöneticisi Merkür geri hareketini sürdürdüğü için, yapılacak incelemelerin önemi hakikaten büyük. Belki de daha önce fark etmediğiniz bazı noktaları şimdi görebilir, ona göre kararınızı verirsiniz. Ay-Satürn görünümü, aileniz, yuvanızla alakalı konularda yapmak istediklerinizi başkaları doğru veya gerçekçi bulmayabilir. Siz daha fazla tedbir uygulayarak, eleştirerek, farklı görüşlere tahammül göstermeyerek önce kendinizi yorarsınız. Bunların hep birlikte ele alınması şarttır. Aynı durum Ay-Neptün karşıtlığında da görülüyor. Bir yanıyla bağımlıyız diğer yanıyla eleştiriyoruz. Madem sorunlar varsa, bunlara gerçekçi bakmak gerektiğini düşünmeliyiz. Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, kafanızı karıştıran meseleleri, ancak ve ancak gelişimi önemseyerek çözebileceğinizi işaret ediyor. Aşırı duyarlılık yerine, çözümcü olmak, pes etmek yerine mücadele etmek. İşte bunlar sizin gelişim yolunuzdaki rehberinizdir. Ay-Mars görünümü, aile içinde bazı görüş farklılıklarının veya yuvanızla ilgili düşündüğünüz yeniliklerin tekrar bir gözden geçirilmesinin doğru olacağını gösteriyor. Evdeki hesap çarşıya uymadı dememek için, buna özen göstermeliyiz. Biraz daha beklemek gerekebilir. Ay-Pluto görünümü, gücünüzü kanıtlama, başarılı olmadaki tutkunuzun işaretçisidir. Bu tutku sayesinde daha hırsla, yılmadan, pes etmeden yolunuzu belirlemenizde, Merkür geri hareketi sonrasında ileri adımlar atabilmenizde joker bir karttır. Güneş Tutulmasının gelişim yolunda bizlere rehberlik etmesi dileğimle,

1 Eylül 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ruhsal anlamada değişim içindesiniz. Gereksiz patlamalar yaşayabilirsiniz. Bugün düzen içinde bir karışıklık mevcut. Düzeltmeniz gereken konuların sizden uzaklaşmasına tahammül edemediğiniz için, sinirli ve agresif olabilirsiniz. Yapacağınız işlere hiç kimseyi karıştırmamaya çalışmalısınız. Konuya daha hakim olabileceksiniz.

1 Eylül 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizi ve ailenizi ilgilendiren konuları ihmal etmemelisiniz. Daha huzurlu bir yaşam kurmanızı sağlayacak değişiklikler yaparak belli eleştiri ve şikayetlerin önünü kesebilirsiniz. Aşırı tepkiler vermekten ve anlamsız tartışmalara girmekten kaçınmalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Karasızlıklar, belirsizlikler, huzursuzluklar, karmaşa veya ne yapacağını ya da bazı alanlarda ne olacağını bilememe hali akşam saatlerine kadar devrede. Sonlanmalar ve bitişler var. Stresli durumlar oluşabilir. Yarın Başak burcunda meydana gelecek tutulmanın geçtiğimiz Pazartesi ve bir önceki Pazartesi yazdığım etkileri bugün de kendini hissettirebilir. İki hafta üst üste yazdığım için tekrar yazmak istemedim. Okumanızı öneririm Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

31 Ağustos 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yön verebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizin üzerine düşeceğiniz zamanlar var. Gün içinde imaj değişikliği yapabilirsiniz. İkili ilişkileriniz önem kazanabilir. Kendinize zaman ayırmak size iyi gelecektir. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz.

1 Eylül 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olumsuz giden bazı konularda dostlarınızdan güzel sözler duyarak rahatlayabilirsiniz. Sıkıldığınız şeyleri sonuçlandırmaya çalışın. Yardım almaktan çekinmeyin.

1 Eylül 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün evrenin tüm güzel ve yumuşak enerjileri sizinle. Şanslı olduğunuzu hissedeceksiniz. Işığınızı, yumuşak ve sevgi dolu enerjinizi gerçekten hak edenlerle paylaşın ve sizi düşüren insanlaran uzak durun. Bugün kendiniz için bir niyette bulunun ve onu doğru kelimelerle ifade ederek kendinize göre duanızı / niyetinizi yapın. Özellikle akşam saatlerinde alkol kullanımına dikkat etmeniz gerekmekte.

1 Eylül 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni girişimlerde bulunmak için güçlü dürtüler hissedebilirsiniz. Beklenmedik durumlara karşı tedbirli olun. Kendinizi göstermek isteyebilirsiniz. Önemli değişimlere hazır olun.

1 Eylül 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kararlarınız, odaklandığınız tüm konular ve bilhassa haberleşme, beslenme, sağlık, çalışma koşulları ve çalışma alanlarınızla ilgili beklentide olduğunuz sonuçlara ulaşabilirsiniz.Olacaklar kontrolünüz dışında gerçekleşecektir ve kadersel bir bakış açısıyla değerlendirilmelidir. Mart ayındaki tutulmadan beri zihinsel ve ruhsal olarak kendinizi hazırladığınız bitişlerin artık sonucunu alma sürecine gelmiş bulunuyorsunuz. Sonuçların hayrınıza olup olmadığını belirlemek için esnek bir tutumla değerlendirmeniz gerekecektir.

1 Eylül 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

1 Eylül 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 11' 32" R
Ay
Akrep
02° 57' 25" R
Merkür
Koç
16° 05' 44"
Venüs
Koç
23° 06' 02"
Mars
Balık
24° 46' 34"
Jüpiter
Boğa
22° 28' 11"
Satürn
Balık
15° 59' 21"
Uranüs
Boğa
21° 59' 05"
Neptün
Balık
28° 42' 27"
Plüton
Kova
02° 05' 07"
Chiron
Koç
20° 17' 33"
Lilith
Başak
22° 37' 36"
True Node
Koç
15° 38' 26"
Son Güncelleme : 24/04/2024 00:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>