Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Fikirlerini Savunuyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Temmuz 2022, Cuma

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 60%

İletişimi kesmek ve bir şeyleri karşı taraftan beklemek aşkı tehlikeye atabilir. Kendini ifade etmediğin ve içine kapandığın sürece bir şeyler yolunda gitmeyebilir. O yüzden bu konularda dikkatli ve özenli davranman gerekecek.

İşyerinizde birisiyle epeyce uzattığınız çekişmeveriminizi düşürüyor. Bugün, önemli bir konuda bir araya gelip konuşmanız için diğer çalışma arkadaşlarınız tarafından biraz baskı görebilirsiniz.

Yeni tanıştığın insanlar sayesinde yeni fikirlerle karşılaşman mümkün olabilir bugün. Bu sayede karşına daha farklı ve daha yeni fırsatlar çıkacak. Bunları değerlendirmek ileride elinin daha güçlü olmasına sebep olabilir.

Bugün hem zihnen hem de bedenen dinç kalmak isteyebilirsin. Açık havada uzun yürüyüşler sana iyi gelecek o yüzden. Ağır yiyeceklerden uzak durup bol sıvı tüketmeyi de ihmal etmemelisin bu süreçte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınla ilgili gelişmelerde daha çok söz sahibi olman gerekecek bugün. Daha fazla sorumluluk almak, kontrolü ele almana yardımcı olacak çünkü. Gelecek ile ilgili hayallerinin istediğin gibi sonuçlanması için sorumluluk almaktan kaçmaman önemli bir konu olabilir.

1 Temmuz 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları bugün sanatsal yönünüz daha ağırlıklı olarak ortaya çıkacak. Kendinizi ve hayallerinizi dinleyerek yeniden bir hayat planlaması yapmak için adım atacaksınız. Birçok insana ilham verme yeteneğiniz var. Bu yeteneği ciddiye alın ve yaratıcı yeteneklerinizi kullanın.

1 Temmuz 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konuda gelen haberler rahatlamanı sağlayacak. Acil ihtiyaçlarını almak için harekete geçeceksin. Haklı olduğun konularda geri adım atmıyorsun. Bu durum seni eleştirenlerle tartışmalar yaşamana yol açabilir. Anne ailesinde çözüme kavuşmamış miras konuları, yeniden gündeme gelebilir.

1 Temmuz 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yapmaktan korktuğunuz her işin üstesinden gelebildiğinizi görebilirsiniz. Yoğun geçen günlerin ardından nihayet bir düzen oturtmuş olmak ve buna göre hareket etmek, stresinizi azaltacaktır. İş ortamınızda haklılığınızın ispatlanacağı konuşmalar gerçekleşebilir.

1 Temmuz 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Tüm gün boyunca biraz dinlenmeye çekilmek, kendi kendinizle kalmaktan yanasınız. Ancak arka planda kalarak çokyapabilirsiniz. Kafa karıştıran işlere odaklanmakta ısrar etmeyin. Geçmişi geride bırakmak ve yaratıcı yanlarınıza yönelik adımlar atmak doğru olacak. Üzerinde çalıştığınız konular yönelebilir, yaratıcı yanlarınıza yatırım yapmak için uygun adımlar atabilirsiniz.

1 Temmuz 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kişisel bakımınıza önem verdiğiniz gibi bugün başkalarına da yardımcı olabilir ve pratik çözümlerinizle adeta arkadaşlarınızın gününü kurtarabilirsiniz.

1 Temmuz 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Günün erken saatlerinde biriyle bir miktar gerginlik ve sürtüşme yaşayabilirsiniz, ancak akşama doğru ortalık yatışacak gibi görünüyor. Gün yavaş yavaş ilerlerken, insanların daha esnek hale geleceğini ve sizin bakış açınıza daha anlayışlı ve daha ılımlı olduklarını göreceksiniz. Siz ne kadar gerçekçi ve düzenli olursanız hayatınız farklı alanları da büyümeye ve gelişmeye o kadar açık olacaktır.

1 Temmuz 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün özellikle zihin yükleri söz konusu olduğunda ne kadar çok kişiyle konuşursanız o kadar iyi olabilir. Benzer düşünen bireylerden oluşan bir ekip oluşturmak, hepinizin ayrı ayrı idare edebileceğinizden daha ileri gitmenize izin verecektir. Ufkunuzu genişletebileceğiniz insanlarla bir araya gelmek için elinizden gelenin en iyisini yapın.

1 Temmuz 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi bitkin hissetmeniz için hiçbir sebep yok. Sadece sorumluluk duygunuzun artması sizi zorluyor. Birlikte çalıştığınız kişilerin size vereceği destek çok önemli. İş arkadaşlarınızın tepkisini alabilirsiniz, dikkat.

1 Temmuz 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizin hedeflerinizle çevrenizdekilerin hedefleri örtüştüğünden, bu dönemde yapacağınız her türlü işbirliği verimli olacak. Fiziksel enerjinizi ve zekânızı özellikle takım çalışmalarına yönlendirin. İkili ilişkileriniz de bu dönemde uyumlu ve verimli bir şekilde ilerleyecek.

1 Temmuz 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün içe çekilebilir, duygusal olarak yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Ayrıca ruhsal çalışmalar yapmak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Maddi kaynaklarınızı olumlu etkileyecek fırsatlar yakalayabilirsiniz.

1 Temmuz 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Entelektüel yönlerinizin ortaya çıkacağı bir gün. Sezgisel gücünüzdeki artış, çevrenizi daha iyi tanımanıza neden olacak. Arkadaşlarınızdan alacağınız destekle daha olumlu adımlar atacaksınız. Sosyal ilişkileriniz hareketleniyor.

1 Temmuz 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 29' 15"
Ay
Akrep
15° 59' 42"
Merkür
Koç
26° 07' 40"
Venüs
Balık
20° 45' 50"
Mars
Balık
04° 26' 18"
Jüpiter
Boğa
16° 39' 01"
Satürn
Balık
13° 13' 25"
Uranüs
Boğa
20° 37' 48"
Neptün
Balık
27° 46' 60"
Plüton
Kova
01° 48' 54"
Chiron
Koç
18° 45' 13"
Lilith
Başak
19° 43' 15"
True Node
Koç
15° 35' 34"
Son Güncelleme : 28/03/2024 19:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>