Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Eserlerin Takdir Görecek Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Haziran 2022, Cuma

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 80%

Sevdiğin kişinin kalbini kırdıysan eğer bugün bu negatifliği sonlandırmak sana düşebilir. Yapıcı davranışlar ve güzel iletişimlerle çok daha fazlasına ulaşabilirsin. Bugün bu konularda özenli olman boşa gitmeyecek.

İş yaşamınızda son derece aktif olacağınız bir gündesiniz ve aynı anda birden çok konuyla ilgilenmeyi başaracaksınız. Ancak dikkatinizi tek bir konunun üzerine yoğunlaştırmanız zor olacaktır ve bazı ayrıntıları gözünüzden kaçırabilirsiniz. Daha önceden sizi rahatsız eden bir konunun üzerinizde oluşturduğu sıkıntıdan kurtulabilirsiniz. Bir süreden beri sürüncemede kalan bir sorununuzun çözümü için yeni düşünceler geliştirebilirsiniz. Enerjinizi olumlu olarak kullanabileceksiniz ve karşınıza bazı fırsatlar çıkacaktır.

İş ve maddiyat ile alakalı bazı şeyleri erteleyebilirsin. Planlarda ve çalışma şartlarında esnek olmak sana fayda sağlayabilir. Her şeyi bugüne yetiştirmeye çalışmaman en iyisi.

Cilt sağlığını göz ardı etmemelisin. Güneşin etkisini tepelere çıkardığı bugünlerde cildini güneşin zararlı ışınlarından koruman gerekecek. Daha sağlıklı bir cilt için güneş koruyucu ve nemlendirici losyonlar tercih edebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Keyifli bir gün için kendine zaman ayırman gerekecek. Bir şeyleri başka günlere erteleyebilmelisin bugün. Planlarında esnek olmak gevşeklik veya tembellik demek değildir her zaman. Bugün keyfince zaman geçirebilmelisin.

24 Haziran 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Artık güvenle dolup taşıyorsun. Hiçbir şey ve hiç kimse seni adım atmaktan geri tutamaz. Ancak tüm ivmeye sahip olduğunuz için acele etmeyin ve bir atılım yapmayı beklemeyin. Orijinal çözümler bulmak için o büyük aklınızı kullanın.

24 Haziran 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaratıcı fikirlerinin ön plana çıkacağı bir gündesin. Yazınsal işlerle uğraşıyorsan çalışmalarınla çevrendeki kişilerin beğenisini toplayacaksın. Bağlı olduğun düşüncelere sıkı sıkı sarılmaktan vazgeçmiyorsun. Kararlarının arkasında olmak sana atacağın adımlarda güç verecek. Maddi anlamda rahat konumda olman bugünlerde harcamalarını etkileyebilir.

24 Haziran 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Motivasyonunuz yüksek olabilir. Yorulsanız da tüm sorumlulukları yerine getirmek ve bir düzenlemeyi artık bitirmiş olmak, çalışma ortamınızdaki gerilimi azaltıyor. Yeme içme rutininizin dışına çıkmak mide sorunları yaşamanıza neden olacağı için porsiyonlarınızı ve yediklerinizi çok fazla değiştirmemekte fayda var.

24 Haziran 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak için heveslendiğiniz ve aksiyon almak istediğiniz bir gündesiniz. Yaşadığınız olaylarda bütünü görmeniz çok daha kolay olacaktır. Akademik konularda harekete geçebilirsiniz. İnançlarınız konusunda etrafınızdaki kişilerle fikir alışverişi yapabilirsiniz. Uğraştığınız konularda sınırları aşmak için çaba sarf etmeniz gerekebilir.

24 Haziran 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İkili ilişkilerde güzel olayların olması muhtemel... Kendinizi iyi ifade etmeniz partnerinizin sevgiden de öte taktir ve saygısını kazanmanızı sağlayacak.

24 Haziran 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gezegenlerin bugünkü konumu sizi en derinden inandığınız şeyleri sorgulamaya itebilir. Spiritüel biriyseniz kendi fikirlerini sizin kadar inatla savunan bir şüpheciyle karşılaşabilir ve fikirleriyle sizi alt ettiğini hissedebilirsiniz. Kimsenin sizin adınıza karar vermesine izin vermeyin. Karşı tarafın söylediklerini dinleyin ve üzerine düşünün, ancak size gerçekten mantıklı görünmedikleri takdirde onun görüşleri sizinkileri silip atmamalı.

24 Haziran 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tamamlanmamış birveya varamadığınız bir hedef şimdi can sıkıcı olabilir. Kendinizi tatmin edilmemiş veya hayal kırıklığına uğramış hissediyorsanız, bunun kararlılığınızı zayıflatmasına izin vermeyin. Şefkat ve anlayış daha fazladır ve sağlıklı bir doz, bir bağlantıyı güçlendirmeye yardımcı olabilir. Ayrıca yeni bir ilgi alanı veya konu keşfetmek için harika bir zaman.

24 Haziran 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yeni atılımlarınız için uygun bir dönem. Bugün arkadaş çevrenizde size ilgisi olan bir kişi dikkatinizi çekebilir. Dostlukların aşka dönüşmesi veya öyle devam etmesi, sizin tavırlarınızla şekil alacaktır. Çevrenize karşı tepkilisiniz.

24 Haziran 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar takım çalışmasında özellikle verimlisiniz ve hatta bundan zevk bile alıyorsunuz. Bu yaratıcı çalışma ortamını devam ettirmeye bakın, çünkü birlikte çalıştığınız takdirde herkes kendi kişisel hedeflerine çok daha hızlı ulaşabilecek. Özel hayatınızda bile, tek başına kalmak yerine gruplarla daha rahat edeceksiniz. Bu hisleriniz aşk hayatınızda da ilerleme kaydetmenizi ve romantik anların tadını çıkarmanızı sağlayabilir.

24 Haziran 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konularıyla ilgilenebilirsiniz. Güzel ve verimli bir gün sizi bekliyor.

24 Haziran 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiklerinizi korumak adına fazla sorumluluk alıyorsunuz. Kendinizi aşan konularda bile gereksiz bir yük içindesiniz. Bugün, marjinal düşüncelere sahip kişilerle birlikte olmak istiyor ve farklı ortamlarda bulunmak istiyorsunuz.

24 Haziran 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 48' 55" R
Ay
Balık
14° 20' 09"
Merkür
Koç
18° 38' 30"
Venüs
Boğa
05° 18' 13"
Mars
Koç
02° 24' 58"
Jüpiter
Boğa
24° 46' 27"
Satürn
Balık
16° 52' 36"
Uranüs
Boğa
22° 32' 51"
Neptün
Balık
29° 00' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 16"
Lilith
Başak
23° 43' 31"
True Node
Koç
15° 22' 44"
Son Güncelleme : 03/05/2024 21:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>