Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Hayatını Yönlendiriyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Haziran 2022, Perşembe

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 100%

Aşka dair kafanı kurcalayan şeyler varsa kendini biraz geri çekip olan bitene uzaktan bakmak isteyebilirsin. Bütün bu süreçte iğneyi biraz kendine batırman gerekebilir. Aşkta her şeyin karşılıklı olduğunu unutmaman gerekecek.

Yeni umutlara yönelimler söz konusu. Tahsilat sorunlarını,yaşamı deneyimlerinizle çelebice karşılıyorsunuz. Bazı görüşmelerde iyimserliği geri planda tutmak yararlı olacak.

İş konularında baskın bir duruş sergilemen gerekebilir. Bu baskın duruş sana daha fazla şey katabilir. İşe kendini daha fazla verebilir, sonuçlarını tek tek toplamaya başlayabilirsin bugün.

Sağlığın yerinde olacak bugün. Keyfin yerinde, enerjin yerinde olacak. Bu güzel ve rahat enerjiyi sonuna kadar değerlendirmek isteyebilirsin. Egzersize daha rahat odaklanabileceğin bu günü es geçmemelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevdiklerine öncelik vermek için iyi bir gün olabilir bugün. Aile ve arkadaşlarla daha fazla zaman geçirebilirsin. Önceliği onlara vermek, güzel iletişimlerin, ilişkilerin oluşmasına vesile olabilir.

23 Haziran 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bir zamanlar her şeyden çok korktuğunuz şey, bugünden sonra sizi endişelendirmeyecek. O şey kendi içinde değişmedi ama sen değiştin ve çok daha iyiye doğru. Daha geniş bir seviyede, artık her geçen gölge sizi şaşırtmayacaktır.

23 Haziran 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Alışkanlıklarını tekrar masaya yatıracak, değiştirmek istediğin huyların üzerinde bugünden itibaren daha çok duracaksın. Hayatını yönlendirme isteğin daha da güçlenecek. Yeni atılımlarda bulunabilir ve önünü daha net bir şekilde görebilirsin. Eğitim hayatına devam ediyorsan, bugün yapacağın araştırmalar, gününün verimli geçmesini sağlayacak.

23 Haziran 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal gündemleriniz gün genelinde odak noktanız olabilir. Hissettiklerinizi paylaşmak, ne yaşadığınızın farkına varmak ve buna yönelik adımlar atmak isteyebilirsiniz. Karşılık bulacağınız bir gün olabilir. Beklentilerinizi hayatınıza somut bir şekilde dahil etmek özgüveninizi arttıracaktır.

23 Haziran 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hayatınızda bazı yenilikler yapmak isteyebilirsiniz. Yaşadığınız olaylarla ilgili bütünü görmek ve detaylardan sıyrılmak daha kolay olabilir. Uluslararası konularla ilgilenme isteğiniz artabilir. Kişisel harcamalarınızla ilgili bütçeleme yapmak isteyebilirsiniz. Yönünüzü netleştirmek için çaba harcayabilirsiniz. Düşüncelerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla buluşmak için uygun bir gün.

23 Haziran 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yatırım ve para yönetimi konularında bugün oldukça başarılı olabilirsiniz. Maaşlı çalışan Boğa’lar için bile biriktirmeye uygun bir gün olacak.

23 Haziran 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Macera duygunuz bugün muhtemelen hız yapmak için vites yükseltecek. Daha önce hiç yapmadığınız yeni ve eğlenceli bir şeyler deneyin ya da hep ilginizi çeken ancak peşine düşecek vakit bulamadığınız bir konuya girişin. Her zaman bildiğiniz ve rahat hissettiğiniz şeylere bağlı kalırsanız, hayat oldukça sıkıcı bir hale gelmez mi? Bugün keşfetmeye karar verdiğiniz yeni sınırlarla hayatınızın zenginleştiğini fark edeceksiniz.

23 Haziran 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Duygusal olarak işinizle ilgilenmeye veya sorunları çözmeye hazırsınız. Bir ev veyaprojesi için motivasyonunuz bugün yükselebilir ve hedefleriniz her zamankinden daha ulaşılabilir bir hale gelir. Bu aynı zamanda ufkunuzu genişletmek veya kalbinizi yeni fikirlere açmak için iyi bir zaman. Fikirleri yönlendirmek ve paylaşmak, güçlü ve olumlu bir şekilde sonuçlanabilir. Özel birine danışmak veya beyin fırtınası yapmak ve ilham verici fikirler bulmak için ideal bir zaman olabilir.

23 Haziran 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün risk alma konusunda çekimser davranabilirsiniz. Sosyal yaşamınızda hareketlenme söz konusu fakat karşılaştığınız kişilerle bazı problemler söz konusu olacak. Evinizle ilgili yoğun bir çalışma temposu içindesiniz.

23 Haziran 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizin gününüz! İşyerinde sizden bazı yeni sorunları ve planları hesaba katmanız istenecek. Bunlara biraz ilgi gösterirseniz, yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Özel hayatınızda da insanlar size yaklaşacak. Olumlu tepkiler verirseniz yepyeni ve çok zevkli ilişkiler kurabilirsiniz. Coşkunuzu ve heyecanınızı açığa çıkarmaktan sakın kaçınmayın. Bugünü kutlayın! Dans etmeye ne dersiniz? Hareket size iyi gelecek, hem kurtlarınızı da dökebileceksiniz.

23 Haziran 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün maddi kaynaklarınızla ilgili özellikle 14:57’ye kadar dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum. Yanlış kararlar alıp, para kaybı yaşayabilirsiniz. 14:57’de sonra ise yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konuları gündeminize gelebilir ve güzel bir gün geçirebilirsiniz.

23 Haziran 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İş yaşantınızda gelişmek istiyorsanız, arkadaş çevrenizde güçlü dostların yardımına ihtiyacınız olacak. Zorlandığınız konularda yardım almalı ve sabit düşünmekten vazgeçmelisiniz. Kazanç artışı, kariyerinizle paralel ilerleyecek.

23 Haziran 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 47' 06" R
Ay
Aslan
08° 04' 55" R
Merkür
Koç
28° 02' 37"
Venüs
Boğa
17° 59' 31"
Mars
Koç
10° 19' 02"
Jüpiter
Boğa
27° 11' 59"
Satürn
Balık
17° 40' 55"
Uranüs
Boğa
23° 08' 40"
Neptün
Balık
29° 17' 26"
Plüton
Kova
02° 04' 27"
Chiron
Koç
21° 24' 30"
Lilith
Başak
24° 52' 05"
True Node
Koç
14° 53' 51"
Son Güncelleme : 14/05/2024 05:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>