Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Fedakarsın Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Haziran 2022, Cumartesi

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 80%

Sevdiğin kişiyle olan iletişimin kendiliğinden yoluna girebilir. Aşka daha rahat odaklanabilirsin. Birbirinizi daha anlayışla karşılamanız bazı şeyleri daha pozitif görmene ve içini rahatlatmaya yarayacak bugün.

Bugün ayrı telden çalmayı bırakma zamanı. Ofiste yapılacak pek çok şey var ve eğer dikkatli olmazsanız bu işler sizi bitkin düşürebilir. İş arkadaşlarınızın endişeli hali de durumu daha iyi bir hale getirmiyor elbette. Çılgınlar gibi çevrede dolaşıp çok fazla gürültü ediyorlar fakat pek birbaşardıkları söylenemez. Bugün kendi temponuzda çalışsanız iyi edersiniz. Ddaha yavaş olsanız bile daha verimli çalışacaksınız.

Bugün kendinikonularında daha fazla yormaman gerekecek. Var olanyükünden daha fazlasını yüklenmemelisin. Var olan işler bitmeden yenilerine başlamaman en iyisi.

Sağlıksız alışkanlıkların varsa eğer bugün bunu aşmak için daha fazla çaba sarf etmen gerekebilir. Mesela sigarayı bırakmak istiyorsan bu konuda yardım almak isteyebilirsin. Bu tür detaylar önem kazanabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kişisel bakıma özen göstermek bugün sana kendini çok daha iyi hissettirebilir. Gün içerisinde kendine özen göstermen gerekecek. Güzel bir bakım kürü, detoks veya keyif alacağın şeyler sana çok iyi bir ruh hali katabilir.

25 Haziran 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Elbette bu hafta sonu ihtiyacı olan birine yardım edin, ancak zamanınızın çoğunu kendi sorunlarıyla uğraşacak zamanınız kalmayacak kadar onların sorunlarına harcamayın. Gerçekten ihtiyaç duyulan yerde ve zamanda yardım sağlayın, ancak kendinize de dikkat edin.

25 Haziran 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bulunduğun ortamda, daha fazla ön plana çıkmak için çaba sarf etmen gerekebilir. Yaptığın fedakârlıkların ve emeklerin takdir görmesini isteyebilirsin. Kontrolün dışında gelişen olaylarla karşına gelebilir. Bu olaylar için kendine bir plan hazırlayacaksın. Eğer ilişkisi olmayan bir Başak burcuysan yakın çevrenden bir kişi sana duygularını belli edebilir.

25 Haziran 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Haftanın yorgunluğunu atmadan önce günlük ev işlerinize,dolayısıyla fırsat bulamadığınız konulara yönelebilirsiniz. Önemli işler yapmak isteyebilirsiniz. Bu yüzden kendi içinizde bir muhasebeye gidebilir, koşulları gözden geçirebilirsiniz. Havadar yerlerde bulunmak sizi dinlendirecektir.

25 Haziran 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay Boğa burcunda ilerlerken yolculuklar, eğitsel uğraşlar hayatınıza yeni şeyler katabilir. Hareketsiz kalmamalı ve dışarı çıkmalısınız.

25 Haziran 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızla ilgili bulunduğunuz dileklerde dikkatli olmanız gerekiyor. Bugün ritüel, dua gibi enerji yükselten etkinliklere ilginiz artacak.

25 Haziran 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün, aslında öyle olmasa bile, bir şeylerin yanlış olduğu hissine kapılabilirsiniz. Yüksek ihtimalle olaylara bakış açınızı değiştirmeniz gerekiyor. Dürbününüzü bırakıp olaya biraz daha uzaktan bakmaya çalışın fakat ayrıntıları da yakından incelemeyi ihmal etmeyin. Hemen, doğru ve yanlış arasında keskin bir çizgi olduğunu varsaymayın. Grinin binbir tonu var.

25 Haziran 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dikkatli olmazsanız dedikodu çarkına kapılabilirsiniz. Bunun etrafınızdakileri sizden soğutacağından haberiniz olsun. Sanki pembe dizi karakterlerinden bahsedermiş gibi sürekli başkalarıyla ilgili konuşmakta ısrar ederseniz, sohbetlerinizin olgunluk düzeyi bir hayli düşebilir. Yapmanız gereken, kendinize duyduğunuz güveni artırmak, böylece iç huzurunuzu bulabilir ve insanların hayatını tartışma konusu olarak kullanmaya ihtiyaç duymazsınız.

25 Haziran 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal akıcılığınızın çok yüksek olduğu bir gün. Yaptığınız çalışmaların size sağlayacağı avantajları düşünürseniz, vereceğiniz tavizlerin önemli olmadığını göreceksiniz. Girişimciliğinizi daha da hızlandırmalısınız.

25 Haziran 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Heyecanınız ve coşkunuz sayesinde takım çalışmalarında özellikle başarılısınız. Takım halinde başarılması gereken işlerde sessiz ve sakince farkınızı gösterebilirsiniz. Ancak egonuzu bir kenara bırakın ve önemli olanın grubun başarısı olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Bu durum evde de iyi bir atmosfer yaratacak. Ancak bencilce davranışlar uzun vadede ailenizle olan ilişkilerinizi zedeleyebilir.

25 Haziran 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat ya da hukukla ilgili ani değişimler söz konusu olabilir. Ani kararlar verebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz çünkü sağlığınızdan dolayı engellerle karşılaşabilirsiniz. Otoriteyle problemler yaşanabilir. Partner ya da ortaktan ise hayallerinizi gerçeğe dönüştürecek destekler alabilirsiniz.

25 Haziran 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün idealleriniz konusunda ısrarcı bir tavır takınacaksınız. Gücünüzü ilişkileriniz de yansıtmak istemeniz sizi son derece çekici yapıyor. Ailenizdeki olumsuzluklara ilgilenmek, vaktinizi alabilir. Boyun kaslarınıza dikkat edin.

25 Haziran 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 15' 56" R
Ay
Oğlak
09° 12' 04"
Merkür
Koç
16° 29' 51"
Venüs
Koç
29° 31' 42"
Mars
Balık
28° 48' 16"
Jüpiter
Boğa
23° 40' 44"
Satürn
Balık
16° 28' 10"
Uranüs
Boğa
22° 16' 45"
Neptün
Balık
28° 52' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 29"
Lilith
Başak
23° 12' 19"
True Node
Koç
15° 23' 46"
Son Güncelleme : 29/04/2024 05:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>